Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sininen pellavahuivi

Olen vaipunut jonkinlaiseen kotikuplaan. Päivät kuluvat jossain ihme koomassa nukkuen myöhään, katsoen illalla The Good Wife-maratonia, haahuillen ulkona. Karviaiset hehkuvat tummina odottaen poimijaansa. Muutamana iltana olen ottanut vanhan, ratisevan fillarini esille ja polkenut tunnin verran lämpimässä kesäillassa. Tänään olisi taas tarkoitus ahkeroida kolmenkympin lenkki. Välillä juon vettä tietyissä lempparilevähdyspaikoissani ja katselen heppoja tai laiduntavaa lammaslaumaa. Niin terapeuttista, niin omaa.

Kesäpukeutuminen on ollut tyyliä vanha teeppari tai toppi, jalassa haalistuneet shortsit, mutta eilen sentään sain itseni ihmisen näköiseksi asiointia varten. Sininen ja valkoinen ovat yksi lemppariväriyhdistelmäni kesällä. Balmuirilta saatu tummansininen Dawn-pellavahuivi on ollut täydellinen kesäasuste. Pellavan kanssa kun ei ole niin justiinsa, se saa rypistyä ja sitä voi sulloa laukkuunkin, sieltä suoraan kaulaan. Ja se menee värinsä puolesta kaiken kanssa mitä kaapista löytyy.

scarf Balmuir* 

silk shirt Massimo Dutti (similar here, here)

shorts Kapp Ahl (similar here, here, here)

 wedges Michael Kors (similar here, here)

earrings Dyrberg & Kern

Ylihuomenna starttaakin sitten viimeinen lomaviikko. Arvatkaas mitä aion tehdä. Välillä kadehdin (sillee nätisti) heitä, jotka voivat tehdä etätöitä vaikkapa kahviloissa keskellä päivää ja keskellä kaupunkia. Niinpä aion napata ensi viikolla koneeni, suunnitteluvihkoni ja kalenterini, etsiä jonkin mainion paikan jossa istua, juoda kahvia ja suunnitella syksyä. En vain tiedä onko kahviloissa mahdollista saada kone pistorasiaan? Antakaa pliis vinkkejä mukavista uusista paikoista, joissa voisin totetuttaa etätyöhaaveeni, hih! Iloista iltaa kaikille!

*huivi saatu, adlink

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  heinäkuu 30, 2016 / 3:04 pm

  Lieneekö ukkosilma syynä kun olo on juuri kuvaamasi kooma 🙂 Mitään ei saa aikaiseksi. Aamulla nukkuu pitkään ja iltaisin menee ties monesko Gleen kausi tyttären kanssa. Ihana kesäasu sinulla, niin raikas ja vielä omat suosikkiväritkin. Pellavahuivi on todella kaunis ja totta, että pellavan ryppyisyys ei haittaaa yhtään.Etätyö jossain ulkona tai kahvilassa kuulostaa hyvältä. Itselläkin vielä viikko jäljellä lomaa ja kun työt alkaa olisi mukava jatkaa kesää vaikka jossain rantakahvilassa. Nautitaan siis vielä kesästä kun hellettä riittää. Terveisin Maarit

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 30, 2016 / 5:51 pm

   Heh, ehkä se on hyvä viettää tällaista koomakautta ennen töiden alkua, sitä saa sitten taas juosta. Oi, Gleessä on monta hyvää vanhaa biisiä ihan uudeksi laitettuna.Sinivalkoinen on niin raikas yhdistelmä, kyllästynköhän siihen koskaan…Nautitaan kesästä, ihanaa viimeistä lomaviikkoa sinullekin! : )

 2. Tiia K
  heinäkuu 30, 2016 / 6:11 pm

  Aivan napakymppi asu huiveineen, kenkineen ja paidan kuvio. Rakastan sinistä väriä vaatteissa ja asu on vaan kertakaikkisen ihana. Aurinkoa viikonloppuusi <3

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 30, 2016 / 6:17 pm

   Kiitos ihana! Niin mäkin rakastan, ainoastaan sellainen baby blue ja sähkönsininen ei mulle sovi ollenkaan. Taidetaan olla blues-sävyisiä me kaksi – ainakin välillä ; )

 3. Anonyymi
  heinäkuu 31, 2016 / 6:40 am

  Aivan ihana paita! Ja sinulla on todella kaunis sävy hiuksissasi.Kirsi M

  • Marjukka / Fab Forty Something
   elokuu 1, 2016 / 5:41 pm

   Kiitos kauniista sanoistasi! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *