Uusi viikko, harmaa takki

Mukavaa maanantaita kaikki! Olipa leppoinen viikonloppu, ja omissa silmissä niin lungi, että oli tosi vaikea päästä tänään taas työmoodiin. Otin sunnuntain niin rennosti, että itseänikin alkoi ärsyttää. Ne hommat, jotka olisin voinut tehdä ajan kanssa eilen, pitää tänään hoitaa vähemmällä ajalla. Eli ei enää täyslungeja viikonloppuja minulle, ellei nyt olisi ihan pakko kertakaikkiaan levätä. Sunnuntaina muuten heräsin yhdeltätoista. Että näin, koska…

…lauantaina meillä kävi ystäviä iltaa istumassa, tein taas gulassia ja sekoitettua kakkua, ja olivathan ne hyviä. Porukka santsasi, ja mikäs sen mukavampaa emännälle. Istuttiin iltaa pitkälle, taas maailma parani piirun verran! Tällaiset illat ovat kyllä ihan parasta, niin voimauttavia.

Koska valo on ollut niin kaunis, on näitä ulkokuvia tullut napsittua tavallista enemmän. Aamuisin kevyt villakangastakki on ihan tarpeen, ja huonot hiuspäivät pelastaa ohut pipo. Syksyisin tekee aina mieli laittaa viininpunaista päälle, kaunis Lombardia-huivi sopii hyvin harmaan kanssa. Syyspukeutuminen on vain niin jees!
coat Selected Femme / beanie Global 

scarf Balmuir Lombadia / boots italian from SHE

Sitten vielä – Indiedays Blog Awards -äänestys on käynnissä, ja oma blogini on ehdolla Lifie-sarjassa. Olisin huippuiloinen, jos kävisit antamassa äänesi FFS:lle! Ja samalla aikuiselle tyylibloggaajalle, meitä ei edelleenkään blogistaniassa liikaa ole! Äänestämään pääset täältä.

Kaunista ja kirkasta iltaa, ja hyvää Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivää!

Ps. Blogikirppiksellä uutta, Repeat, Barbour jne. Kurkkaa tänne!

*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Lady of The Mess
    11/10/2016 / 7:12 am

    Kaunis harmaan ja viininpunaisen yhdistelmä! Mutta eniten nappasi nuo bootsit – niin päheet:)Upeaa uutta viikkoa, Marjukka!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    15/10/2016 / 6:17 pm

    Kiitos, Lady! Ne on kyllä niin upeat ja aika lämpimätkin.

Vastaa