Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.10.2016

Kashmirin pehmeyttä, marraskuun uutuuksia

Saksalainen Delicatelove on brändi, jota rakastan - unelmanpehmeitä, hyvälaatuisia kashmir-neuleita kohtuuhintaan. Kashmirin lisäksi sillä on mm. laadukas kokoelma joustavia silkkipaitiksia sekä kesäksi puuvilla- ja pellavatuotteita.

Delicateloven Tuotteet valmistetaan Madagascarilla omissa tehtaissa. "We are committed to the highest social, ethical and environmental standards; we are continuously looking for ways to improve the conditions for our workers in Madagascar, promoting workplace safety and providing health care for them. Our factories are BSCI accredited. All production facilities are equipped with water purification systems that are compliant with international standards." Lisäksi brändi tukee vähäosaisten lasten oloja saarella.
Deliatelovea myyvät pk-seudulla Lilly Helsingissä ja Hali Kauniaisissa, keväällä brändiä saa myös Stockmannilta ja DOPP:ista Yrjön- ja Kalevankatujen kulmasta.

Mukavaa tiistaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oih ja voih, miten kaunis on tuo silkkipaita/tunika. Mistähän lie sellaisen bongaisi? Vai oliko kevään mallistoa? Sellainen on pakko saada :)

  Ja kiitos uudesta merkkivinkistä, minulle ei ollut entuudestaan tuttu merkki. Täytyy kipaista täällä Vaasassa vaikka DOPP:iin tsekkaamaan mitä herkkuja heiltä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunika on kaupoissa marraskuun alussa. Soitapa Selected Brands Finlandille ja kysäise Tainalta myykö sitä joku teillä päin ja minne paitaa on myyty. Joo ja tosiaan helmikuulla tulee Doppiin sitten Delicatelove uutena. Ihan mahti brändi, tykkään hurjasti.

   Poista
  2. Kiitos Marjukka vinkistä, soitin jo Tainalle :D

   Terv. hätähousu!

   Poista
  3. Ja vielä palaan asiaan, mutta niin vain taiottiin minulle paikka mistä sain paidan ostettua ja tilattua kotiin. Aivan loistavaa palvelua kaikilta, kiitos Marjukka :)

   Poista
 2. Ei taida olla mikään yllätys, mutta tämä ensimmäinen harmaa neule sai kuolan valumaan - perfecto! <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat kaikki, aivan erityisen ihana on tuo alimmainen kashmirneule! Siinä on kaikki kohdallaan: ylellinen materiaali, nude väri ja jippona napitus selkäpuolella. Kaunis joka suunnalta katsottuna :) T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli päällä tosi suloinen. Veikkaan että Delicatelove tulee lyömään keväällä isosti läpi. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

   Poista
 4. Viimeinen neule on ihan täydellinen! Mutta mitkä sulla on jalassasi? Upeat housut neuleiden parina. Saisiko niistä tietoja. Kiitos!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut ovat Mos Moshin Blake leather pant, Dotsista! Kandee soittaa sinne! Mulla on oma koko, 34, eli "true to size".

   Poista
 5. Nappineule mulle varmasti kun kauppoihin ilmestyy. Ihana! Terv Maarit

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.