Arkimeikkejä

Lämpöistä sunnuntaita! Oletteko vielä nauttineet mökillä tai muualla kauniista säästä? Minä olen tapani mukaan uurastanut koko sunnuntain kotitöitä, koulu- ja blogitöitä. Eilen oli niin nimittäin mehut pois meikäläisestä, että en jaksanut tehdä yhtikäs mitään. Mutta kyllä se tästä taas, kun pääsee muutama viikon pyörittämään arkea.

Kokosin päivän meikkiin tarvittavat purkit ja putelit yhteen paikkaan, josta saan ne aamulla helposti nenän alle. Minulla on oikeasti tosi vähän kosmetiikkaa, sillä jos joku tuote ei jostain syystä miellytä, annan sen pois tai laitan menemään. Joitain huulipunahuteja on vuosien varrella tullut tehtyä, ja kyllähän tuotteet vanhenevatkin. E tykkää, että laatikoissa on liikaa roinaa, siksi käyttämättömät meikit saavat kyytiä aika pian.

Jos noita luottojuttujani katson, niin aika ruskeapainotteisella linjalla mennään. Arkisin en pohjusta millään, vaan Lumenen meikkivoide Matt Control Oil-Free nro2 doft Honey ajaa hyvin saman asian. Se on ihan mahtavan hyvä meikkivoide, juhliin laitan Vichyn Dermablendia. Puuteri, sekin Lumenen, vetelee niin viimeisiään, etten kehdannut kuvata sen jämiä. NYX:in varjostuspaletti on tosi kiva, kylmää ruskeaa tupsutelen poskipäiden alle, ja fiiliksestä riippuen ”aurinkopuuterisävyä” poskille ja kasvojen reunoille. Joskus taas laitan Chanelin 67 Chamade -poskipunaa, jos kaipaan vähän rusotusta.

Kulmat laitan kynällä, se on nopein ja helpoin, Isadoran vaaleanruskea sävy 25 on taas melkein loppu. Isadoran mattainen luomiväripaletti on helppo ja hyvä, plussaa edullisuudesta ja pigmenttirikkaudesta. En tiedä monesko paletti on taas menossa! Vaaleaa laitan koko luomelle, kulmaluulle yleensä toffeenruskeaa ja nurkkiin ja yläluomen reunoille tummanruskeaa. Rajauksen teen Lumenen Natural Code-tussilla, ja pehmennän Naked 2 -paletin mustalla. Sitten sudin ripsiin Lumen True Mystic-maskaraa. Hohdetta antaa MAC:in kiva shimmeri.

Huulet pohjustan luottotuotteella, Guerlainen Kiss Kiss lipfitillä, joka on ihan paras. En rajaa, vaan laitan alle The Bodyshopin Colour Crushin tummaa punaa  nro 340, päälle Maybellinen Velvet Beige nro 630. En tiedä, onko noita punia enää saatavissa. Nyt jo kauhistuttaa niiden loppuminen. Tykkään neutraaleista sävyistä, ja mieluisimman sävyn saan yhdistelemällä itse.

Tällä hetkellä lempparituoksu on Jo Malonen Mimosa & Cardamom.

Meikin tekoon menee kymmenisen minuuttia, sen jälkeen unohdan sen. Harvoin muistan tai ehdin lisätä huulipunaa, ja joskus, kun olisi töiden jälkeen meno huomaan huulipunan unohtuneen kotiin…


Mukavaa viikon aloitusta kaikille!

Share:

7 Comments

 1. Anonyymi
  22/08/2016 / 8:26 am

  Mikä tuo Isadoran mattaluomiväripaletti on nimeltään/numeroltaan? Ovatko sen sävyt lämpimiä? Paletti saattaisi sopia minullekin.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  22/08/2016 / 12:46 pm

  Heippa! Paletin nimi on Matte Chocolates 50. Tosin ruskeaa viiden palettia ei ole kuin tämä, toinen on musta-harmaa sävyiset, ja sitten on kausivärejä. On kaksi kylmää ruskeaa ja kaksi lämmintä, sekä vaalea korostus- tai pohjustusväri. Kyllä haukkuu hintansa, todella hyvä paletti, voin suositella!

 3. Anonyymi
  23/08/2016 / 10:52 am

  Huomaan, että meikeissäkin meillä on paljolti samoja suosikkeja 🙂 Minäkin käytän rajaukseen Lumenen Natural Code -tussia, jossa on sopivan pituinen, napakka terä, sekä Lumenen True Mystic Volume -mascaraa. Samoin Isadoran luomiväripaletit ovat minunkin suosikkejani, käytän ruskeiden lisäksi violetti-lila-roosasävyisiä paletteja. Tuo Chanelin poskipuna näyttää täsmälleen saman sävyiseltä kuin kesällä käyttämäni Yves Rocherin poskipuna – sävy näyttää voimakkaalta, mutta antaa kivan rusotuksen poskille, varsinkin jos on hiukan päivetystä alla! T: Ansu

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  23/08/2016 / 6:02 pm

  Haa – mulla on myös Isadoran lila-roosa paletti! Se, jossa on vähän shimmeriä mukana. Totta, tuo Chanel on aika hurjan näköinen, mutta tulos on oikein kiva ja raikas. En tiedä, mikä muhun meni, kun ostin Chanelin poskipunan, olen yleensä tosi nihkeä ostamaan kalliita meikkejä. Tosin tuo kestää varmaan maailman tappiin. Voih, päivetystä on jo nyt ikävä, kalpeanaama taas kurkkii peiliin parin kuukauden päästä… : )

 5. messinki hana
  24/08/2016 / 11:07 am

  hienoksi 🙂

 6. Heidi Caterina
  30/08/2016 / 7:13 am

  Naked paletit ovat pelastaneen minun arkipäivät! Harkitsen uuden naked -paletin ostoa tällä hetkellä. 🙂

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2016 / 7:33 am

  Kyllä jos hyvän merkin ja tuotteen löytää, niin siinä tykkää pitäytyä!

Vastaa