Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.7.2016

Pitkä pellavapaita ja mustaa korkoaOlin keskiviikkona kahvilla, sellaiset kuusi tuntia, Business Womanin kanssa. Eräs toinen ystäväni joutui äkkiseltään perumaan iltatreffimme, joten jatkoimme kahvilta aina välipalalle asti, ja yhtäkkiä kello olikin puoli yhdeksän! Menisivätpä työpäivätkin välillä yhtä nopeasti kuin keskiviikko!

Kuvat otettiin kahvilan takapihalla keltaisen seinien lämmössä. Olipa hauska olla BW:n kuvattavana, melkein vähän jännitti! Itse rajailin kuvat. Tosi kivoja otoksia mielestäni ystäväni sai minusta otettua!

Siinä missä BW oli naisellisesti pitsimekossa, minä olin pukenut päälleni pitkän, pellavaisen paitamekon, joka oli parinkympin ostos Dubrovnikista, lähellä hotelliamme sijaitsevan lounaspaikkamme Blue Planet-ravintolan alakerrassa olevasta sekatavarakioskikaupasta. Paita on tosiaan täyspellavaa. Pellava on mahtava materiaali, mutta sen rypistyminen täytyy hyväksyä. No, itseäni se ei haittaa. Kaveriksi puin vanhat Zaran housut ja aleista löytämäni Unisan korkkarit. Niistä tuli asuun mukavaa rouheutta. 
Kroatia / pants Zara / heels Unisa
bag Michael Kors / sunnies RayBan / watch Triwa

Ja hei, tänään on ihan huisin jännä päivä. Menen nimittäin iltapäivällä meidän Kaustisen musiikkilukion luokkakokoukseen! Voi että, tätä on odotettu! Tuossa keväällä kysäisin kaikilta Facebookissa olevilta luokkakavereilta, eikö olisi kiva nähdä, öh, kolmenkymmenen vuoden jälkeen. Ja nyt meitä on koossa mukava porukka! Ei ihan kaikki kolmekymmentä luonnollisestikaan päässeet, mutta yli puolet kuitenkin! Aivan mahtavaa nähdä kaikkia, kämppäkavereitani esimerkiksi, ja kuulla mitä kaikkea porukoille on tapahtunut vuosikymmenien aikana. Vähän jännittää! Onko teillä ollut luokkakokouksia, ja oliko niissä kivaa?

Eli nyt bunkkaamme Pietarsaaressa vanhemmillani. Lauantaiksi ei ole mitään ihmeempää ohjelmaa, jos ei huvita Kaustiselle festareille lähteä, niin Kokkolassa olisi esimerkiksi kiva käydä. Mieheni ei ole siellä koskaan käynyt, mutta minä olin siellä aikanani yhden kesän kesätöissäkin.

Tällaista jännää tänään, hauskaa päivää teille!


Photos: Business Woman

7 kommenttia:

 1. Noi Unisan korkkarit on tosi tyylikkäät! Toi kyllä asuun särmää :) Ei ole ollut luokkakokouksia ja en varmaan menisi vaikka olisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En minäkään mennyt yläasteen luokan kokoukseen, mutta tää on vähän eri juttu, samoin opiskeluporukoita oli ihana nähdä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tyttö kiittää! Vaikka taitaa olla enemmän tällainen old bird!;)

   Poista
 3. Unisan korkkarit/sandaalit sopivat hyvin asuusi!

  Minä olin lukion vuosikokouksessa 10 vuotta sitten. Olen päässyt ylioppilaaksi v. 1989, joten olimme kyllä kaikki muuttuneet aika lailla - sekä ulkoisesti että muutenkin. Oli kyllä kiva tavata ja menisin ehdottomasti uudelleenkin.

  Hienoa, että saitte järkättyä tapaamisen äläkä huoli, ihan varmasti kaikkia vähän jännittää, mutta varmasti tulee kiva ilta! Tulethan kertomaan, miten tapaaminen meni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli nyt kolkyt vuotta, ja kyllähän siinä ajassa muuttuu sekä ulkoa että sisältä. Tosi kiva mennä ja nähdä kaikkia! Ihanaa päivää Sara!

   Poista
 4. Kiva tuo tunikapaita. Kengät myös hyvännäköiset. Peukku!
  Täytyykin varmaan alkaa ostella tunikapaitoja, noiden allahan piilottaa kivasti nämä meikäläisen ylikilot, ainakin joten kuten...

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.