Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12.7.2016

Valkoinen maksimekko

Ensimmäinen asu Dubrovnikin lomareissultamme - ranskalaisen Blanc du Nil -brändin valkoinen, puuvillainen maksimekko! Mikään shoppailijan paratiisi Dubrovnik ei ole, mutta joitain kivoja juttuja sieltä kyllä löytää. Kirjoittelen vielä erikseen Dubrovnikin shoppailumahdollisuuksista, mutta tämä mekko on pakko esitellä. Olen etsinyt maksimekkoa tosi kauan, kaikki kun tuppaavat olemaan mitoitukseltaan pitemmille. Tässä mekossa nappasi kaikki: mitoitus, materiaali (egyptiläistä puuvillaa) ja hinta - noin 40 euroa. Aika hyvin!

Pidin mekkoa kahtena iltana peräkkäin, se oli viileä ja ihana kuumassa illassa. Jalassa on vanhat Acient Greek-sandaalit. Korikassi olisi ollut oikeastaan täydellinen laukku, mutta päätin jättää omani kotiin.

Olipa kiva kuvailla asuja tällaisessa ympäristössä - jopa kiviseinä näyttää hurjan upealta! Juurikasvu sen sijaan ei, hehheh...

cotton dress Balnc du Nil / sandals Acient Greek 
sunnies RayBan / watch Emporio Armani / earrings local

Täällä on selätetty iso pyykki ja aamulenkkikin on käyty. Parina päivänä on ohjelmassa ystävien tapaamista ja yleistä rentoa hengailua matkaturvotusten sulattelun lisäksi. On se kesä vaan mahtavaa aikaa! Mukavaa päivää!

 
seuraa blogiani Bloglovin´, Blogit.fi, Facebook, Instagram

10 kommenttia:

 1. Olen elokuulla menossa samaiseen paikkaan. Kiinnostaisi kovasti käydä katsastamassa liike josta olet mekon löytänyt josko niitä vielä olisi jäljellä. Kerrassaan ihana! Muistatko mikä oli liikkeen nimi? Ihanaa kesän ja loman jatkoa! T. Satu

  VastaaPoista
 2. Liike on Blanc du Nil, ja siihen on helppo osata. Kun tulet porteista pääkatu Stradunille, niin ensimmäinen leveämpi poikkikatu oikealla on nimeltään Siroka. Sitä kun lähdet kävelemään, niin Blanc du Nil tulee vastaan oikealla puolen. Brändi on ranskalainen.

  Oi ihanaa lomaa, siellä on niin kaunista! Ja KUUMAA!!

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellinen mekko! Ottaisin mieluusti myös omaan vaatekaappiini tuollaisen hulmuavahelmaisen mekon. :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko! Mulla kans valkoisen kesämekon mentävä aukko, ollut jo pidempään :( Tuo kyllä kelpaisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vain se Lexingonin lyhyt, joka on hellesäälle ihan liian kuuma vuorensa takia. Valkoisia mekkoja on hankala löytää!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.