Testissä Kardashian Beauty Hair-tuotteita

Nyt on ollut muutaman viikon käytössä kevään suositumpia uutuuksia, Kardashian Beautyn hiustuotteita. Kun Kardashianit jotain tekevät, se tehdään sitten näyttävästi. Täytyy tunnustaa, että en tiedä Kardashianin klaanista muuta kuin sen, että se on taitava muuttamaan elämänsä brändiksi.  Heidän hiuksiaan ei ihan suomimateriaalilla taida saada, tuotteet silti toki kiinnostavat.

Testissä olivat, ja käytössä edelleen Black Seed Oil Rejuvenating Shampoo, Conditioner ja Intensive Repair Treatment, eli Elixir. En yleensä koskaan lue mitä shampoo sisältää, sen sijaan kiinnitän huomion siihen, millaiselle hiustyypille se on tarkoitettu. Tuotteissa on ylellistä mustakuminaöljyä, jota on Kleopatrakin aikanaan käyttänyt. Tuotteet ovat parabeenittomaia, sulfaaatittomia, gluteenittomia (!)ja cruely free. Siis testattu ilman eläinkokeita, ilmeisesti?

Kardashian Beauty Hair-tuotteita valmistaa amerikkalainen, pitkän linjan hiustuotetehdas Farouk, joka tunnetaan laadukkaista raaka-aineistaan ja huippuosaamisestaan.

Olen muuten tosi, tosi nirso shampoideni ja hoitoaineideni suhteen. Koska hiuslaatuni on hentoinen ja hieno, ja käsittelen sitä varsin paljon, yrittäen toki olla hellä, aika moni setti on jäänyt vajaalle käytölle. Hius ei saa lätsähtää, vaan sen pitää jäädä kuohkeaksi. Ikisuosikkejani ovat olleet Redkenin ja Richin tuotteet. Tämän vuoden ihanat yllättäjät ovat olleet Kevin Murphy ja Living Proof, ja nyt kärkikolmikkoon ampaisivat nämä Kardashianit.

Shampoo pesee hiukset todella puhtaan tuntuisiksi. Kosteuttavaa hoitoainetta läträän kyllä aika reilusti hiuksen pituuden puolesta välistä latvaan. Hius ei silti jää lättänäksi, vaan on helposti kammattava, pehmeä ja kiiltävä. Ja sitten tämä Elixir – siis ou jee! Nyt löytyi öljy, joka ei ole liian tuhti, vaan silottaa hiusten latvat kauniisti. Siitä tuli heittämällä tämän hetken suosikki. Tuote on myös uskomattoman riittoisa. Luulen, että pullo tulee riittämään minulla koko talven.

Tuotteet on saatu blogin kautta, mutta katsoin jo Framedan sivuilta, missä ovat lähimmät jälleenmyyjät.

Tein myös keväällä syrjähypyn uudelle kampaajalle. Vähän tuli huono omatunto siitä, kun olen kaikessa niin kävijäuskollinen. Ei sitä, että olisin ollut tyytymätön entiseen, vaan alkoi vaan tuntua, että yhdeksän vuoden jälkeen voisi joku toinen katsoa hiuksiani uusin silmin. Eilen sain ihan upouuden värin, ja sen hunajainen sävy alkaa jo tuntua omalta!
Hyviä hiuspäiviä teille!

Share:

9 Comments

 1. Meidän elämää/ Anu
  17/08/2016 / 5:27 am

  Voi miten kaunis tuo väri onkaan, sopii sinulle hienosti! Noita tuotteita olisikin mielenkiintoista kokeilla.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  17/08/2016 / 11:55 am

  Kiitos kovasti, mäkin tykkään, on tuollainen tumma hunaja. Mä todella pidin näistä tuotteista, varsinkin tuosta elixiristä.

 3. Souliina S
  17/08/2016 / 3:52 pm

  Todella kaunis uusi väri sinulla ja Kardashianin tuottee kuulostavat ihan testaamisen arvoisilta 🙂

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/08/2016 / 5:58 pm

  Ehdottomasti testaamisen arvoisia! Kiitos, väri on minustakin tosi kiva!

 5. Sara G.
  18/08/2016 / 3:43 am

  Kaunis, lämmin väri! Nyt onkin hyvä aika sävyttää taas auringonhaalistamat hiukset, kun syksy alkoi..minulla lähti auringossa tosi paljon väriä!

 6. messinki hana
  18/08/2016 / 12:54 pm

  hienoja kuvia

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  18/08/2016 / 5:22 pm

  Aurinko haalistuttaa, vaikka miten yrittäisi suojata. Oli kiva kokeilla uutta, mulla oli pitkään sama sävy. Kiitos!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  18/08/2016 / 5:24 pm

  Kiitos, ja hienoja hanoja.

 9. SaaraBee
  19/08/2016 / 10:22 am

  Kävin kesällä pitkästä aikaan Suomessa kampaajalla ja hiuksiini tuli paljon vaalemapi sävy kuin täällä. Ystäväni sanoikin, että sinä suomalaisena voit olla noin blondi, olematta liian blondi…Nykyisellä kampaajalla olen käynyt kolme vuotta ja olen tyytyväinen, joten suhde tulee jatkumaan. Ihan hyvää tekee kuitenkin vaihtaa välillä. Hiuksissasi on todella kaunis sävy. Tykkään.

Vastaa