DOPP I Love Me-messuilla

Terkut I Love Me-messuilta! Vietin mukavan alkuiltapäivän DOPP:in Katan kutsumana, yhteistyössä liikkeen osastolla kuvailemassa, eli siis juttukeikalla. Oli kyllä todella mukavaa, ja usea lukijakin tuli moikkaamaan. Kiitos hurjasti, oli ihan huippua tavata teitä!

Mutta hei, muistatte varmaan, että DOPP avaa liikeen myös Helsinkiin maaliskuussa. Lue edellinen juttuni täältä. Remontti Yrjön- ja Kalevankatujen kulmassa on meneillään, ja jos liikutte hoodeilla, näette tarrat ikkunassa. Tilahan tulee olemaan huikean hieno kaari-ikkunoineen, ja vain kivenheiton päässä Stockmannin nurkalta. DOPP myy monia lempparimerkkejäni, mainittakoon nyt vaikka ihana Delicatelove, jonka kevään kashmireja olin kuvailemassa eilen Selected Brands Finlandilla. Lisäksi InWear, Part Two, More and More ja monet muut hyvän hintaiset vaatteet ja asusteet ovat DOP:issa edustettuina. ”Olemme palveleva vaateliike. Etsimme asiakkaille sopivat asukokonaisuudet eri tilaisuuksiin, ehdotamme eri malleja ja värejä sekä kerromme stailausvinkkejä. Saamme paljon kiitosta hyvästä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme. Me olemme liikkeessä Sinua varten.” Tässäpä liikkeen filosofia kiteytettynä!

Katalla oli myös aamupäivällä I Love Me Loungessa mukaansatempaava luento aiheesta Näin vältät asukriisin. Hän stailasi Anna-Liisa Tiluksen ja Sirpa Ajannon kertoen kuinka kymmenellä perusvaatteella pärjää tosi pitkälle. DOPP:in osastolla 6F129 kävi luennon jälkeen aika kuhina. Siinä sivusta seuratessa ymmärrän hyvin, miksi DOPP on niin suosittu, Kata palveli kyllä antaumuksella ja sydämestään.

Osastolla olivat tänään mukana myös Katan tytär Gabi, Anna-Liisa, Sirpa ja Villa Tremondosta Riksu eli Riitta Stenroos. Oli mukava tavata teitä kaikkia!

Viihdyin todella hyvin kameran takana, ja kuvia kertyi pitkälti toista sataa. Eli jos ette pääse messuille, olkaa hyvät ja tervetuloa DOPP:in osastolle 6F129 kuvien kautta!

Vasemmalta Riitta Stenroos Villa Tremondosta, Anna-Liisa Tilus ja Katarina Rewell.


Ihanat naiset blogeista Belladonna, Tuula´s Life ja Lady Of The Mess tulivat moikkaamaan. Oli mahtavaa nähdä teitä!

Kaksi business womania: Kata ja Pia.


Sitten alkoi viikonloppu! Nautitaanpa siitä – kuinka moni suuntaa messuille viikonloppuna?

DOPP Instagram / DOPPwoman-blogi / DOPP Facebookissa

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  21/10/2016 / 4:07 pm

  Oli niin hyvä esitys pukeutumisesta.Hyviä ohjeita meille jokaiselle ja näytti olevan myös Anna-Liisalle.suosittelen lämpimästi !

 2. Anonyymi
  21/10/2016 / 4:39 pm

  Stailaus oli kiinnostava. Tyyli oli vähän "pikkutakki vielä pompan päälle" meininkiä. Dopp kiinnostaa kun avaa Helsinkiin. Seurasin sinua ja Piaa kun lähditte Dopp osastolta. Olette pitkiä ja tosi hoikkia, mallimittaisia. Tavisnaisen on hiukan vaikea samaistua. Näytit kyllä aika hermostuneelta ja kireältä kun ilmeisesti etsitte jotakin 🙂 Lähdit sitten Pian luota halaten yksin eteenpäin.T. Se vanha tuttusi

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2016 / 5:13 pm

  Anna-Liisan stailaus olisi voinut olla vaikka omasta kaapista, tykkäsin kovasti!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2016 / 5:19 pm

  DOPP on tosi tervetullut Helsinkiin! No hei, jos olet tuttu, olisit tullut nykäisemään hihasta. Itse asiassa mä olen vain 160cm pitkä… Joo olin messuilla tosi kovassa flunssassa ja aika naatti siinä vaiheessa kun lähdin. Kiva oli silti käydä messuilla ja ihana tavata ihmisiä.

 5. Anonyymi
  21/10/2016 / 5:41 pm

  Loistavaa, että saadaan DOPP Helsinkiin. Tykkäsin kovasti 'miten vältän asukriisin' luennosta. Messuilta tarttui mukaan paljon ihania juttua. Oli todella mukava tavata Marjukka! Terkuin Maarit

 6. Merja
  21/10/2016 / 7:12 pm

  Hei Marjukka!Olipa kiva tavata sinut Doppin osastolla! Olit sydämellinen! Kiitos mielenkiintoisesta ja inspiroivasta blogista!Terkuin se Merja, joka ei ole aiemmin kommentoinut :)Mukavaa syksyä!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2016 / 7:40 pm

  No mutta olisit tullut moikkaamaan!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2016 / 7:41 pm

  Niin on, minäkin odotan sitä. Oli niin mahtavaa, kun tulit juttelemaan! Kiitos sinulle!

 9. Lady of The Mess
  21/10/2016 / 10:19 pm

  Asukriisissä aamulla messuille lähteneelle oli tuo Katan opastus enemmän kuin tarpeen – rönttäliisakin sai muutaman uuden opin, vaikka luulisi, että sitä jotain olisi jo näille ikävuosilla ehtinyt oppiakin – vaan kyllä se niin on, että rautainen ammattilainen taitaa ja osaa! Katahan osaa ja Anna-Liisa ja Sirpa olivat upeita malleja. Aikuiselle on vaan eri juttu nähdä vaatteet aikuisen naisen päällä!Ja ihana oli tavata Kata luonnossa – hän on yhtä valloittava ja lämmin kuin hänen bloginsa antaa ymmärtää – ja hienoa, että DOPP tulee Helsinkiin – sinne kun on täältä Turun puolesta hieman lyhyempi matka kuin Vaasaan!Ja tottakai – oli ihana nähdä sinuakin pitkästä aikaa!

 10. Anu Leppänen
  22/10/2016 / 8:57 am

  Näkyykö missä nuo 10 vaatteen stailaukset. En päässyt paikalle mut Dopp liikkeessä tavataan varmasti Hki. Haluan itselleni juuri 10 vaatteen kokoelman.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  22/10/2016 / 11:12 am

  Et sä oo mikään rönttäliisa!! Mut samaa mieltä, aina voi oppia uutta ja sehän on mukavaa. Doppia odotellessa! Hei oli mahtava nähdä vaikkakin pikaisesti. Mä varmaan olin vähä vaisu flunssan takia, mut silti!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  22/10/2016 / 11:12 am

  Kysypä Katalta hänen bloginsa puolelta. Doppissa tavataan ehdottomasti!

 13. Tuula's life / Tuula
  24/10/2016 / 7:23 pm

  Hei Marjukka! Nyt olen linjoilla. Oli niin kiva nähdä sinut. Olen jo pitkään ihaillut asujasi ja tyyliäsi! Ja messuillakin olit niin upea nahkahameessasi ja korkeissa koroissa. Ja Katan vinkit eivät menneet ohi korvien. Hienoja vinkkejä saivat niin Anna-Liisa kuin Sirpakin. Ja minä ihastuin ikihyviksi siihen Katan tyylikkääseen turkisliiviin. Ja niinkuin Ladykin tuossa sanoo, on hienoa, kun DOPP tulee Hkiin, siellä tulee aina silloin tällöin poikettua. Terveisiä koleasta Riiasta! Täällä olisi tuolle liiville käyttöä 🙂

 14. Anonyymi
  25/10/2016 / 1:17 pm

  Tyylikkäitä naisia t.Jani-75

Vastaa