Urheita naisia, kannustavia aplodeja – Syöpäsäätiön Kello viiden teellä

Hyväntekeväisyystapahtumissa on usein hyvä tunnelma. Ollaan aika raskaiden asioiden äärellä, mutta siitä huolimatta ei menetetä toivoa, vaan halutaan tsempata, auttaa ja kantaa kortta kekoon yhteisen hyvän vuoksi. Sellainen fiilis minulle tuli tiistai-iltana, kun osallistuin Syöpäsäätiön Kello viiden teelle tapahtumatalo Bankissa.

Tapahtuma oli sen verran paisunut viime vuodesta, että Bankin suuri sali oli ääriään myöten täynnä. Ja hyvä niin, sillä syöpätutkimus tarvitsee vapaaehtoisten apua nyt enemmän kuin koskaan valtionavun vähennyttyä. Me osallistujat saimme nauttia paitsi hyvästä seurasta ja ihanasta teetarjoilusta, myös muotinäytöksessä, jolla astelivat Paparazzin mallien lisäksi ainaki Eva Biaudet, Susanna Koski, Heidi Sohlberg, Sanna Kiiski, Sini Sabotage ja Mikael Jungner. Muodissa mukana olivat Boutique Kaarina K, Feminett, Samuji, Fere, Katri Niskanen ja Janina F. Tilaisuuden juonsi Leena Sarvi. Muusiko Mikko Harju esiintyi kitaran ja beatboxaajan kanssa.

Syöpäsäätiön puheenvuodon käytti ylilääkäri Liisa Pylkkänen.

Shampanjat olivat Taittingerin…
Eva Biaudet oli tyylikäs. Janina Fry (alla) oman mallistonsa mekossa.


Sini Sabotage yläkuvassa… Heidi Sohlberg (alla) tempaisi peruukin päästään ja sai raikuvat aplodit. Itselläni kurkkua kuristi tässä vaiheessa. Niin upea ele ja rohkeus.


Yllä Maarit Feldt-Ranta ja alla Mikael Jungner, joka taisi snäpätä kävellessään lavalla!


Alla iroakin sirompi Susanna Koski ja punaisessa puvussa Pirita Hagman.Mikko Harju lauloi kitaran säestyksellä, beatboxaaja oli mahtis lisä!

Jos sinua kiinostaa auttaa, tsekkaapa Syöpäsäätiön sivut täältä! Mukavia tapahtumiakin on luvassa. Huhtikuun kahdeksas syöpäsäätiö järjestää Crowne Plazassa kevättanssiaiset, johon liput ovat jo myynnissä. Kokoa vaikka ystävä- tai työporukka mukaan!

Oikein hyvää torstai-iltaa kaikille!

Ps. Muistathan meneillään olevan arvonnan täältä, ja marraskirppis täältä.

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  11/11/2016 / 3:49 pm

  Ohis..olisin veikannut kuvan Eva Biaudetia Eija-Riitta Korholaksi mutta onneksi tässä ei ole rahat kiinni!Hyvää viikonloppua! t. Tiina

 2. Anonyymi
  11/11/2016 / 7:32 pm

  Hieno postaus tilaisuudesta, peukku ylös! Lääkärin puhe oli hyvä ja herättävä. Siinäkin mielessä, ettei vakavan asian puolesta mene pelkästään juhlinnaksi. Pidetään itsestä ja toisista huolta!T. Maija

 3. Anonyymi
  14/11/2016 / 1:05 pm

  Hienon näköinen tilaisuus! Teen ystävänä kiinnostaa, mitä teetä tilaisuudessa tarjottiin?Helkky

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/11/2016 / 5:54 pm

  Hih, kyllä hän oli Eva! Kaunis ja näyttävä nainen.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  14/11/2016 / 5:56 pm

  Kyllä, oli hyvä puhe ja mua kosketti se, miten kamalasti tutkimuksesta on nipistetty varoja. Toisaalta sitten vaikka Heidin peruukin tuuletus lavalla oli mahtava, periksi ei anneta!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  14/11/2016 / 5:57 pm

  En muista firman nimeä, mutta sen omistavat kaksi (nuorta) naista, jotka tekevät teetä kotimaisista aineksista. Tarjolla oli vihreää ja mustaa teetä. Naiset kävivät lavalla esittelemässä vähän näitä teelaatuja.

Vastaa