Shortsit ja silkkipaita

Vielä on jakamatta pari asua Kroatian reissulta. Ihan ässä asu oli Day Birger & Mikkelsenin silkkipaita yhdessä shortsien kanssa. Illat olivat helteisiä ja hiostavia, joten liehuva silkki oli oikein hyvä valinta. Olen joka päivä kaivannut tuota lämpöä ja ihmisten ystävällisyyttä. Kohteliaisuutta! Kaupungilla käydessäni olin vähän ärsyyntynyt, pidin tai avasin ovea useaan kertaan jollekin, eikä kyllä kiitosta kuulunut. Kuinka vaikea yksi pieni sana voi olla? ”Kiitos ei ole kirosana.” Katsekontakti? Hymy?

Luokkakokous on nyt juhlittu ja voi hitsi, miten oli hauska ilta. Ilta herätti ajatuksia, ja varsinkin viisaan rehtorimme sanat, ja ajattelin kirjoittaa vielä myöhemmin tuntojani musiikkilukioajasta tännekin. Tänään mennään vielä Kaustiselle kansanmusiikkifestareille. Haluan näyttää miehelleni musiikkilukion, asuntolarakennukset ja hoodit, missä vietin kolme vuotta. Ja onhan tietysti muutama tosi kiinnostava konserttikin minne haluaa mennä. Ja toivottavasti tapaa lisää tuttuja! Onneksi illalla ei pitäisi sataa, eilen nimittäin vettä tuli kuin kaatamalla.
silk shirt Day Birger & Mikkelsen / shorts Lindex / sandals Acient Greek

bag Furla / sunnies RayBan / watch Michael Kors / earrings local

Mukavaa päivää kaikille!

seuraa blogiani Bloglovin´, Blogit.fi, Facebook, Instagram

Share:

2 Comments

  1. Marjukka / Fab Forty Something
    19/07/2016 / 11:57 am

    Kiitos Tea! Lomasta jäi hyvät fiilikset ja varsinkin niistä lämpimistä illoista!

  2. Anonyymi
    21/07/2016 / 3:12 pm

    Ihana asukokonaisuus jälleen kerran! Paita on mahtava ja sopii hyvin shortsien kanssa. Rento ja silti tyylikäs kokonaisuus (ja laukku on ihana myös).-Sara

Vastaa