Syysinspiraatiota

Siivosin tänään kesävaatteet pois. Sen sijaan neuleet pääsivät paraatipaikalle. Kyllä se vain niin on, että syksy on todella inspiroivaa aikaa pukeutumisen suhteen. Kaikki nämä värit, ruskeat, harmaat, musta ja khakinvihreä… Ihania.

Tuo sää sitten ulkona ei inspiroi yhtään. Sataa ja on harmaata. Mies tosin toivoi omenapiirakkaa, ja kun omenoita riittää, tein yhden pellillisen. Ihana omenantuoksu levisi kotiin. Nyt on kyllä syöty makaa mahan täydeltä, ja voisi vähän rajoittaa. Ja omenaa… Omenaa raastettuna aamupuuroon, omenaa raastettuna iltamysliin, omenaa välipalaksi, kaurapaistoksena ja piirakkana.. Tätä menoa syön itseni irti ompuista. Mitään muuta hedelmää en suostu ostamaan (banaanin lisäksi), kun on omia omenoita, sillä siisti!

Parhaimmat syysvaateinspikset kokosin kollaaseihin. Löysin Booztilta ihan mielettömän makeen kenkämerkin,- Gardenia – ja nyt lähti nilkkuritilaus! (Mapsi, nää on niin sua!)

1. Day Birger & Mikkelsen  2. Samsoe & Samsoe 3. Barbour  4. Day Birger & Mikkelsen 5. Whyred 6. Gardenia 7. Gardenia 8. Part Two 

1. By Malene Birger 2. Gestuz 3. Tiger of Sweden 4. By Malene Birger 5. Boss 6. Vagabond
7. Stylesnob 8. Fiveunits

Mukavaa illanjatkoa!

Follow me:

Instagram / Blogit.fi / Bloglovin / Facebook

*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    03/09/2016 / 5:39 pm

    Heissan, en sitten millään haluaisi luopua kesävaatteista vielä. Mutta kyllä tämä harmaus ja vesisade muistuttaa, että allakassakin lukee SYYSkuu. Ihania vaatteita ja kenkiä olet taas löytänyt. Inspis iskee minuunkin.Omenoita pitää nyt syödä kaikissa muodoissaan. Satokauden mukaan, sanotaan 🙂 Talvella kaupoissa kun tahtoo olla vain niitä nahkapintaisia tuontiversioita. Mukavaa lauantai-iltaa terv Maarit

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    03/09/2016 / 6:16 pm

    Joskushan syyskuu on ollut niin lämmin, että kesävaatteissa voi kulkea pitkällekin. Ensi viikko näyttäis olevan etelässäkin aika lämmin. Kiitti, mulla lähtee syksyllä lapasesta, ei voi mitään!! Kaikki villat sun muut ovat vain vastustamattomia!Omenat ovat hyviä, ja paras vain nyt syödä kiintiö täyteen, kun saa omasta puusta. Nahkaversioita (jes, hyvä sana!) syödään sit talvella ihan riittämiin! Samoin sulle, Maarit!

Vastaa