Loma taputeltu silkkimekossa

Loma on ohi. Olen kaikin voimin vielä yrittänyt nauttia viimeisistä päivistä. Arvatkaas, tuliko työnteon aikeista yhtään mitään. No ei. Sen sijaan tänään, viimeisenä lomapäivänä, kävin moikkaamassa ystäviä keskustassa, Nectarinessa ja vähän muuallakin.

No, miten meni sydänkesä. Päällimmäisenä jäi mieleen ihana Kroatian-reissumme, josta kyllä mielen valtasi ihanat muistot, ruoka, lämpö, ihmiset ja ylipäätään vain chillailu meren äärellä. Ja täydellinen lukuflow. Pitää postata ja vinkata teillekin, mitä siellä niin ahnehdin. Sitten oli tietty maakuntareissu, luokkakokous, sukulointi… Se oli oikein mukavaa. Sen sijaan meillä ei ole käynyt muita vieraita koko kesänä kuin veljeni lapsineen ja vanhempani. Mutta nyt alkaa taas arki ja erakoituminen saa loppua. Myöskään pitkiä, aurinkoisia hellejaksoja, päiväkausia omalla kotiterassilla öllöttelyä, sellaistakaan ei tänä kesänä ole ollut.

Mutta oi. Olen nukkunut hyvin. Aamukahville olen päässyt hyvä jos kymmeneltä. Olen urheillut mukavasti, noin kolmesti viikossa, ajanut pyörää, hölkkäillyt, sauvakävellyt, jumpannut. Hyvä hyvä hyvä.

Päivän asuna oli kaksi vuotta sitten Zoom Designista saatu Dayn mekko, joka on kokenut uuden tulemisen tämän paitamekkobuumin myötä. Silkkinen, hengittävä, viileä, lämmin – ihan ilmojen mukaan. Viileällä sen päälle voi heittää pitkä villatakin. Mekossa on kauniit, leveät, mustat mansetit, mutta tapani mukaan kääräisen hihat lyhyemmiksi.

Ja toi letti. Huh, tilasin kampaajan saman tien.

shirt dress Day Birger & Mikkelsen / shoes Unisa / bag Michael Kors

Mukavaa viikkoa kaikille ja etenkin työn aloitusta kollegoille ympäri Suomen!

Share:

Vastaa