Värin viikko: harmaa mekko ja oranssi huivi

Vila villamekko Balmuir kid mohair huivi

Hyvää ensimmäistä adventtia – sieltä se hiipi, ja joulukalenterin ensimmäinen luukku on avattu. Saman tien iski jonkinlainen joulustressi. Missä välissä taas ehtii tehdä kaiken, vaikka se ”kaikki” ei nyt niin mullistavan paljon olekaan. Ja jotta stressi ei saisi tänään niskalenkkiä, lähden pikapuoliin Piaa treffaamaan kaupunkiin. Jos ei siinä stressiajatukset karkkoa, niin sitten ei missään. Meillä on aina niin hauskaa, ja jos vähän äidyn valittelemaan, hyväntuulinen ystäväni karkottaa valitukseni kyllä huumorillaan tipo tiehensä. Pia on varmasti yksi hyväntuulisimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut, eikä hänen seurassaan kertakaikkiaan edes tällainen peruspessimisti voi olla huonolla tuulella!

Päätin, että jokaisen tämän viikon asun tulee sisältää jotain iloisempaa väriä. Siis minullehan harmaa on iloinen, mutta koska kaapista löytyy muutakin, niin sitä pitää ottaa käyttöön. Jos ei muuten, niin asusteissa. Viime vuonna saamani Vilan ihana villamekko on ihan paras lökömekko, mikä olla ja voi, ja viihdyn siinä edelleen. Huiviksi sitten lämmintä mohairia. Mekko on myös töissä mukava, rento ja hengittävä.

Vila villamekko Balmuir kid mohair huivi
Balmuir kid mohair huivi
Vila villamekko Balmuir kid mohair huivi
Balmuir kid mohair huivi orange
vila villamekko balmuir kid mohair huivi

dress Vila (similar here, here)

scarf Balmuir

boots Gardenia

Rauhallista adventti-iltaa!

*adlinks

Share:

7 Comments

 1. Anonyymi
  27/11/2016 / 1:12 pm

  Ihana tuo harmaa mekko. Tykkään itsekin ihan perusväreistä, joihin saa väriä yllätys yllätys huiveista. Niitä kyllä riittää mutta koskaan ei just ihan sitä oikeaa väriä tai materiaalia :).Jokin jouluhämmennys iski täälläkin. Kynttilöitä vaan lisää niinkuin ne omat jokavuotiset adventtikynttilätkin.Mukavaa kaupunkireissua terv. Maarit

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  27/11/2016 / 1:50 pm

  Hei jouluhämmennys on loistava sana! Mulle joulumieli tulee siististä kodista ja kuusesta sekä kukista, mutta missäs välissä sitä ehtisi kaiken tekemään…Huivit on ihan parasta, mulla on huivi mukana kesät talvet!

 3. Ei-Leen Sato
  27/11/2016 / 2:11 pm

  Niin me ihmiset olemme erilaisia, kuka pitää mitäkin värileikkiä ilotteluna. Sanot että sinulle harmaa on iloinen väri, mMinulle puolestaan harmaa, ruskea ja yleensä luonnonsävyt ovat värejä, joita tuskin on päätynyt vaatekaappiini (no ehkä sattuman oikusta tai kokeilunhalun tuloksena).Mutta olet tainnut parissakin postauksessasi vilauttaa punasävyisiä pehmeännäköisiä neuleita ja suunnitellut postausta niistä. Olisi ihanaa nähdä nuo neuleet kunnolla 😉

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  27/11/2016 / 7:15 pm

  Väriä tulossa, eli ensi viikolla tulee kaksikin punasävyistä neulepaitaa!Me ollaan erilaisia, ja hyvä niin! Tykkään kyllä kovasti oranssiin vivahtavista punaisista ja ihan kunnon oranssista ja luumunpunaisista. Mutta vain aksenttiväreinä.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  27/11/2016 / 7:16 pm

  Kiitos samoin sinulle! Huivi ovat niin ihania, jokaiseen moodiin sopii omansa.

 6. Anonyymi
  28/11/2016 / 9:14 am

  Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta haluan kiittää Marjukka sinua ja tietenkin erityisesti yhteistyökumppaniasi Kaivopuiston Kauneutta, jonne blogistasi voitin kasvohoidon. Käytin tuon lahjan viime viikonloppuna ja täytyy sanoa, ettet turhaan paikkaa kehunut. Koin saavani ystävällistä, laadukasta ja yksilöllistä hoitoa kauniisti sisustetussa paikassa. Lisäksi aukioloajat ovat todella joustavat. Toivottavasti tämä nuori yrittäjä on kauttasi löytänyt uusia asiakkaita, voisin kuvitella että Helsingissäkin on paljon tarjontaa tällä alalla ja hyviä paikkoja voi olla hankala löytää. Tälle plussat! Hanna

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  28/11/2016 / 2:09 pm

  Hei Hanna, kiitos kommentista! Mä voin olla ihan samaa mieltä paikasta, ja Hilla tekee sydämellään ja ammattitaidolla töitä. Paikka on todella kaunis ja plussat vielä hyvästä soittolistasta! Olen superiloinen, että tykkäsit!

Vastaa