Kashmirneule ja pikku tauko

Nyt on tullut aika pienelle blogitauolle, ja arvaatte varmaan, miksi! Palaan hoodeille taas ensi viikon sunnuntaina. Suljen myös blogin kommentoinnin 10.7. saakka. Jos jollakulla on oikein kiire minua tavoittaa, niin sähköpostia voi laittaa. Ja hei, jos ei joku vielä seuraa Instagramiani, niin nyt on hyvä tilaisuus aloittaa, sillä siitä en aio lomailla, päin vastoin yritän jakaa ihania kuvia teille sitä kautta!

Tässä vielä kuvia viikolta Munkanrannasta. Illan viiletessä puin ylle Repeat Cashmeren suloisen neuleen. Kashmir on siitä mukava materiaali, että sitä voi käyttää kesät talvet. Repeatin ensimmäiset syysmalliston neuleet tulevat kauppoihin tässä kuussa. Minulla ja Repeatilla on pitkä ja lämmin suhde: ostin ensimmäisen neuleen jo liki kaksikymmentä vuotta sitten! Repeat on luonnontuote, neuleisiin ei lisätä kemikaaleja. Niihin tulee nukkaa, mutta sitä varten on kashmirkampa. No, ensi viikon aikana luultavasti en tarvitse neuleita… ; )knit Repeat* / jeans Mos Mosh / bag from Menorca

sandals Acient Greek / sunnies RayBan

Ja nyt sitten vielä puuhiin, aika paljon on tekemistä ennen kuin… Ihanaa heinäkuun ekaa viikkoa kaikille, ja palataan – mahtavan kuvasaaliin kanssa toivottavasti!

*saatu blogin kautta

Share:

Vastaa