Trenssi, farkut & Hernesaaren ranta

Kävimme eilen ajelemassa Etelä-Helsingissä ja katsomassa millainen paikka Hernesaaren ranta on. Ilma ei ollut paras mahdollinen, eikä rannan päässä, siellä missä on esiintymislava ja ravintolakojuja, ollut kovinkaan monta ihmistä. Ravintolakojut näyttivät kivoilta ja niiden annokset houkuttelevilta. Sen sijaan en lämmennyt teltoille enkä palmuille, jotka näyttivät harmaassa sunnuntai-illassa vähän korneilta.

Pitihän käydä katsastamassa myös Löyly, joka oli tupaten täynnä väkeä. Saimme pienen pöydän, joka onnistui keikkaamaan niin, että mehut menivät lattialle, ja lasi hajosi. Onneksi saimme uudet tilalle. Pöydän vika! Kun aurinko meni pilveen, siirryimme sisätiloihin. Löyly on kivasti rakennettu, baarin toisella puolen on kapea tiski, jonka baarituoleilla istuimme ja katselimme alapuolelle ravintolaan ja ulos terassille. Meri näkyi koko ajan. Ruoka-annokset näyttivät ihan hyviltä, hampparit suurilta… Voi kuvitella, miten täynnä paikka on lämpimillä ilmoilla. Saunojiakin näkyi vilvoittelemassa. Rakennuksen kattoterassikin näkyi olevan täynnä säästä huolimatta.

Tykkäsin Löylystä kovasti, sen sijaan pitemmälle mentäessä ranta kaipaa siistimistä. Toivottavasti useampi yrittäjä kiinnostuu paikasta.

Illan asuna toimi farkut, raitapaita ja trenssi. Rentoa ja mukavaa!En tosiaan innostunut tästä väsähtänyt, nihkeä palmu-Helsinki-näköalasta… Mitä te tykkäätte?


Asukuvat kuvattiin Eiran rauhallisilla kaduilla.


jeans H&M / trench coat Burberry / sneakers Adidas

belt Abro / watch Gant / sunnies Rayban

Oletteko jo käyneet Hernesaaren rantaan tutustumassa?

Tänään on ohjelmassa piiitkä lenkki. Vaikka luulin viime viikolla vähän keventäneeni syömistä, asia meni juuri päinvastoin, ja farkkuja kiristää ihan mahdottomasti… Olon on turpea ja se ärsyttää! Toivottavasti tuuli tyyntyy iltaa kohden. Ja nyt jättipyykin ja keittiön kaappien kimppuun! Mukavaa päivää kaikille!

Ps. Huomenna ihan huikea kesäarvonta – Balmuirin lakanasetti kahdelle – tule kurkkaamaan!

Share:

6 Comments

 1. Heli V. - Feminine Soliloquies
  13/06/2016 / 9:21 am

  Juuri itkin omassa blogissani trenssini epäsopivuutta :/. Sun laskeutuu niin kivasti, mutta toisaalta, ootkin paljon hoikempi kuin minä! Ja juu, sama vika täällä. Oon oikeasti ollut vähemmällä syömisellä, jättänyt herkut ja karkitkin mutta ei sillä näytä olevan mitään väliä. Ikä näköjään on tuonut itselläni sen, ettei kilot enää kaikkoa siten kuin nuorempana. NYYH! Vaan hei, sulla ei kyllä ole hätää :)!

 2. Tiia K
  13/06/2016 / 11:45 am

  Hernesaaren ranta on kuin olisit jossain suurkaupungin rannalla, magee paikka. Onneksi sain tuolla asuessa, nauttia eväistä ja kirjan luvusta tuolla biitsillä ihan itsekseen, harvoin oli muita paistattelemassa. Mutta on kyllä niin ilmeistä ja ehdotonta, että tuollainen paikka on valjastettu nyt hyvään käyttöön. Mutta ah sitä nuoruutta ja tuolla rannalla paistattelua. <3Kivaa uutta viikkoa Marjukka <3

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  13/06/2016 / 3:31 pm

  Samaa puhuttiin yhden ystävän kanssa, kaikkesi teet ja mikään ei tepsi, heheh… Sun trenssiasuhan oli tosi söötti!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  13/06/2016 / 3:33 pm

  Niin sähän olet tosiaan stadista. Onko siellä ollut ihan biitsi, vai onkonse aina ollut kivinen ranta. Mulle tuollainen "nuoruuden ranta" on Lohtajan Vattajanniemi, yksi Suomen upeimmista luonnonrannoista.

 5. seijahannele
  14/06/2016 / 5:15 pm

  Olen kanssasi samaa mieltä; koleassa tuulessa nuokkuvat palmut eivät istu maisemaan.

 6. Susanna
  15/06/2016 / 1:20 am

  Ihanan raikas asu trensseineen, raidat raikastaa, minäkin olen lämmennyt sinisille raidoille vuosien jälkeen. Mun mielestä nuo palmut on kanssa aika hassut, ne sopivat tänne Kaliforniaan mutta Suomen rannoille en osaa niitä sijoittaa. Toisaalta on meilläkin etupihalla koivuja ja mäntyjä uima-altaan reunamilla:D

Vastaa