Paras pellavapaita ja vanhan laukun uusi tuleminen


Tänään vähän shoppailujuttua. Kävimme Saran kanssa tiistain pressitilaisuuden jälkeen vähän kaupoilla kiertelemässä. Oma missioni oli löytää mustat city-lenkkarit. Keväällä nimittäin huomasinkin vetäväni jalkaan yhä useammin matalat popot, ja ilmiö on jatkunut.

Sokoksen talon Marks & Spenceriltä löytyi maailman ihanin pellavapaita. Se on todella pehmoinen ja kapea linjoiltaan. Monesti pellavapaidat ovat aika leveitä, mutta tämä oli siro ja mukavan pitkäkin. Paitamallit oli laitettu nätisti seinälle, oli sinisen sävyjä, valkoista ja raidallisia. Ihastuin tähän tummansiniseen.

Entäs tuo Mulberryn laukku sitten. Se on ollut minulla neljä vuotta, mutta vasta eilen (haloo!!) keksin, että siihenhän on olemassa hihna. Ja niin laukku pääsee kaapista päiväkäyttöön. Mallin nimi on muuten Hetty shoulder clutch, piti ihan kurkata kuitista. Se ei ollut muistaakseni kauan tuotannossa, mutta pidän siitä edelleen ihan hurjasti.

Ja koska nyt on alejen kulta-aika, myös Mulberry alkoi alensa tänään. Briteissä se on ollut jo käynnissä muutaman päivän, ja vakoilin jo ennakkoon, mitä mahtaa tulla alennukseen…Pellavapaidassa on rinnan kohdalla tuplanapitus. Kätsyä!

Michael Korsin city-lenkkarit löytyvät täältä*, myös valkoisena. Michael Korsin kengissä on maailman paras lesti, ainakin omaan jalkaani! ; )

linen shirt Marks & Spencer / bag Mulberry / sunnies RayBan /pants Zara

Tänään on tiedossa päiväretki Zoom Designiin. Mikäs sen mukavampaa sadepäivän tekemistä! Ja huomenna sitten pelmahtaakin seuraavat kesävieraat muutamaksi päiväksi. Onneksi sään on luvattu paranevan. Iloista perjantaita!

*adlink

Share:

9 Comments

 1. Meidän elämää/ Anu
  17/06/2016 / 9:03 am

  Onpas kaunis laukku ja tuo paita on kyllä täysi 10!

 2. Anonyymi
  17/06/2016 / 9:53 am

  Pellavapaita on ihanan värinen ja todella harvinaisen kaunislinjainen! Itsekin pidän kapealinjaisista, siroista paitiksista, pieni kun olen. Niissä kroppa pääsee oikeuksiinsa, väljissä kaavuissa me pienet näytetään ihan Pikku Myyltä´:D Mulberryn laukkusi on mahtava, ja kerrankin olkahihnaa ei ole kahta metriä!! Otan oman konjakinruskean pienen Mulberryni tehokäyttöön kesällä 🙂 Cateyet istuu muuten tosi hyvin, loisto-ostos 😉 T: Ansu

 3. maiju
  17/06/2016 / 3:57 pm

  Kaunis paita. Itsekin olen nyt ollut vähän tumman sinisen lumoissa.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/06/2016 / 6:33 pm

  Laukun nappasin aikoinaan alesta, ja se on ollut niin loistava!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  17/06/2016 / 6:37 pm

  Tunmansininen on ihana väri! Mä tykkään kovasti!

 6. Anonyymi
  18/06/2016 / 8:11 am

  Hei! Eikö sinulla ollut Mulberryn Small Alice – laukku? Yritin nopeasti etsiä blogistasi, mutta en löytänyt – sitä huolimatta minulla on mielikuva, että olisit sellaisen esitellyt, "häränveren" värisenä? Tai sitten oli joku muu.Tilasin nimittäin ko. mallin Mulberryn alesta ja olisin kaivannut käyttökokemuksia, koska en ole nähnyt laukkua livena lainkaan. Muutenkin Mulberryn ale kävi kukkarolle kalliiksi tänä vuonna, auts 🙂 Tilasitko itse jotain?- kata –

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  18/06/2016 / 9:46 am

  Googlaamallahan se löytyi: http://fabfortysomething.blogspot.fi/2015/10/uusi-laukku-taipuu-monella-tavalla.htmlMä olen ollut todella, todella tyytyväinen siihen! Ja taatusti tulet olemaan sinäkin, I bet! Mulberryn laukkujen nahka on niin laadukasta, ja se vanhenee kauniisti. Mulla on vain kaksi merkkiä, joiden laukuista pidän: Mulberry ja Chloé. Muita en edes viitsi katsella ; ) Minusta Alice on todella monikäyttöinen, small-malli sopii itselleni hyvin, ja mikä hauskinta, sitä voi kantaa monella tavalla! Nyt se on kesätauolla, mutta elokuussa varmaan taas pääsee menoon mukaan. Eikä Alicea tosiaan näe livenä, en ole koskaan nähnyt kellään muulla.Juu, tilasin. Kalliiksi kävi mullakin. Mutta en vielä sano mitään tilauksestani, pitää katsoa ensin miltä näyttää. Mutta pitkäaikainen haave oli!!

 8. Anonyymi
  19/06/2016 / 8:39 am

  Kiitos vastauksesta, googlella en tajunnutkaan etsiä :)Kiva kuulla, että olet laukkuun tyytyväinen, hieman arvelutti laittaa tilaus menemään laukusta, joka kuitenkin on ns. vieras. Mulberryn laukut ovat ihania, ensimmäisen olen ostanut opiskeluaikoina 90-luvulla ja se on edelleen ajoittain käytössä. Kiinnostuneena odotan postausta siitä, mitä Mulberryn alesta kulkeutui sinulle :)-kata-

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  19/06/2016 / 7:02 pm

  Kiva juttu, jos oli apua! En oikein tiedä, teenkö postausta laukusta. Mutta ehkä se näkyy sit joissain kuvissa. Mulberry on kyllä niin mahtavaa laatua, ja nehän tehdään taas kokonaan Englannissa.

Vastaa