Positive Helsinki – vaatteet asiakkaan mittojen mukaan

Tuntuuko sinusta, että kaipaat vaatekaappiisi persoonallisempaa otetta ja vaatteesi istuvammaksi? Meillä jokaisella on varmasti hetkemme, jolloin tuntuu, että oma kroppa on vääränmallinen, eikä vaate istu tavalla jolla toivoisi, jos istuu ylipäätään ollenkaan. Meillä kaikilla on erilainen vartalo, jonka ongelmakohtia on mahdollista peittää, niin myös kauniita kohtia korostaa. Eli naisen ei tarvitse mennä vaatteen mukaan, vaan vaatteen naisen.

Positive Helsinki -liike Ullanlinnassa on liike, joka muokkaa vaatteen asiakkaan vartalon mukaan. Muistatko, kun Positive oli aikanaan Yrjönkadulla? Minä muistan, ja sen entisen omistajankin, Pirjo Fredrikssonin. Pirjon siirryttyä eläkkeelle Positivea lähti jatkamaan vaatesuunnittelija ja stylisti-toimittaja Susanne Salo. Susannen kädenjälki on tuttua lukuisista muoti- ja sisustusjutuista ja lehtien kansista yli viidentoista vuoden ajalta. Tämä vilkas eteläpohjalaissyntyinen energiapakkaus on opiskellut myös muotisuunnittelijaksi Milanossa arvostetussa Europe di Design-koulussa, lisäksi hänellä on maisterintutkinto Taideteollisesta korkeakoulusta. Susanne jos kuka osaa mitoittaa vaatteen juuri asiakkaan vartalolle.

Positivessa on näytillä kaikki mallit koossa 40. Jokaista vaatetta voidaan muokata: hihojen pituutta, laskosten alkamiskohtaa, kaula-aukkoa – kaikki asiakkaan toiveiden mukaan, parhaat puolet löytäen. Palveluun kuuluvat kausittain täydentyvä Positive-mallisto, jota varioidaan asiakkaan mittojen mukaan, sekä yksilöllinen mittatilaussuunnittelu. Kaikki vaatteet valmistetaan Helsingissä. Jos kaipaa yksilöllisyyttä business-pukeutumiseen, tai vaikkapa iltapukua, kannattaa tulla katsomaan Positiven mallisto.

Liikkeessä on muutakin ihanaa kuin oma mallisto. Kotimaisen Willana-merkin neulevaatteet ovat laadukkaita. Lisäksi on saatavilla sisustustavaraa, kirjoja ja koruja.


Susanne tarjosi välipalaa, ja saivatpa liikeen asiakkaatkin maistiaisia. Nami!


Onko Positive teille tuttu? Mukavaa maanantaita kaikille, erityisesti teille, joilla on syyslomaa tämä viikko!

Share:

2 Comments

  1. Lady of The Mess
    24/10/2016 / 10:47 am

    Eipä ollut tuttu liike Positive ennen tätä esittelyäsi, mutta kuvat kyllä ovat sellaisia, että saattaapa erään ladyn askel joskus Helsingin reissulla kohti Ullanlinnaa käydä – nimittäin kun on eripari ylä- ja alapuoli, kunnon ahteri, pömppövatsa ja vyötärö on kummasti hilautunut kainaloihin, on se vaatekoon etsiminen aika haastavaa;)Kiitos vinkistä, Marjukka!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    24/10/2016 / 10:55 am

    Suosittelen todella, ja Susanne on aivan ihana tyyppi!

Vastaa