Luumunliila huivi- ja piposetti ja kaamoskooma

Onneksi koneella on vanhoja asukuvia, kun tämä pimeys ei oikein houkuttele kuvaamaan. Kuvat ovat otettu, niin kuin näette, muutaman viikon takaa, kun maassa oli lunta.

Täytyy todeta, että nyt positiivisuutta saa metsästää kissojen ja koirien kanssa. Uusinut flunssa saa mielen vähän matalaksi, mutta yritän nyt vain sinnitellä ja yrittää hoitaa hommat kunnialla tältä vuodelta. Pää tuntuu olevan totaalityhjä kaikista ideoista, ja yritys roikkuvien asioiden toteuttamiseen on jokseenkin vaikeaa. Olen kaiketi kaamoskoomassa, jota lääkitsin maustekakun palasella ja teellä, vaikken hirveästi teestä pidäkään. Kakusta paljonkin enemmän… Ja lohturuokaa pitää olla. Minkä tahansa kanssa maistuu itsetehdyt lohkoperunat, jotka pyöräytän kevyesti öljyssä ja lisään päälle valmista perunamaustetta.

Kuvissa sentään näyttäytyy iloisempi meikäläinen. Balmuirin luumunliila setti on ihana yhdistelmä harmaan tai minkä tahansa tummemman kanssa.

Olen muuten tullut nykyaikaan, hehheh. Pia opetti minulle Flickr-kuvapankin käytön ja kannusti Mystoryn käyttöön Instassa. Huh! Meitsin elämässä ei tapahdu mitään tällä hetkellä, mutta olisihan se ihan kiva sinnekin kuvia lätkiä, ja siis nimenomaan kuulemma lätkiä. On se hassua, että täydellisen kuvafeedin rinnalle on tullut tällainen elä hetkessä -ominaisuus. Oma kuvafeed tulisi olla harmoninen ja tasapainoinen, mutta sitten Mystoryssa ollaan oikeasti IRL. Olen ehkä maailman laiskin Instagramin käyttäjä, mutta yritän löytää siihen vähän potkua.


Balmuir Cortina Beanie
Balmuir Cortina Beanie Milan scarfmänty
Balmuir Milan scarf

beanie Balmuir / scarf Balmuir 

coat Tiger of Sweden

pants H&M /boots Nude

Sytytetään kynttilä, jookos? Ja sitten vähän lisää teetä.

*adlinks

Share:

Vastaa