Uniqlon neule, bootsit ja nahkahame

Synttärit on juhlittu, aika pienimuotoisesti, mutta kakkua tietty piti olla. Veljeni oli työmatkalla Helsingissä, ja ehti poiketa meille ennen iltalentoa kotiin. Hyvää ruokaa piti olla, tehtiin lohta, perunamuusia ja salaattia, eli kaikkien herkkua. Lahjojakin tuli muutama: sain vanhemmiltani Astrid Lindgrenin elämänkerran ja mieheltäni Kate Mortonin uusimman kirjan. Velipoika antoi kauniin keittokirjan Toscanalaisesta ruuasta tarinoilla höystettynä. Syyslomalla on toivottavasti sitten aikaa lueskella. Facebookissa oli kovasti onnentoivotuksia ja tekstareita tuli myös – olo oli varsin muistettu, kiitos kovasti kaikille!

Ajattelin myös, että nyt voisi alkaa oma juhlavuoteni, joka huipentuu vuoden päästä uuteen vuosikymmeneen. Ja se juhlavuosi on asennetta ja kuntoilua. Tunnen vihdoin kasvaneeni isoksi, sillä tavalla että on hyvä olla itsensä kanssa, sekä pääkopassa että muutenkin. Ja olisihan se kiva olla vuoden päästä vähän paremmassa kunnossa. En ole ihan rapakuntoinen, mutta sen eteen voisi tehdä vähän enemmän. Kaikenkaikkiaan elämä maistuu hyvältä. Lienee terveydelläkin osuutensa asiaan.

Ajatukset lipsuvat jo kummasti huomenna alkavaan lomaankin. On kaikkea mukavaa tekemistä pitkin viikkoa, ja pikku reissukin odottaa. Eniten tietty odotan kotoilua, nukkumista, lukemista, mutta olemme me Piankin kanssa järkänneet yhteistä tekemistä keskiviikoksi. Kiva viettää päivä yhdessä.

Asu on parin viikon takaa. Mahduin ilokseni muutaman vuoden ikäiseen nahkahameeseen. Alla on muotoilevat sukkikset. Ne ovat muuten supersuosikkini; H&M:stä, 200 deniä ja ihan mahtavat päällä. Tilasin niitä muutamat lisää. Neule on Uniqlolta ja bootsit SHE:stä. Kivan rouheeta ja mukavaa.







knit Uniqlo (similar here, here) / leather skirt old (similar here)

Nyt vielä muistaessani huikkaan, että Balmuirilta on tulossa blogiini Halloween-alekoodi, sitä on kovasti kyselty, samoin lukijailtaa. Ja lukijailta on kevättalvella hiihtolomien jälkeen. Tosi kivaa, eikö vain! Minusta on aina niin hauskaa, kun on mitä odottaa.

Leppoisaa torstaita!

Share:

8 Comments

 1. Tiina
  13/10/2016 / 6:19 am

  Myöhästyneet onnittelut! Elämä viisikymppisenäkin on aivan mahtavaa: )

 2. Anna Sofia
  13/10/2016 / 8:20 am

  Kaunis asu jälleen kerran ja nämä bootsit on täydelliset! 🙂

 3. Anonyymi
  13/10/2016 / 9:20 am

  Hei Marjukka,Myöhästyneet onnittelut! Ihana asu sinulla. Minkämerkkiset nuo kengät on? Entä laukku?Anna Lontoosta

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2016 / 4:21 pm

  Kiitos kovasti! Tästähän tämä vaan paranee!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2016 / 4:22 pm

  Kiitos ihana! Tää on kyllä niin mun näköinen asu. : )

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2016 / 6:04 pm

  Hei Anna, kengät ovat italaialaiset A.Bodegat, laukku on 2v. vanha See By Chloé. Kiitos paljon, oli kiva synttäripäivä!

 7. Naisellisia yksinpuheluita - Feminine Soliloquies
  15/10/2016 / 6:30 pm

  Voi vitsit, näin Fesessäkin juhlapäiväsi myöhässä enkä sitten kehdannut enää onnitella. Tässä kehtaan: paljon onnea :)!!!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2016 / 6:21 pm

  Kiitos kovasti!! Synttärit on aina hauskat, niin tänäkin vuonna!

Vastaa