Illallinen Efva Attlingin seurassa

Torstai-iltana suuntasin ravintola Raguun Ludwiginkadulle, jossa ruotsalainen korusuunnittelija Efva Attling esitteli ensi kevään ja kesän mallistoa. Olin viikon etukäteen tosi innoissani, sillä paitsi ihailen suunnattomasti coolia Efva & Eva-paria, pidän Efva Attlingin koruista kovasti – kukapa ei?

Kevään mallisto oli taattua, tyylikästä Efva Attlingia – upea showstopper-kääty, raskasta hopeaa, siroa korvakorua ja vaikka mitä – tykkäsimme kovasti ja kokeilimme koruja yllemme. Efva itsessään oli todella viehättävä, rento, iloinen, charmikas ja tyylikäs. Olin innoissani, kun pääsin kättelemään häntä ja juttelemaankin ruokapöydässä, jossa olin sijoitettuna lähelle häntä.

En ollut aiemmin käynyt ravintola Ragussa, mutta se pääsi heti suosikkilistalleni – niin maukkaita ruuat olivat. Alkuun saimme häränhäntää vadelmamustapippurihillolla, ja kannuista kaadettiin sen ympärille kuohkeaa punajuurikeittoa. Pääruuaksi oli taimenta, jälkiruuaksi suklaabrownieta ja sorbettia. Väki nautti ja viihtyi, ja Efva jutteli kovasti ja iloisesti.

Lempparikseini mallistosta taisivat nousta Starflower and Star-korvakorut (kuva 5), jotka olivat yksinkertaisesti upeat – kultaisina tietysti! Kääty, myös Starflower and Star-sarjasta, oli upea.

Sitten kuvia illasta!
Täällä on alkanut syysloma, enkä vielä oikein sitä käsitä… Tulossa on kuitenkin hieno viikko, kaikenlaista kivaa luvassa. Ja sain vihdoin aikaiseksi tilata sekä kosmetologin että kampaajan. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Share:

Vastaa