Repeatin kakkosmalliston herkkuja

Heinäkuulla kävin katsomassa ABA Companyn showroomilla Repeatin kakkosmallistoa, joka tulee kauppoihin syys-lokakuun vaihteessa. Varsinkin ihanat tiilenpunaiset kolahtivat kovaa! (Olen jotenkin hurjan mieltynyt tiilenpunaiseen, tällä hetkellä kynnetkin on lakattu sen väriseksi…) Sievät paidat ovat myös taattua Repeatia, ja ne ovatkin tosi kauniita neuleiden alla näin syksyllä. Onpa kauniita siniharmaita neuleita tuossa paidan takana, nyt vasta huomasin…

Ykkösmallisto on jo myynnissä, josta aikaisemmat postatut neuleet täällä, täällä ja täällä.


Keskiviikko on minulla viikon pisin päivä, ja tänäänkin olin kotona vasta aika myöhään työpäivän jälkeen. Huomenna on jo torstai – siis mihin viikko taas katosi? Odotan hurjasti viikonloppua ja varsinkin brunssittelua ystävien kanssa. Emme ole nähneet porukalla pitkään aikaan, joten ihan mahtavaa nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia hyvän ruuan ääressä. Mutta ensin vielä pari tiukkaa työpäivää ennen rentoilua!

Ihanaa illanjatkoa!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    31/08/2016 / 7:53 pm

    Hei Marjukka! Saanko kysyä, mistä olet ostanut noi kauniit ykkösmalliston neuleesi? Olen kiertänyt kaikki Helsingin liikkeet, joissa tiedän myytävän Repeatin neuleita, mutta missään ei ole juuri noita malleja, jotka on ollut blogisi kuvissa. Molemmat ruskeasävyiset ovat tosi kauniita! Hyvää syksyn alkua!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    02/09/2016 / 3:21 am

    Neuleet on saatu bloginäkyvyyttä vastan ABA Companylta. Jos ei muualta löydy, kokeile repeatcashmere.comKiitos samoin sinulle!

Vastaa