Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHE-liikkeen uutuusmekkoja, joita et löydä mistään muualta – ja lukijatarjous!

Kerroinkin sinulle, että viime aikoina olen tykästynyt mekkoihin ihan erityisen paljon. Ja niitä on hameiden ohella tullut käytettyäkin ihan eri tavalla kuin ennen! Mekkoja on myös ihana kokeilla, tulee niin naisellinen olo helmojen kanssa.

SHE (Fredalla) on varsinainen mekkoputiikki! Viime keväänä sieltä sai kymmeniä erilaisia mekkoja, ja ihana Auli tekee kovasti työtä löytääkseen sinne aina uusia, kivoja merkkejä, jotka sopivat hyvin meille aikuisille naisille. Nyt rekeillä roikkuu saksalaisen Ellen Eisemannin mekkoja, brändi, jonka Auli oli bongannut messuilta. Ja miten ihania mekkoja ne ovatkaan, laatu on saksalaista priimaa, hintakin hyvin sopuista. Leikkaukset imartelevat vartaloa, kankaat ovat mm. villakangasta ja viskoosijerseytä, kaikekaikkiaan pidettäväksi tehtyjä mekkoja, jotka muuntuvat arjesta juhlaan.

Ellen Eisemannin mekkoja ei saa mistään muualta, ainoastaan SHEStä!

Mutta SHE:ssä on muitakin mekkoihanuuksia. Kuvien ensimmäinen juhlava kotelomekko ja samaa kangasta oleva takki ovat More & Moren, myös saksalaismerkin. Niitä voi pitää hyvin erikseenkin, talvisaikaan mekon alle pukisin ohuen poolon, jalkaan mustat, paksut sukkahousut. Takki puolestaan sopii vaikka kapeiden mustien vahapintafarkkujen kanssa. Tykästyin tähän duoon kovasti, ja tällaiselle vilukissalle sopii hyvin setti, jossa ei tule kylmä.
Ja sitten Ellen Eisemann-mekkoihin! Kauniissa kuviollisessa mekossa on naisellinen leikkaus ja vaihteeksi vähän pidempi helma. Tykkään!
Tummansinistä mekkoa kutsuin First lady-mekoksi. Sen juju on kaunis pääntie ja sirot, puolipitkät hihat. Kuvaaminen oli vähän haastavaa, kun luonnonvaloa ei ollut, joten mekon täyteläinen, rehellinen tummansininen ei valitettavasti tule oikeuksiinsa kuvissa. Mekko on villasekoitetta, joten se on miellyttävä päällä, hengittää ja istuu todella hyvin.
Viimeinen mekko on laskeutuvaa viskoosijersytä ja sopisi monelle varmasti työmekoksi! Kuvien korut ovat muuten italialaiset Rebecca-merkkiset, Ruotsissa tosi suosittu ja tekee tuloaan meillekin.SHE haluaa muistaa nyt sinua, ihana lukijani! Saat huomisesta lauantaihin kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% mainitsemalla blogini nimen. Eli jos etsit pikkujoulu- tai työvaatetta tai muuten vain piristystä kaamokseen, suuntaapa SHE-putiikkin ja kerro Aulille terkkuja!

Ja hei – myös Oroblun sukkahousut löydät SHE:stä, sekä mekkojen alle Boxer Hgh Waist Shaperin, joka muotoilee nätisti vyötärö- ja lantiolinjan. Itse käytän aina muotoilevaa alusvaatetta mekkojen alla – ihan must!

Mukavaa viikkoa, nyt ollaan jo voiton puolella!

Share:

3 Comments

 1. Anonyymi
  16/11/2016 / 7:28 pm

  Upeita vaatteita kertakaikkiaan, sopivat kaikki sinulle mielestäni hyvin!Minulla olisi etsinnässä juurikin postauksessa mainitsemasi vahapintaiset, mustat housut, osaatko neuvoa hyviä valintoja tähän, merkkiä, linkkiä tuotteeseen? 🙂 Vaikeaksi mennyt etsintä itsellä nimittäin ja suosituksia kaipaisin!

 2. Anonyymi
  19/11/2016 / 5:17 pm

  Hei,onpa kaunis tuo päälläsi näkyvä takki!Pohdin oman hankkimista,kun sitä olet testannut (olen suunnilleen samaa kokoa), onko sinun takkisi kokoa 34 vai 36?Mukavaa viikonloppua!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   19/11/2016 / 6:39 pm

   Takki on kokoa 34, malliltaan aika väljä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *