Dayn kiva arkimekko

Tänään töiden jälkeen kävin Selected Brands Finlandin showroomilla Espoossa katsastamassa Day Birger & Mikkelsenin malliston, Panchic- ja Marenas-kenkien ja Delicateloven kashmirneuleiden kevättä.

Päälle puin aamulla Dayn tämän syksyn uutuusmekon, joka on töissä mitä ihanin, rento ja kiva. Sen kanssa voi istahtaa lattialle ja vaikka hypähtää, jos haluaa. Se on taskuineen todellinen pese- ja pidä-mekko! Ja mutkaton, käytön jälkeen laitan sen hienopesulle koneeseen, sitten vähän oion sitä kuivaustelineelle, ja silitän suht haalealla lämmöllä. Jep, helppoa! Dayn mekkojen myötä olen kyllä käyttänyt enemmän mekkoja – jotka eivät purista ja kiristä, kiitos!

Jalkaan mustat sukkikset ja city-lenkkarit, kylmemmillä ilmoilla laitan saappaat. Aamulla päälle piti pukea tummanruskea, iso villatakki ja kietoa kaulaan kunnon huivi. Meillä oli tänä aamuna kuusi astetta lämmintä.

Daylta on tulossa vaikka mitä ihanaa kevääksi, heleitä värejä, tunikaa, silkkiä, maksimekkoa ja upeita housuja, mutta niistä myöhemmin lisää… Kuvan kanervanvärinen pussukka on kevään uutta. Tuota kanervanpunaista on Daylla nyt paljon tulossa kevääksi.

Blogeissa on ollut välillä pohdintaa siitä, miten päivän asu-kuvat ovat muuttuneet pikku hiljaa päivän asukokonaisuus-kuviksi. Minä tykkään siitä, että kuvat ovat juuri sitä päivän asua, sitä, mikä alunpitäen blogeissa oli niin kivaa ja inspiroivaa. Tai itselläni homma toimii juuri näin. Seuraan kyllä mieluusti myös paria blogia, joista en osaa sanoa onko niiden asukuvat päivän asua vai kuviin rakennettua kokonaisuutta. No, oli niin tai näin, inspistä saa molemmista, kun valkkaa kaikista tyyleistä lempparit. Vai mitä tykkäätte.

dress Day Birger & Mikkelsen / shoes Michael Kors

Arvatkaas, mitä teen nyt. Menen peiton alle (juu, vaihdoin sen untsikan) ihan vaan pötköttämään. Jospa uni tulisi tänään vähän aikaisemmin. Edessä on kolme pitkää päivää, joten kunnon yöunet tulevat tarpeeseen. Mukavaa iltaa!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Belladonna
  20/09/2016 / 7:34 pm

  Todella hyvän näköinen mekko; kiva kuosi ja malli näyttää siltä, että mekko on erittäin mukava päällä.

 2. Naisellisia yksinpuheluita - Feminine Soliloquies
  21/09/2016 / 7:40 am

  Minä ostin jokunen viikko sitten ehkä tylsästi Espritin farkkutyylisen mekon. Näin lyhyenä vyötärön kohta tulee liian alas, niin on pakko käyttää vyön kanssa mutta aloin ajatella, että sitähän voisi taas alkaa käyttää hameita (ja mekkoja!). Kivalta tuo mekkosi tosiaan näyttää, ja mukavan rennolta.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  21/09/2016 / 2:58 pm

  Se on, ja nyt kun olen kolmisen kiloa painavampi kuin vuosi sitten, se on päällä myös mukavampi…

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  21/09/2016 / 3:00 pm

  Voi, farkkumekot ovat ihania! Ilman muuta pidät!Mulla työ sanelee mekkkotyylin, kotelot ovat out, mutta täntyyppiset in! Hei milloin tehdään meidän video??

Vastaa