Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.9.2016

Sneak peek Ouín kevääseen ja viikonloppukuulumiset

Viikonlopun juhlat on nyt juhlittu. Takana yli tuhat kilometria ja kaksitoista tuntia autossa, vatsat pinkeenä hyvästä ruuasta. Äiti teki kalaa ja kanaa, minä lauantaina iltaruuaksi tacoja jos senkin sortin täytteillä. Yhdessä koottiin täytekakku, joka valtavasta koostaan huolimatta katosi aika nopsasti parempiin suihin. Lauantai-aamupäivänä veljen lapset jahtasivat pokemoneja Pietarsaaren kävelykadulla, ja paikalla oli muutama muukin nuori metsästäjä. Ilma oli hieno, ja pistäydyin minäkin kaupungilla katsastamassa Brosin ja Blossomin valikoimat. Hurmaavasta Urban Life & Coffee-lifestylemyymälästä löytyi tiskin takaa serkkuni tytär, jonka kanssa turistiin hetki. Tuo suloinen kahvila-kauppa on muuten pistäytymisen arvoinen, kahvilan lisäksi siellä on Tine K:ta, Housedoktoria ja muita makeita sisustusbrändejä. Ja hyvä kahvi.

Mukava reissu oli, mutta on kiva olla taas kotona. Koti on hyrskyn myrskyn, mutta onpa sentään jääkaappi täynnä ruokaa.

Tämä päivä onkin menty tuhatta ja sataa. Olisin mieluusti jäänyt nukkumaan, kun kello soi seitsemältä... Töiden jälkeen huristin Lauttasaareen Villa Tremondoon, joka on Second Femalen, Ouín, Inuovon, Mos Moshin ja monen muun ihanan ja rennon merkin agentuuri. Koko showroom on muutenkin niin upea, että siellä on ilo käydä, nelisen sataa neliömetriä, valtavat ikkunat ja ihan mieletön keittiöpuoli. Kuvailtiin Ouí-brändin kevättä, ja tulokset saatte nähdä sitten helmikuussa, kun kevättä alkaa liikkeisiin virtaamaan.

Jep, ja koko viikko huristetaan kuulkaas sata lasissa. Saako jo alkaa odottaa viikonloppua...? Onneksi huomenna saan nukkua vähän pitempään... Ja jippii, tänään vaihdan untuvapeitot ohuiden kesätäkkien tilalle. Se on aina jonkinlainen syksyn kohokohta!Vaan nyt hetkeksi Nousuveden ääreen, sitten nukkumaan... Mukavaa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Heh, tiedätkö täälläkin odotellaan, että milloin voi vaihtaa untuvapeiton! Vähän aikaa täytyy vielä odotella (täällä on vielä sen verran lämmin), mutta toivottavasti kohta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana fiilis, kun saa untsikan alle ryömiä! Malta vielä ; )

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ole ihana väri, ei varsinaiseti omani, mutta niin suloinen! Ja malli on tosi kiva.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.