Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1.10.2016

DOTS...-muijien Fashion Week Party

Ihan ensiksi pitää selittää tuo DOTS...-muija sana. Sen on lanseerannut Stella, joka on omistautunut DOTS...-muija itsekin. Muija sana tarkoittaa, että on todella omistautunut johonkin juttuun ja jota pitää ihan ylivertaisena. Eli DOTS...-muija fanittaa sitä tyyliä, mitä ihana liike edustaa. Jees! Meitä D-muijia oli koolla eilen illalla mukava, riemukas joukko juhlistamassa DOTS...:in Fashion Week-iltaa. Liike oli niin kauniina, tarjolla oli kakkua ja kuohuvaa, Tommi stailaamassa, Maria kertomassa Jurliquen tuotteista, ja näimmepä ihan mahtavan rennon muotinäytöksen, jonka tähtinä olivat tietenkin DOTS...:in omat huippumuijat.

Tiina ja Anna kertoivat syksyn uutuuksista, ja hei, miten ihmeessä olen onnistunut ottamaan heitä vakavan kuvan...?


Tintti kivassa stailauksessaan, Edbladin ponchossa ja Balmuirin huivissa. Jalassa Stylesnobin nilkkurit.


Vanharouva Siiri meinasi varastaa shown...
Uutuusbrändi on englantilainen Sargossa, joka on mullistanut korkkareilla kävelyn. Se on nimittäin jalassa niin pehmeä ja mukava, että ei uskoisi koroilla kävelevänsä. Merkin kenkiä on kehitetty kaksi vuotta yhdessä David Beckhamin jalkakirurgin kanssa, ja se on myös saanut hopeaa kansainvälisessä kilpailussa, jossa sen päihtti ainoastaaan Jimmy Choo. Sisäpohja on pehmeä, kuin kävelisi Tempur-patja jalassa. Näitä kenkiä kannattaa mennä kokeilemaan.Ja koska me olemme naisia, jotka eivät ota itseään liian vakavasti, loppuun meidän mahtava enkelit-poseeraus: minä, Maritta, Tiina ja Anna.Kiitos DOTS...:in väelle huippuhauskasta illasta! Ja sittenhän alkoi lokakuu, joka on yksi vuoden kivoimmista kuukausista, koska synttärit, hääpäivä, nilkkurit, neuleet, syysloma ja Tallinnan-matka!

4 kommenttia:

 1. Miten tyylikkäitä naisia ja ihanan näköinen liike...miten en ole ikinä käynytkään tuolla? Täytyy käydä tarkistamassa seuraavaan Helsinki-reissun yhteydessä :) Ja hei nuo Sargossan korot näyttävät upeilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dots on ihana, kahdessa kerroksessa upeaa suomalaiasta, ruotsalaista ja tanskalaista designia! Mä rakastun noihin korkoihin. Miten kymensenttiset voi tuntua jalassa niin mukavalta.

   Poista
 2. Ihana postaus, kiitos :)! Osaatko muuten sanoa minkä merkkinen tuo valkoinen paita Annan päällä on, juuri sellaisen tarvisin. /Laura

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.