Nectarinen suloinen alkysyksy

Kävin eilen kuvailemassa Nectarinen syysuutta, liikkeessä oli niin viehättävä ilme syysväreineen Oli kamelia, harmaata, mustaa, burgundynpunaista ja sinistä. Ja myös erilaisia vihreitä! Repeatin neuleet olivat hyvin edustettuna. Uutuuksina oli mm. upeat italialaiset Caridein nahkakäsineet, Prima Classen laukut, ne, joissa on karttoja sekä tanskalaiset Bella Balloun huivit. Ja olihan vaikka mitä ihanaa uutta. Tykkäsin erityisesti PBO:n satiinipaidoista upeissa kuoseissa. Takkeja  on monenlaisia. Vuorittomat kietaisumallit sopivat hyvin alkusyksyyn. Ja paksu neule alla on tosi trendikäs. Farkkuja on moneen pesuun, lahje on loiva bootcut tai suora.

Ja sitten kuvia sen pitemmittä puheitta! Käykääpä Nectarinen kotisivuilla katsomassa lisää kuvia. Ja Instagramissahan liikkeen löytää täältä.Iso Robahan menee nyt remonttiin, ja valmista pitäisi tulla ensi kesänä. Eipä anneta sen haitata Nectarineen menoa! Lopputulos on varmasti upea ja kadun ilmettä piristävää. Lisäksi sinne on tullut niin kivannäköisiä uusia ravintoloita, joita olisi hauska mennä testaamaan.

Mukavaa lauantaita kaikille, minä toivun kuluneesta viikosta… En jaksa lenkille lähteä, mutta ulos menen haistelemaan vastaleikatun ruohon tuoksua, ja saunakin lämpenee, ihanaa!

Share:

4 Comments

 1. Sara S.
  20/08/2016 / 5:49 pm

  Kauniita syksyisiä värejä. Harmaat neuleet näyttivät erityisen suloisilta. Kävin juuri äsken poikani kanssa lenkillä, alkumatkan pysyin perässä, sitten hän hävisi näkyvistä ; D Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle <3

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  21/08/2016 / 2:01 pm

  Kiitos samoin! Aurinko paistoi äsken vielä niin lämpimästi, mihin se hävisi…?

 3. Anonyymi
  23/08/2016 / 5:18 pm

  Ai että ilahduin huomatessani, että Prima Classen laukkuja saa nyt Suomesta!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  23/08/2016 / 6:04 pm

  Niin saa, en tiedä muita sitä myyviä liikkeitä kuin Nectarinen. Ne ovat tosi kivoja ja kestäviä laukkuja.

Vastaa