Iltakahvit ja syysfiilistelyä

Siitä asti, kun olen tehnyt kahvini Nespresson Lattissima Pro-koneella, on mukaan kuvioon tullut myös kofeiiniton kahvi. Ennen pidin kofeiinitonta jotenkin ei-kahvina, mutta yllättäen siitä on tullut iltapäivän ja alkuillan suosikki. Myös vieraille on kiva sanoa, että kofeiinitontakin löytyy, jolloin kahvikupponen otetaan ilahtuen vastaan.

Tänään heräsin hieman nuhaisena, ja päätin illan ottaa rennosti. Kauppareissulta mukaan eksyi britti-Elle. Ison inkivääriteekupposen jälkeen makustelin vielä kaura-omenapaistoksella ja pikku espressolla. Kofeiinittomana tietenkin.

Olen muuten vähentänyt lehtien ostoa ihan hurjasti ja siirtänyt kaikki tyylifiilistelyni nettiin. Minulle tulee vain Elle, irtonumerona ostan joka kuukausi Trendin tai Glorian. Trendi on korvannut edesmenneen Olivian, jutut ovat todella hyviä, kiinnostavia ja kaikenikäisille, hieno juttu! Syysnumeroita on kuitenkin vähän pakko ostaa, niissä on niin hurjasti inspiraatiota, ja ovathan mainoksetkin kuin taideteoksia. Sitä oman vaatekaapin inspiraatiota tarjoaa Pinterest ja nettikaupat, joiden lookbookeja tykkään selailla. Varsinaisia syyshimotuskohteita ei tällä hetkellä ole – paitsi uudet farkut, ja nekin ehtii myöhemmin.Juotko sinä kofeiinitonta? Onko kahvi ylipäätään kahvia ilman kofeiinia? Mukavaa illanjatkoa kaikille!

Share:

4 Comments

 1. Nipsux
  30/08/2016 / 7:52 pm

  Hei pitkästä aikaa! Oli muka niin kiireinen kesä, ettei ehtinyt kommentoida ollenkaan ja sitten vielä UNOHDIN tunnukseni, että olisin päässyt kommentoimaan. Piti keksiä uudet salasanat :)En ole ikinä maistanut kofeiinitonta. Täysin riippuvainen olen aamukahvista, siinä on pakko olla kunnon kofeiinit, mutta illasta voisi mennä ilman? Etenkin, kun illalla juotu kahvi tahtoo viedä multa yöunet.Vähän kanssa tukkoinen olo on ollut, mutta nyt tuntuu, että punasipulin, mustikoiden ja appelsiinin ylensyönnistä eilen saattoi jopa olla apua. Mukavaa syksyä sinulle!

 2. Anonyymi
  31/08/2016 / 6:26 am

  Kofeiinitonta kahvia en ole vielä edes maistanut, kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta varsinkin illaksi! Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla juon teetä, joten kotona keitän kahvia vain viikonloppuisin. Tykkään laittaa sekaan hieman makukahvia, suosikkimakuni on kaardemumma, varsinkin Pauligin joulukahvi (kaardemumma/kaneli), maidon kuumennan tai vaahdotan tai sitten juon kerman kera. Jokin tuossa kaardemummakahvissa on, siihen tulee välillä hirveä hinku, valitettavasti sitä ei enää kesäaikaan näy kaupoissa ainakaan täälläpäin. Ah, nuo lehtien kevät- ja syysmuotinumerot, ne tekisi mieli ostaa kaikki! Kuvat ovat kauniita kuin karamelli 🙂 Mulle ei tule tilattuna enää yhtään lehteä, irtonumerona ostan minäkin joka kuukausi Glorian, joskus myös Ellen tai Trendin, joka minullakin korvasi Olivian. Syksyyn sain ihan kivasti tyylikästä työvaatetta kivikylän kesäaleista – ihme kyllä – tavallisesti saalis jää laihanlaiseksi. Varsinkin Itiksen Stockalta löytämäni Armani Jeansin farkut ilahduttivat – (47 egeä, vieläkin olen huuli pyöreänä, mihin se kakkonen jäi siitä edestä?!) – olivat ainokaiset jäljelle jääneet ja juuri minun kokoani! Onnea tulevaan farkkujen metsästykseen ja ihanaa, värikylläistä syksyä toivoo Ansu.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  31/08/2016 / 4:47 pm

  Heippa!!: ) Kiva, kun olet takaisin! En minäkään kofeiinitonta aamulla halua enkä töissäkään, mut just tuolleen illalla tai iltapäivällä kun haluaa taata hyvät unet.Onnea flunssan selättämiseen, mä olen jo terve. Ei onneksi kestänyt kuin päivän.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  31/08/2016 / 4:49 pm

  Aah, makukahvit ovat hyviä, kardemumma on mauste, joka sopii vaikka mihin. Mä laitan sitä puuroonkin… Olipa sulla mahtava tuuri farkkujen suhteen, kun just ne oikeat ja vielä noin edulliset tulivat vastaan!! Kiitti, tänään oli taas niin kesäinen ilma, että! Mutta huomenna se syksy sitten virallisesti jo on.

Vastaa