Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.9.2016

Sneak peek - eräs kevään Day Birger & Mikkelsen -mekko

Tjuhhuu, sitä ollaan päästy jo torstaihin. Tälle illalle olisi ollut taas meno, mutta... Tämä tyttö valitsi kotisohvan kuntohuoneen. Työpäivä kun oli pitkä ja täynnä menoa, kuten yleensä. Ja olen jo myöhässä, mikäli olisi pitänyt ehtiä matkaan.

Olin aiemmin tällä viikolla Selected Brands Finlandin showroomilla katselemassa Day Birger & Mikkelsenin kevätmallistoa, ja voi pojat että on kivoja juttuja tulossa. Myös Marenasilta, Panchicilta, Delicatelovelta on tulossa aivan mahtavia kevätjutskia. Ja koska kevääseen on vielä aikaa, en näytäkään nyt muuta kuin yhden söpöläisen mekon ja parit Marenas-espadrillot. Valo sattui olemaan SBF:n tiloissa täydellinen. Oli kiva kuvata, kiitos Tainalle kutsusta ja hyvää synttäriä tätäkin kautta!

Kuvan mekko on silkkiä, ja se muistuttaa minua niistä ajoista, kun rakastin Jackpot-merkkiä. Se oli niitä aikoja, kun tulin Helsinkiin -94 opiskelemaan, ja Forumissa muistaakseni oli sen oma liike. Tein opiskelujen ohessa paljon töitä, opetin työväenopistossa mm. vauvamuskareita, tein hääkeikkoja, annoin laulu- ja soittotunteja, ja tein sijaisuuksia kouluissa minkä jaksoin. Aika usein tein opiskelu-, opetus- ja keikkahommia kellon ympäri, ja kyllä sitä rahaa sai riittämään vaatteisiinkin. Miehen sanoo, että olen vaatesavantti, muistan hurjan hyvin kaikki ne Jackpot-vaatteenikin. Sitten vähän maku muuttui, mutta kyllähän ne vaatteet olivat käytössä varmaan kymmenen vuotta. Silloin kierto ei ollut niin hurjaa kuin nykyään.

Mekko muistuttaa myös makuni vähän romattisesta puolestani. Yleensä kun mustassa ja harmaassa kulkee, niin tuollainen raikas kukkakuosi on ihan ihmeellinen! Eikä yhtään äitelä, siitä pitää musta huolen vyössä ja kuosin väreissä.

Minulle showroom- ja putiikkikäynnit ovat todellisia terapiakäyntejä, sillä rakastan katsoa asetelmia, sommiteltuja värejä, valoisia tiloja, materiaaleja. Olen mielestäni enemmän visuaalinen kuin kuulon kanssa pelaava, vaikka työni onkin pitkälti korvissa. Olipa hassusti sanottu, mutta ymmärrät varmaan. Kaipaan ympärilleni kaikkea kaunista, oli se sitten luonto, oma koti tai se showroom. Katselu ja hypistely on tosi mukavaa, ja ainahan sitä saa hurjasti inspiraatiota omiinkin juttuihin.
Nyt tää lähtis vetämään kamppeita niskaan ja pieneen jumppasessioon. Leppoisaa iltaa kaikille, ja huomenna hei alkaa viikonloppu, jaiks!

6 kommenttia:

 1. Voi eiiiiihhh, nuo alemman kuvan espadrillot sai kuolan valumaan!! Niin samankaltaiset kuin kuluneen kesän lempparikenkäni, hillityn kullanhohtoiset nauhattomat tennarit (vähän kuin tennarin ja leaferin välimuoto). Olen etsinyt lisää samanmoisia, ja nuo olisivat ihan täydelliset :) T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marenasia saa nykyään tosi monesta paikasta, esim Zoom Designissa on tosi hyvät valikoimat. Minustakin ne ovat ihanat, ruusukultaa!

   Poista
 2. Mitä on suomeksi sneak peek?

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätti mekko, yleensä en pidä kuviollisista vaatteista, mutta tuo on kyllä kaunis.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.