Balmuir Grenoble-huivi ja syyssää

Hellou, nyt olisi taas luvassa sarjassamme yleistä höpöttelyä. Tiedättekö, olen sellainen tyyppi, että jos juttu ei jonain päivänä kulje, se ei kulje, enkä keksi mistään mitään sanottavaa. Hyvinä juttupäivinä tulee höpötystä ja tekstiä ihan mistä vaan vaikka loputtomiin! Mutta täällä ollaan nyt niin hyvällä tuulella, että juttukin kulkee, vaikka ei mulla mitään asiaa varsinaisesti olekaan… ; )

Huh, mikä sade ja tuuli ulkosalla! Varsinainen syyssää. Sitäkin mukavampi on kotoilla, ja varsinkin, kun tälle illalle ei ole mitään eritysitä tekemistä. (No pyykkiä olisi, mutta yritän aktiivisesti unohtaa.) Tiedättekö, tämä on ollut minulla paras syyskuu miesmuistiin. On ollut tosi kivat ilmat, olen ollut terve, iloinen, kaikin puolin tyytyväinen elämääni ilman turhia valituksia ja marinoita. Töissä on ollut kivaa, olen tavannut jonkin verran ystäviä, oli isän juhlat, vaikka mitä hauskaa. Tuntuu siltä, että tässähän voi olla tulossa oikein mukava lokakuu jatkoksi! Akkuja on ladattu siis niin fyysisesti kuin henkisestikin, ja syksy on vasta oikeastaan alussa! Viime vuonna tähän aikaan olin keuhkokuumeessa, joten fiilarit olivat vähän toisenlaiset.

Viikonloppua odotellessa… Huomenna suuntaan DOTS…:iin pikku partyyn illansuussa, sen jälkeen menemme miehen kanssa haukkaamaan iltapalaa johonkin. Mutta minne…? En ikinä keksi mitään kivaa ruokapaikkaa, kun pitäisi. Ehdotuksia vastaanotetaan… Lauantaina on tiedossa kivat asukuvaukset, ja sunnuntaina öllötystä ja blogihommia oikein urakalla. Ja liikuntaa tietty parina päivänä.

Säätiedotuksia olen seurannut sen verran, että ensi viikolla lämpötilat täällä etelässäkin putoaisivat alle kymmenen. Tervetuloa vaan viileät säät! Saa ottaa villakangastakit, paksut huivit, nilkkurit ja pipot käyttöön! Erityisesti rakastan tuota viime syksynä hankkimaani Dayn takkia, jossa on nahkahihat. Se on yksi kaikkien aikojen lempitakeistani. Erityisen lämmin se ei ole, mutta sillä pärjää hyvin tuonne pakkasrajalle asti.

Takin kanssa sopii mainiosti Balmuirilta* saatu uutuushuivi Grenoble, joka on villa70%-kasmir30% -sekoitusta. Juuri tuo kaunis brown melange on suosikkini ja sopii hyvin Cortina-beanien kaveriksi. Ruskean pehmeä sopii hyvin monen kanssa, ja on jotenkin hurjan hienostunut sävy. Tykkään!

Kuvat käsittelin tällä kertaa vähän harmaammiksi. Kokeilin myös värien korostusta, mutta jotenkin tuo vähemmän räikeä väritys puhutteli tällä kertaa.


coat and jeans Day Birger & Mikkelsen 

scarf and beanie Balmuir*

boots Acne

Täällä aiotaan kaivautua viltin alle telkkarin ääreen – Scandal ja viimeisin Nousuvesi on katsomatta edelleen. Eikös tämä ole just oikeanlainen sää kotoilla ja juoda kuppi teetä. Mukavaa illanjatkoa!

*adlinks, gifts

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  29/09/2016 / 5:14 pm

  Tuo takkisi on kyllä hurjan kaunis! Olikohan se vain yhden kauden valikoimissa vai tuleekohan vastaava vielä myyntiin? Jos sen jossain bongaat, niin vinkkaathan täällä blogissa. Mukavaa tulevaa viikonloppua, Tiina

 2. Souliina S
  30/09/2016 / 11:51 am

  Täytyy sanoa, että samanlainen ihminen täällä ruudun toisella puolella. Välillä ei vaan keksi mitään sanottavaa ja seuraavaksi juttua tulisi vaikka ja kuinka paljon!Kaunis takki ja onpa ihanat asusteet, Balmuir <3

 3. Anonyymi
  30/09/2016 / 12:22 pm

  Mulla oli eilen taas pitkästä aikaa Hunterit käytössä. Sait uuden lukijan. Minna

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2016 / 6:19 pm

  En usko, että tätä enää saa. Boozt myi tätä viime syksynä, mutta samanlaista ei ole nyt ollut tarjolla, harmi!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2016 / 6:23 pm

  Näin on. Osaan kyllä small talkin ees taas ympäri, mutta kyllä se vähän väkisin vääntämistä on. Oon pohjalainen puupää siinä suhteessa.No eikö, ja ah Balmuir, niin ihana!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2016 / 6:25 pm

  Uusi lukija näin yli viisi vuotta bloganneelle on ihana asia! Kiitos!

 7. Reetta Niemi
  30/09/2016 / 7:31 pm

  Voi ihana muru, kiva taas olla voimissani ja tulla lueskelemaan teidän mahtavia blogeja. Ja pikkuhiljaa alkaa panostamaan taas siihen omaankin blogiin.Ihania höpötyksiä sinulla <3ps. Minulla on mielessä aina silloin 100 ravintolaa, kun ei ole tarvetta, mutta auta armias, kun pitää päättää minne mennä, niin ei tule mitään mieleen… No, seuraavaksi haluaisin mennä kokeilemaan Skattalle Shelter ravintolaa.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  01/10/2016 / 8:29 am

  Mä olen niin niin niin iloinen, että sulla alkaa olla jo voimaantunut olo! Ja ihana, jos jaksat taas panostaa blogiinkin!Tultiin illalla kotiin, olin niin väsynyt, että se siitä ravintolaillasta… ; )

Vastaa