Best of the rest

Täällä ollaan taas ihanan ja helteisen lomaviikon jäljiltä! Pyykkikone käy ja lomakuvat ovat siirtämättä koneelle, mutta varmasti jo huomenissa saan ensimmäisiä Kroatian kuulumisia tänne blogiin.

Ehdin vilkaista vielä nettikauppojen alennusmyyntejäkin. Nyt on hyvä aika hankkia tädyennystä lempimerkeistään loppukesää ja alkusyksyä ajatellen. Syksyt tuppaavat olemaan nykyään aika lämpimiä sinne syyskuulla saakka, joten kevyet neuleet, hameet, lenkkarit ja ballerinat käyvät vielä hyvin. Alla suosikkejani, joista ekstraihania ovat Dayn ja Gestuzin silkkihameet ja Gannin neuleet. Monia valitsemiani vaatekappaleita saa myös muissa väreissä.

Olen siinäkin myöhäsyntyinen, että yhdistän tennarit tai lenkkarit esim. villakangastakin, hameen tai bleiserin kanssa, mutta se raikastaa ilmettä tosi paljon. Suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä sitä tehnyt! Kaulaan vielä upea huivi, ja se on sit siinä!

1. Gant 2. Ganni 3. Balmuir Lombardia (100% villaa, ei alessa) 4. Billi Bi 5. Gestuz 6. Ganni 7. Boss Orange 8. Adidas 9. Tiger of Sweden

1. Balmuir Capri (silkki-puuvilla, ei ale) 2. Tiger of Sweden Jeans 3. Whistles 4. Samsoe & Samsoe 5. Day Birger & Mikkelsen 6. Nike 7. Billi Bi 8. Lauren Ralph Lauren

Mukavaa sunnuntaipäivää!

Share:

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  10/07/2016 / 11:17 am

  Nuo hameet iskivät täysillä tähän ladyyn – vaan ostaa en saa ennen kuin vaatekaappi on tyhjempi;)Ja täällä vielä myöhäsyntyisempi – kokeilematta on lenkkarit normivaatteiden kanssa, samoin tennarit. No – ehkä tänä kesänä rohkaistun;)Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle – ja täällä odotellaan Kroatian kuvia kieli pitkällä – sinne olisin tänä kesänä halunnut matkustaa vaan se ei nyt onnistunut aikataulusyistä.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  10/07/2016 / 12:53 pm

  Kiitos, kuvia on aikamoinen kasa, joten enköhän ala pikku hiljaa niitä käymään läpi. Voi, Dubrovnik oli kaunis, tykkäsin kovasti, mutta hintataso sama kuin Suomessa.

 3. Anonyymi
  10/07/2016 / 5:59 pm

  Kiitti alevinkeistä.Niitä on aina niin paljon, että laiskana en jaksa selata, mutta nyt oli helppo klikata tilaus menemään.Kroatia kiinnostaa kovasti.T.AM

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  10/07/2016 / 7:29 pm

  Kiitti, kiva, että tykkäsit! Huomenna tulee postaus hotellista, jossa vietimme tosi paljon aikaa!

Vastaa