Villatakki päälle ja niitä näitä

Sanokaa mitä haluatte, mutta nyt tuntuu tosi syksyiseltä! Viime vuonna tähän aikaan oli niin helteistä ja ihanan kesäistä. Aamuisin on ollut pakko vetää niskaan villatakki, enkä ole tarennut ulkona oikein ilmankaan sitä. Olen muuten ihan hullaantunut vaaleisiin farkkuihin. Se tekee sentään asusta vähän kesäisemmän.

Töihinpaluu on sujunut hyvin, vaan nyt on kova väsy kaiken härdellin ja loputtoman pitkien to do-listojen takia. Lisäksi odotan kunnon yöunia…

Hei muuten,sain uuden tietokoneen, merkiltään Lenovo. Meinasi hermo mennä välillä tämän 3,5-vuotiaan Samsungini kanssa, raukka käy kovin hitaalla… En sitten kestä ollenkaan, jos kone äplyilee jotenkin. Vääntöä uutukaisessa on vähän eri tavalla kuin vanhassa. On se jännä, että koneen ikä on noin lyhyt…

Eilen olimme Stockmannilla kutsuvierastilaisuudessa. Alashan on tullut uusi uljas laukkuosasto, ja siellä ovat myös upeat Balmuirin ja Lumin pop up-osastot. Muotinäytöksen oli stailannut Sofia Oksanen, ja upeat laukut tulivat hienosti esille yksiväristen asujen kanssa. Oli kivaa nähdä Piaa ja tutustua uusiin ihmisiin myös! Instassa on pari kuvaa. Porukkaa oli kovasti päässyt paikalle.

jeans Day / shirt Marc O´Polo / knit Cos / espadrillos Marenas / necklace Andiata

Nyt ei juttu enempää kulje, pää on ihan puuroa, joten toivotan vain mukavaa illanjatkoa!

Share:

5 Comments

 1. Business Woman
  11/08/2016 / 5:56 pm

  Kuin myös, oli kiva nähdä:) Stokkalla oli kyllä melkoinen hulina ja olinkin ihan "äimänkäkenä" siitä väenmäärästä! Mullakin oli tänään valkoisten farkkujen ja espadrillojen päivä:) Kai se on jotain omaa pientä vastarintaa ohi lipuvaa kesää kohtaan..Ja hei, huomenna alkaa viikonloppu, yks yö enää siihen:)

 2. Lady of The Mess
  11/08/2016 / 7:33 pm

  Tsemppiä arkeen paluuseen – itselleni se koittaa ensi maanantaina, mutta vielä en sitä murehdi;)Vaaleista housuista haaveilen – vaan ei enää tähän takapuoleen levittämään lisää – lisäksi minulla on vieläkin muistissa se kerta, kun opiskeluaikoina lähdimme tutustumaan saaristoon ystävien kanssa – minulla valkoiset housut jalassa ja olin koko menomatkan istunut suklaapalan päällä;)

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  13/08/2016 / 11:38 am

  Väkeä oli tosi paljon, ja oikein kiva ilta oli, kiitos sulle ja Susannelle!Mihin katosi kesä, nytköhän se loppui…?

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  13/08/2016 / 11:39 am

  Voi apua, ihan klassinen moka! Voin kuvitella, miten vaivautunut olo on olla suklaatahra takamuksissa… Kiitos, eka viikko on nyt takana, ja siitä selvitty. Tsemppiä sinullekin töiden aloitukseen!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  13/08/2016 / 5:44 pm

  Heippa, toissa syksyn löytö, villaa on. En tiedä, onko mallistossa, mutta kyllä tän tapaisia aina Cosillamja &Other Storiesilla on mallistoissa.

Vastaa