Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5.10.2016

She-liikkeen upeita syysuutuuksia 2/2

Tjuhuu, keskiviikko koitti ja viikonloppu lähenee! Viime lauantaina kuvailtiin SHE-liikkeessä Fredalla ja tänään kuvia syysuutuuksista, osa kaksi. Jos et ole vielä tsekannut ensimmäistä postausta se löytyy täältä.

Olimme Aulin kanssa samaa mieltä More & Moren kokonaisuudesta, pikantti villahame pieni puuvillaneule olivat täydellinen pari. Ja koska kuvasime ulkona, piti harteille vielä saada vähän lisää lämmikettä Jumperfabrikenin tunikasta. Bootseista en voinut vielä päästää irti... Korut ovat Rebecca-merkkiä, hopeaan dipattua messinkiä.


Ruotsalaisen Jumperfabrikenin mekot ovat suosittuja, eikä ihme, ne ovat naisellisia ja huippumukavia päällä. Kuvan mekossa on pieni kilpikonnakaulus. Tykkäsin kovasti sinisestä, lämmin petrolin vivahde sopi väreihini hyvin. Kaulassa on Lexingtonin huivi. Pieni, kompakti satulalaukku on Markbergin, nilkkurit italialaiset.SHE:ssä on mukava asioida senkin takia, että Auli tietää ihan valtavasti kankaista, materiaaleista ja niiden käyttäytymisestä, koska koulutus. Ja taatusti toimivat pesuohjeet saa mukaan, samoin korjausompelu onnistuu. Ja hei, älä unohda Oroblun sukkiksia, opaakit mustat ovat maailman kätevimmät ja kivoimmat syyshameiden ja -mekkojen kanssa.

Mukavaa keskiviikkoa!

6 kommenttia:

  1. Oih, ihania asukokonaisuuksia, niin minun makuun :)

    VastaaPoista
  2. Voi että tykkään tuosta More&Moren kokonaisuudesta neuletakilla täydennettynä. Ihana syysasu. Ja mitkä buutsit!

    VastaaPoista
  3. Nyt suuntaan She liikkeeseen. Kiitos.

    VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.