Lauantai-illan tunnelmia

Viikonloppu oli vipinää täynnä. Perjantai-illan otin rennosti, mutta lauantaina pistettiin jo aamusta hihat heilumaan. Meille oli tulossa nimittäin mieluisia vieraita, ja sen kunniaksi päivä heilutettiin moppia ja laitettiin pöytä koreaksi.

Oli niin kiva siivota kaikessa rauhassa. Siivouksen jälkeen leivoin Sekoitetun kakun runsaalla pähkinäpäällisellä ja pilkoin ainekset gulassiin, jonka mainio resepti löytyy Marian blogista täältä. Suosittelen kokeilemaan, keitto on ihan supermaistuvaista! Laitoin mukaan vielä perunaa, sillä Unkarissa gulassissa oli aina peruna mukana.

Ennen kuutta alkoi olla vähän jo hämärää, ja ensi kertaa sai sytyttää kynttilät palamaan. Takkaan ei sentään vielä laitettu tulta.

Vieraamme, eli Natalia ja Tomppa, viihtyivät myöhään, ja meillä oli niin mukavaa. Kiitos teille ihanat ystävät!

Puusohva aulassa on yksi kodin lempipaikkojani: satavuotiaan sohvan on tehnyt äitini isoisä, jos oikein muistan. Sen yläpuolella olevassa seppeleessä oli ensi kertaa valo tänä syksynä.

Pöydän kattaus on simppeli, kuten minulla yleensä on. Myös menu oli yksinkertainen: gulassi ja leipää levitteellä. Mitäs sitä kikkailemaan, en osaisikaan. Pääasia on, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Syvänmaukkaan keiton kanssa sopii australialainen Yellow Tail.Piti saada punaisia ruusuja. Niissä on sitä jotain.


Saimme kyllä kauniimman kimpun. Vein ruusut yläkertaan, ja ihana vieraiden tuoma kimppu pääsi paraatipaikalle.Ja 

Pääsihän sitä istahtamaan illan asuakin varten: Dayn housut, Marc O´Polon paita, Deliccateloven neule ja Kennel & Schmengerin avokkaat.

Huomenna on mielenkiintoinen ilta, menen Asusin & Indiedaysin koulutukseen hakukoneoptimoinnista sun muusta. Kiinnostaa myös, minne ihmeeseen lykkään autoni vieraassa kaupunginosassa, ja miten ehdin töistä tunnissa jonkin ruokapaikan kautta, jotta jaksan ilta seitsemään. No, sitä miettiessä! Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin!

Mukavaa maanantai-iltaa!

Share:

4 Comments

 1. Anna Sofia
  26/09/2016 / 7:49 pm

  Teillä on niin kaunista kotona! Näistä kuvista välittyy aina sellainen lämmin fiilis 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  27/09/2016 / 7:21 am

  Kiitos, niin minustakin on, siksipä varmaan viihdyn kotona niin hyvin.

 3. Annikki
  27/09/2016 / 10:24 am

  Täytyy kokeilla tuota keittoa. Montako perunaa laitoit?

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  28/09/2016 / 5:08 pm

  Muistaakseni 5-6, oli vähän liikaa, kun me ei hirveesti perunoita syödä.

Vastaa