Syysuutta kotiin

Arvatkaas, mitä ollaan tehty koko aamupäivä. No siivottu. Sattui hyvä ilma, ja innostuin raahaamaan olkkarin sohvatyynyt ulos tuulettumaan. Samoin päätin pyyhkiä kaikki talon jalkalistat – kontallani. Kyllä niitä imuroinkin, mutta silloin tällöin tykkään pyyhkiä ne nihkeällä. Sanoisin, että tuli aika hyvä treeni. Näin kun on aikaa ja voimia tykkään ihan hirmuisesti siivoamisesta. Sitä olen tainnut täällä blogissakin moneen kertaan toitottaa. Lisäksi kävin lehdet läpi, ja päätin mitä säillytän ja luen uudelleen ja mitkä vien kierrätykseen. Vaatehuoneeni pyyhin ja tuuletin jo perjantaina.

Kävi mielessäni, että kurkkaanpa Elloksen sisustussivuille. Ellos* on noussut ihan ykköspaikoilleni sisustuskaupoissa Balmuirin, Cobellon ja Boknäsin rinnalle. Ellokselta löytyy kauniita päiväpeitteitä ja tyynyjä pellavasta, ihania messinkisiä lamppuja ja makeita mattoja. Vanha suosikkini Himla on hyvin edustettuna Elloksella. Himlan pellavatyynyvalikoima on upea.

Balmuiria on meidän kotiin hiipinyt pikkuhiljaa, ja suosikkejani ovat kid mohair-peitto, joka vaan on niin lämmin.  Erilaiset pellavaiset tekstiilit makkarissa ja keittiössä ovat myös ihania. Yksi lemppareitani ovat alpakanvillaiset tyynyt, joita meillä on kaksi.

Viime vuonna me maalasimme koko huushollin sisältä harmaan ja ruskean sävyillä. Tavaroita ja kirjoja karsin myös kiertoon ja sukulaisille, tilalle valitsin hyvin tarkaan uutta. Lahjoitin myös hyväntekeväisyyskirpparille. Maku on muuttunut viimeisen viidentoista vuoden aikana simppelimpään suuntaan, mutta tietty romanttisuus ja tummuus on jäljellä.

1. Himla tyynyt 2. Balmuir lautasliina 3. Ellos matto 4. PR Home pöytälamppu 
5. PR Home kattolamppu 6. Balmuir alpakanvillatyynynpäällinen 
7. Ellos marokkolaislyhdyt kolmen setti 8. Ellos tarjoiluvaunu
9. Balmuir viinicooleri 10. Ellos pellavapäiväpeitto 11. Balmuir tarjotinsetti

1. Gripsholm tyyny 2. Ellos Lasilaatikko 3. Balmuir Monogrammi-tyynynpäällinen 
4. Balmuir lautasliina 5. Ellos nojatuoli 6. Balmuir kid mohair-viltti
7. Ellos pöytävalaisin 8. Himla tyyny 9. Ellos päiväpeitto 10. Himla viltti

Leppoisaa sunnuntaita! Koodilla 345415 saat -20%  Elloksen normaalihintaisista kodintuotteista, kuten kodintekstiileistä, sisävalaisimista, sisustustuotteista, tapeteista ja matoista, myös huonekaluista. Voimassa 21.8.saakka.

*adlinks

Share:

Vastaa