Kaunis syksy by Pinterest

Vietin tänään monta tuntia Pinterestin ja Youtuben syövereissä, mutta en pinnatakseni kauniita kuvia, vaan ihan työjuttuja etsin. Tuloksena oli aika muhkea saalis kaikenlaista musakasvatukseen liittyvää, ja ideoita vaikka kuinka. Ja sitten lopuksi palkitsin itseni etsimällä kauniita kuvia syyspukeutumisesta ja syksystä.

Vaikka jonkin sortin someaddikti olenkin, niin Pinterestiin en ole ihan vielä niin koukussa. Kop kop, ainakaan vielä. Vaikka kauniita kuvia rakastankin, Pinterest on jotenkin niin siisti ja kaunis, että jopa liian! Olen törmännyt sanoihin Pinterest-häät tai Pinterest-juhlat, eli jokin asia on niin upea ja täydellinen, että se on pinterestmäisen kaunis. Varmasti luokan-, käsitöiden ja kuvaamataidon opet ja muutkin luovien alojen kanssa puuhailevat kokevat Pinterestin varsinaiseksi aarreaitaksi. Itsekin hämmästyin, miten kivoihin juttuihin törmäsin, joista meni sitten esim. Youtubeen linkki.

Toki on pinnailuistani ja tauluistani ollut muutakin hyötyä kuin työhön liittyvä. Esimerkiksi kun pari vuotta sitten etsin seinän värejä tietynvärisen lattian kanssa, Pinterestistä sai todella hyviä ideoita, mikä värit toimivat yhdessä. Ja ne toteutettiin.

Työpukeutumiseen, ja yleensä sesongin pukeutuiseen sain tänään myös muutaman hyvän idean. Viininpunainen jakkuni, joka on parin vuoden ajan roikkunut vaatehuoneessa, saa tulla käyttöön taas uusin ideoin. Myös eräs kapea hameeni, jota olen käyttänyt sen lievän juhlavuuden takia vain muutaman kerran, pääsee nyt harmaiden villisten ja nilkkureiden kanssa uuteen elämään. Mitäs sitä turhaan säilömään, käyttöön vaan.

Ja joo, ovathan nuo mood boardit tosi kauniita… Ei käy kieltäminen!

Oletteko te Pinterest-faneja – työn merkeissä tai muuten vain? Mukavaa maanantaita kaikille!

*pictures via Pinterest

Share:

4 Comments

 1. Tiina A
  12/09/2016 / 6:20 pm

  Ihanan syksyisiä kuvia, eikä yhtään synkkiä vaan kutsuvia ja kauniin tunnelmallisia.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  12/09/2016 / 7:07 pm

  Syksyisiä tunnelmakuvia oli kiva koota!

 3. Naisellisia yksinpuheluita - Feminine Soliloquies
  14/09/2016 / 11:51 am

  Minä en ole Pinterestistä innostunut. Jemmanut olen jotain hyviä jumppaliikkeitä ainoastaan. Ehkä jonkun muunkin mutta vähissä ovat.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/09/2016 / 6:24 pm

  Ihan kaikesta ei ehdi innostua, ehkä hyvä niin!

Vastaa