Aleista alkusyksyyn

Alejen loppu on ihan mahtavaa aikaa tehdä löytöjä alkusyksyyn sekä työ- että vapaa-ajan garderobiin. Ajattomat neuleet, suorat housut, tennarit ja korkkarit kestävät sesongista toiseen. Jos vaatekaapissa on vain muutamaa väriä, yhdistäminen omiin jo olemassa oleviin vaatteisiin on helppoa.

Boozt alettaa nyt viimeisillään, ja prosentit ovat sen mukaiset, jopa seitsemääkymmentä! Loppukesästä on kiva vielä pitää valkoisia farkkuja ja yhdistää ne kamelinruskeaan, harmaaseen ja mustaan. Valkoiset Dayn farkut löytyvät minultakin ja ovat nyt neljäkymppiä… Myös laukuissa on tosi ihania yksilöitä, tykkään hurjasti noista Coccinellen tupsullisista, olisi minulle just hyvä työlaukku.

1. Won Hundred  2. By Malene Birger 3. Custommade 4. Lauren Ralph Lauren 5. Kurt Geiger
6. Custommade 7. Rebekka Minkoff 8. By Malene Birger 9. Day Birger & Mikkelsen
10. Samsoe & Samsoe    

1.Lauren Ralph Lauren 2. Ilse Jacobsen 3. By Malene Birger 4. Rebekka Minkoff 5. Tommy Hilfiger
6. Filippa K 7. Gant 8. Tommy Hilfiger 9. Coccinelle


1. Kurt Geiger 2. Custommade 3. By Malene Birger 4. Gestuz 5. Day Birger & Mikkelsen
6. Billi Bi 7. Gestuz 8. Gant 9.Ganni 10. Coccinelle
  

Sinne sujahti heinäkuu, ja huomenna alkaa elokuu, minusta yksi vuoden kauneimmista kuukausista. Tuntuu myös mukavalta, että heinäkuun hiljaiselo alkaa olla takanapäin, ja Suomi herää taas arkeen. Mukavaa heinäkuun viimeistä!

*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    01/08/2016 / 3:56 pm

    Kiitti vinkeistä! Booztsista löysin Part Twon ruusumekon, jota olin etsinyt kattien ja koirien kanssa! Mukavaa elokuuta – viimeistä lomapäivää viedään…Terv. Tuula

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    01/08/2016 / 5:12 pm

    Hei mahtavaa, eipä kestä! Niin viedään, huoh… Ei vai, syksy on kivaa aikaa, jos sais vaan flunssat eliminoitua… Nautitaan vielä!

Vastaa