Hyppy kesäillassa

Minulle kesä edustaa kyllä kesä- ja heinäkuuta. Elokuu on jonkinlainen siirtymäkuukausi kohti syksyä, vaikkakin yksi kauneimmista. Viljapellot, kypsyvä sato ja pimeät illat ovat tunnelmallisia, varsinkon jos on lämmin, ei sadesäällä. Ja työ alkaa, tavallaan uusi vuosikin, sillä omat vuoteni hahmotan myös lukuvuoden mukaan.

Kun tulimme maakuntakierrokseltamme, edessä oli vielä ihana lämmin viikko kotosalla. Tiistai-iltana lähdimme käväisemään Hernesaaren rannassa. Paikalla oli todellakin muitakin! Saimme ihmeen kaupalla kansituolit Löylyn yläterassilta. Istuskelimme hetken siis Löylyn katolla kansituoleissa, läksimme syömään edemmäs, ja ilta päättyi muutaman työkaverini treffaamiseen Il Birrificiossa Fredalla. Oli niin hauskaa! Ajelimme iltayöllä kotiin, valo oli mitä kaunein. Tuntui vahvasti kesältä. En vaan voi estää pientä haikeutta kaivertamasta mieltä. Kesä on niin lyhyt.
Jotta en liikaa kesän loppumisen melankoliaan vaipuisi, on nämä viimeiset lomapäivät ahdettu täyteen ihania ihmisiä. Tänään mennään syömään Iran kanssa, huomenna Pian, lauantaina saan kummityttömme perheen illaksi hemmoteltavaksi. Ihan parasta, naurua ja hyviä keskusteluja. Niistä on mukavat kesäpäivät tehty. Ihanaa torstaita!

Share:

1 Comment

  1. messinki hana
    04/08/2016 / 4:45 pm

    Hienoja kuvia !!!

Vastaa