SHE-liikkeen upeita syysuutuuksia

Fredalla kävi eilen kova kuhina. Kaunis syyspäivä oli houkutellut ihmiset liikkeelle, ja SHE:n ovet kävivät tiuhaan vielä tuntia ennen sulkemisaikaa. SHE oli syysasussaan niin houkutteleva: Lexington, Marc Aurel, More and More, SteHmann, Jumperfabriken ja muuta merkit syysuutuuksineen houkuttelivat sovittamaan.

Kuvasimme neljä asukokonaisuutta, joista peräti kolme on mekko- tai hameasu. Ja lempparikokonaisuus heti alkuun… Lexington on SHE:ssä uusi brändi, ja iskin silmäni heti mitä kauneimpaan takkiin, mitä tykkäätte? Se on 80% villaa, raglanhihainen, laatikkomuodostaan huolimatta siro, ja avotaskut hieman sivussa. Kaulus on leveä.Kaveriksi sille löytyi saman merkin toffeenvärinen huivi ja tummanruskea puuvillaneule, saksalaismerkki SteHmannin trikoohousut (maailman mukavimmat jalassa) ja vain SHE:ssä myytävät italialaiset nilkkurit, joita en ole saanut mielestäni sen jälkeen…

Kauniin päivän ansiosta kuvasimme myös ulkona. Mikä syksy!

More and More on laadukas, kukkaroystävällinen merkki, jonka vaatteita olen ostanut jo vuosia. Kuvan luumunvärinen trikoomekko istui kuin hanska, ja tykkäsin erityisesti sen korotetusta vyötäröstä ja alaspäin levenevästä helmasta. Mekossa on myös vuori. Saappaat ovat italialaiset.

Korut ovat Rebecca-merkkiset, hopeaan dipattua messinkiä, ja niillä on kahden vuoden takuu. Ihastuin kovasti niihin, ja ostin korvikset mukaan.
Kaksi muuta asua myöhemmin tällä viikolla, ja nyt teille mukavaa päivää!

Share:

8 Comments

 1. Ninni
  03/10/2016 / 11:37 am

  Tuo kaulakoru!!! Ehkä pakko saada 🙂

 2. Anonyymi
  03/10/2016 / 6:24 pm

  Ei ihan vielä noin talvista pukeutumista, kiitos. Eikös nyt olisi kevyiden tikkitakkien sesonkiaika. Paksuissa palttoissa saadaan taas tallustaa huhtikuun alkuun asti, kyllä se minusta riittää.terv. Tikki

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  03/10/2016 / 7:12 pm

  Niin nätti!!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/10/2016 / 7:13 pm

  Kaupoissa on nyt uusi sesonki, ja sitä tämä postaus käsittelee.

 5. Nipsux
  03/10/2016 / 7:24 pm

  Kauniita vaatteita! More & moresta on valitettavasti huono kokemus. Ostin kesällä Vaasasta mustan paidan, pidin sitä yhden päivän ja mulla oli kaulassa semmonen pitkä helmikaulanauha. Päivän jälkeen paidan etumus oli ihan täynnä nyppyjä!! Erityisesti harmittaa, koska tykkäsin kovasti paidan mallista. Nyt se on niin kamalan näköinen, että voin pitää sitä vain kotona..

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  04/10/2016 / 6:33 am

  No voi harmi, olikohan kyseessä ns. maanantaikappale. Mulla ei ole ollut koskaan mitään merkin vaatteiden kanssa.Mukavaa päivää Nipsux!

 7. Liisa
  04/10/2016 / 11:07 am

  Ihana tuo luumun värinen mekko, tulipa hinku saada juuri tuo! Ja aivan ihanat korut myös.Olipa ikävän sävyisiä nuo muutamat anonyymikommentit. Toivottavasti ne eivät pahoittaneet mieltäsi. En lakkaa ihmettelemästä sitä, että ihmiset jättävät tuollaisia. Ihanaa syyspäivää sinulle, Marjukka! Terveisin uskollinen lukijasi jo vuosien ajan.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  04/10/2016 / 3:35 pm

  Kiitti Liisa! Mekko on tosi siro, mä tykkäsin siitä tosi kovasti. Korutkin ovat tosi kauniita.En pahoittanut, olipa ajattelevaista, kiitos siitä.

Vastaa