Joko sinuun hiipii joulufiilis? (ja niinmun-arvonnan voittaja)

Valkoinen lumi, hämärtyvät iltapäivät… Joko sinuun on iskenyt sama kaipuu kuin minuun? Joko mieltäsi kutkuttelee laittaa valoja, keittää glögiä ja kaivautua viltin alle. Ehkä lauleskelet salaa lempijoululauluasi…? Suunnittelet jo aaton herkkuja, ehkä haluat kokeilla jotain uutta kutkuttavaa reseptiä?

Jos vastaat kyllä – meillä on samat tunnelmat! Eittämättä se on tuo lumi, joka tässä vaikuttaa, samoin se, että töissä treenataan jo itsenäisyyspäivää varten nuorten kanssa täyttä häkää.

Kahden viikon päästä on adventti ja joulukuun alku, ja voi pojat mikä meidän olkkariin silloin tuodaan – kuusi! Se saa kaksi uutta palloa tämän vuoden reissuilta, mosaaiikkisen ”Gaudi-pallon” Barcelonasta ja Game of Thrones-karttapallon Dubrovnikista. Meidän kuusen koristelu on aina juhlahetki, glögi lämpiää ja musiikkina ovat vanhat amerikkalaisstandardit tai Celtic Christmas-levy, jonka sain vuosia sitten työkaveriltani. Syömme ehkä vähän suklaata, istumme alas ja ihailemme kuusta. Vaihdan jouluikonin esille ja sytytän sen eteen tuikun.

Sen verran annettiin jo periksi, että ostimme joulutortut. En ole mikään suurin torttufani, mutta nyt maistui!

No sanoin sen j-sanan. Tästä se lähtee, kuulkaa, ei voi mitään! Mites teillä?
Jotta joulumopo ei ihan heti lähtisi liikaa keulimaan, niinmun-arvonnan voittaja on tässä random.orgin puolueettomassa arvonnassa:

”Jos onni suosii, niin harmaa olisi mieluinen. Kahdella arvalla mukana (fb).
T. AnnikA”

Onnea sinulle, Annika, laitan sähköpostia tulemaan! Ja hurjasti kiitoksia kaikille osallistumisesta!

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Share:

4 Comments

 1. Sara S.
  13/11/2016 / 6:47 am

  Joulufiiliksissä täälläkin, vaikken ole sitten yhtään joulu ihminen 😉 Se on varmaan tuo lumi, joka saa fiilistelemään joulua.Joulumusiikkia kuunneltu ja jopa laulettu 😉 Voi apua 😀

 2. Anonyymi
  13/11/2016 / 7:42 am

  Kyllä vaan, kummasti joulu jollakin tapaa alkaa kutkuttaa mieltä, vaikka en varsinaisesti mikään jouluihminen olekaan. Ei tule jouluverhoja eikä -mattoja eikä paljon koristeitakaan, mutta tuikkuja ja valosarja lyhtyyn, glögiä, vähän torttuja ja pipareita sekä suklaata ja marmeladipalloja. No joo – joulukahvia kyllä 🙂 rakastan Pauligin kaardemumma-kaneli-joulukahvia! Pahus kun tuosta kaardemummakahvista on tehty sesonkituote, sitä ei enää muuna aikana saa ainakaan täältä, ei edes kauppahallin erikoisliikkeestä. No, olen lisännyt jauhettua kaardemummaa suodattimeen kahvin sekaan, toimii se niinkin! Ensimmäisen joulutortun olen minäkin jo syönyt. Eräänä aamuna töissä menin ruokalaan hakemaan "starttikupillisen" kahvia, kun vastaan tulvahti taivaallisen ihana tuoksu! Emäntä oli paistanut ihka ensimmäiset tortut ja antoi minulle maistiaiset kahvin kanssa. Että oli hyvää 😉 Valkoinen hyasintti täytyy ehkä hankkia, hyasintin tuoksu on ihana ja liittyy mielessäni olennaisesti jouluun. Oikein ihanaa hämärän hyssyä ja joulun odotusta! T: Ansu

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/11/2016 / 4:44 pm

  Ohhoh, no nyt sä olet todella edellä! Mä aloitan joululaulamiset vasta itsenäisyyspäivän jälkeen, silloinkin kakskyt tuntia viikossa, hehheh. Juu, lumi on se tekijä, mut nyt se sulaa pois, voi itku! Oli kiva nähdä tänään pikaisesti!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/11/2016 / 4:45 pm

  Tuikut, valosarjat, glogi ja vähän jouluhyvää, se riittää vallan hyvin! Minäkin lisäilen omia mausteita kahviin, hyvin toimii! Ah, tuoreet joulutortut, taatusti hyvää!

Vastaa