Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ouín kauneimmat ja Sence Copenhagen-korut

Pari viikkoa sitten olimme Heli V:n kanssa Villa Tremondolla käymässä. Kuvailimme Ouí-merkin syksyä.

Ouí on saksalainen brändi, jonka juuret vievät kolmen sukupolven taakse, 50-luvun alkuun. Yritys aloitti La Gotta-nimisenä lastenvaatteilla. Tänä päivänä brändillä on kaksi menestyvää merkkiä, Ouí ja Set. Set on urbaani design-mallisto, jolta löytyy liike mm. New Yorkin Saks Fift Avenuelta. Suomessa sen edustusta ei ole. Ouí taas on rennon naisellinen upeine leikkauksineen, juuri tähän päivään sopiva, selkeä ja tyylikäs. Ouí on edustettuna yli kolmessakymmenessä maassa, pelkästään Saksassa Ouílla on yli tuhat myyntipistettä.

Sekä Ouí että Set ovat minulle tuttuja jo vuosien, vuosien takaa. Olen omistanut tasaiseen tahtiin aina jotain molemmilta merkeiltä, ehkä kuitenkin enemmän Ouílta. Syysmallisto oli ihastuttava. Kauniit takit, pehmoiset neuleet muhkeine tekstuureineen veivät sydämen täysin. Vastapainona oli kevyitä ja ilmavia paitoja, leveitä housuja ja tietenkin nahkaa sekä housuissa että takeissa. 

Vaatteiden kanssa kuviin pääsivät kauniit Stylesnobin mokkanilkkurit. Rakastin noita hapsuja! Kyllä se on vaan niin, että kengät viimeistelevät asun. Mietin, että kengät voisivat kaikkinensa olla paljon rohkeampia, sekä omassa kaapissa että kaupoissa. Ehkä turhaan pelätään kengillä leikittelyä, ja valitaan tuttua ja turvallista.

Villa Tremondo on ottanut edustaakseen uuden korumerkin, Sence Copenhagen. Kuvien korut ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta sen. Kauniit puolijalokivet sopivat syksyn väreihin todella kauniisti. Erityisesti pidin mattakullatuista koruista, jotka sopivat vihkisormukseni pariksi hyvin.




Vihreä paita oli niin oman väriseni. Sence Copenhagenin rannekorut toistavat värimaailmaa kauniisti. Välllä eksyttiin ihastelemaan Second Femalen mallistoa. Samaista vihreää löytyy sieltäkin.





Ouín kaunis pusero sopii juhlaan, siinä on kaunis hopeainen hohto. Jalassa leveät villakangashousut – mutta näytekoko oli minulle sen verran iso, että emme saaneet niistä kovin hyviä kuvia. Mutta katsokaapa ranne- ja korvakoruja – ihanat!

Nahkahousut ovat aina nahkahousut. Olipa kotoinen olo tässä asussa. Nilkkurien hapsut ovat asun juttu. Rento neule voisi olla omasta kaapistani. Rannekorut Sence Copenhagen.




Ohut, naisellinen mekko sopii omaan tyyliini parhaiten mustien, opaakkien sukkahousujen kanssa. Käärmekuvio on vinha, muttei liian huutava. Arkena voisin laittaa mekon päälle vielä pitkän neuleen. Korut ovat Edbladin, ruotsalaisen brändin. Nilkkurit ovat omani.




Tuotetiedusteluja voi kysellä Villa Tremondosta, mutta DOTS…:iinhan tulee hyvä valikoima kaikkia kuvattujen brändien tuotteita.

Helille lämmin kiitos kuvista, oli tosi mukava sessio. Valo oli tosi haastava. Sain itsekin potkua kuvaamiseen ja ennen kaikkea kuvienkäsittelyyn.

Mukavaa päivää kaikille!

Share:

8 Comments

 1. JohannaT
  08/06/2016 / 5:42 am

  Ihania kuvia!! Nuo hopeansävyisen sulkapaidan kanssa käyttämäsi korut ovat todella kauniit. Mutta hei wau mikä tila! Vanha elokuvateatteripenkki ja mustakehyksinen lasiseinä… Mielettömän kivan näköistä 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  08/06/2016 / 6:42 am

  Voi kiitos! Villa Temondo on 400m2 ja ihan mielettömän kaunis. Sisustuksen on suunnitellut Anna Brykner. Hyvin inspiroiva paikka kuvata!

 3. Anonyymi
  08/06/2016 / 6:44 am

  Nimenomaan tuo murretun vihreä paita/nahkahousut/hapsunilkkurit on niin sinun asusi ettei paremmaksi voi enää tulla! Aivan loistava!! Kiva nähdä, että vähän isommat puolijalokivikorut ovat taas tulossa, itsellä on vielä tallessa kovasti tykkäämäni hopeinen Syster P:n helmi-kristalli-ruusukvartsi -rannekoru ajalta ennen hentoisempien korujen esiinmarssia. Uusi tuleminen siis tiedossa 🙂 T: Ansu

  • Marjukka / Fab Forty Something
   09/06/2016 / 12:39 pm

   Eikö! Se on niin mua. Kannattaa tosiaan säilyttää vanhempiakin koruja, aina se muoti kiertää kuitenkin!

 4. Heli V. - Feminine Soliloquies
  08/06/2016 / 1:35 pm

  Kiitos itsellesi, helppoa kuvata ihmistä, joka on niin sinut kameran edessä. Mutta voih, teinkö sulle liian pienet kuvat, kun osa on noin pehmeitä :(?

  • Marjukka / Fab Forty Something
   09/06/2016 / 12:39 pm

   Ne on pakko olla pienet, ei mahda mitään… Mahtavia kuvia kuitenkin!

 5. Hekku
  09/06/2016 / 9:32 am

  Höyhenkuvioinen toppi oli mahtava, voisin käydä syksyllä tsekkaamassa Dotsin liikkeessä livenä!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   09/06/2016 / 12:40 pm

   Se oli tosi kaunis, vonin kuvitella,että sopisi sulle hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *