Marraskuun Repeatit

Viime maanantaina käväisin katsastamassa yhden suosikkibrändini Repeatin uutuuksia ABA Companyn showroomilla Jääkärinkadulla. ABA Company on ensimmäinen, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä, ja sen takia sillä on sydämessä ihan erityinen paikka! Kevät tietenkin kiinnosti, mutta loppuvuoden toimitukset olivat vielä showroomilla nähtävillä. Kuvissa näkyviä tuotteita on jo nyt siis  kaupoissa, mutta varsinainen kevät tulee helmi-maaliskuulla. Kevääksi on luvassa paitsi taattuja ja turvallisia harmaita ja beigejä, myös ihanaa puuteripinkkiä, joka on yksi omista suosikkiväreistäni.

Repeatin mallina on edelleen kuvankaunis Doutzen Kroes, minun mielestäni yksi kauneimmista malleista ikinä. Hän on yhtä pehmoisen näköinen kuin kashmirvilla!

Sain mukaani myös ihanan neuleen, joka EI ole musta tai harmaa! Ho-hoo! Se on saanut kovasti kehuja, ystävät varmaan hämmästyvät, kun päälläni on väriä! Pitääpä kuvata se joku kaunis talvipäivä.Tänään on ollut sellainen päivä, varmaan tuosta pimeydestä ja myrskytuulesta johtuen, että kaipaa lohturuokaa. Siispä uunissa on lohta ja lohkoperunaa, salaatti on valmiina, ja odotellaan vain puhelimen hälytystä, että päästään syömään! Mukavaa iltaa sinulle!

Share:

1 Comment

  1. Lady of The Mess
    21/11/2016 / 10:02 pm

    Kauniita neuleita ja kuvista melkein tuntee, miten pehmeitä ne ovat. Ja lämpöisiä;)Lohdullista iltaa, Marjukka!

Vastaa