Kesän kosmetiikkalemppareita

Huh, vihdoin pääsin koneelle. Eilen illalla aloitettiin päivityksien asennus, ja siinä tulikin kaikenlaista sählinkiä, kuten tietsikkojen kanssa aina.

Sain keväällä testiin Living Proofin Restore-sarjan shampoon, hoitoaineen ja latvahoiteen. Olin näistä tuotteista tosi kiinnostunut, sillä sarja tekee yhteistyötä Jennifer Anistonin kanssa. Restore sarja on kehitetty käsitellyille ja kuiville hiuksille. Se lupaa korjata ja vahvistaa hiuksia. Kaikki Restore-sarjan tuotteet sisältävät OFPMA-molekyylin, joka on Lifing Proofin patentoima. Se hylkii likaa, jolloin pesuväliä voi pidentää. Se antaa myös kuiville hiuksille kosteutta sekä tekee niistä terveemmän ja kiiltävämmän näköiset. Tuotteet eivät sisällä silikonia, sulfaatteja tai öljyä.

No, taisin olla kemiantunneilla muisssa maailmoissa, kun en mitään molekyyleistä muista, mutta olen tykännyt todella paljon sarjasta. Erityisesti olen suosinut tuota hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka ei tee hiuksia raskaiksi, vaan antaa suojaa käsittelyä varten ja tietenkin kiiltoa!

Kiva viimeistelyaine on ollut Kevin Murphyb Doo Over, joka on paitsi lakka, myös kuivashampoo. Oikein passeli tuote vähän sotkuisemmille kesähiuksille! 

Kroatian matkalla hiusten pelastaja oli Kerastasen öljy, jota suihkin hiusten latvoihin ja välillä pitkin päätäkin ennen auringonottoa. Föönaaminen ei tämän tuotteen kanssa onnistu, mutta pitkät päivät meren äärellä ja uimassa – suosittelen! Vaikka hiukset ovatkin pikkuisen kuivat latvoista näin loppukesää kohden, tämä öljy kyllä pelasti meikäläisen kasvatusyritykset. Tietenkin hattu oli päässä myös, vaan ei uidessa kuitenkaan.     

En ole oikein sinut itseruskettavien kanssa, ja joka kesä olen sitä mieltä, että nyt riittää niiden kanssa pelleily. Vaan ainapa alkukesästä täytyy saada valkoisiin jalkoihin vähän väriä. Vita Liberatan itseruskettavan ostin Kaivopuiston Kauneudesta (jonne on vielä arvonta menossa). Tuote oli hyvä ja helppo levittää, väri oli kaunis. Mutta miten saada varpaiden alue kauniisti ”ruskettuneeksi”, sitä en osaa kyllä tehdä. Pulloa pitää ravistaa kunnolla ennen käyttöä.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä huulipuna, jonka löysin toissa iltana meikkieni seasta. Olin ihan äimän käkenä, että mikäs tämä on. Olin vallan unohtanut, että olin tilannut sen keväällä. Tiistai-iltana oltiin vähän ulkona, ja levitin tätä punaa lähes ainoana meikkinä. Siis aivan ihana puna, ja sävy meikäläiselle aivan täydellinen! En myöskään tykkää liian kuivista punista, tämä oli ihanan kosteuttava, mutta silti runsaspigmenttinen. Ihan loistotuote. Merkki on siis Lavera, ja se on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.


Luin muuten jostain, että kesäkuivia hiuksia ei tarvitse välttämättä kovasti leikata, vaan niille voi antaa ekstratehokkaan hoitoainekuurin. Eli laitetaan hoitoaine päähän ja annetaan vaikuttaa tunti tai peräti yön yli. Osaisinkohan nukkua suihkymyssy päässä, epäilen! Mukavaa iltaa!

*adlinks

Share:

Vastaa