Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2.12.2016

Blingbling pikkujoulua!

Vielä tunti, niin lähden meidän työyhteisön pikkujouluihin. Tulee taas ihan huisin hauska ilta, kuten aina meidän porukoiden kanssa. Partyt tulee ihan nappisaumaan, sillä takana on kiireinen viikko.Nyt on myös kiva vetää ykköset päälle, ja asussa pitää olla vähän blingblingiä, vai mitä! Tässä asussa säihkyy toppi.

Mutta nyt vähän välipalaa, sitten menoksi!


Hauskaa iltaa kaikille, tip tap!

9 kommenttia:

 1. Onpas kiva ja kaunis kokonaisuus, etenkin kengät ovat ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Hauskaa iltaa näin jälkikäteen!
  Opettajien pikkujoulut ovat aina hulvattomia, hyvällä tavalla! Yleensä sitä tulee aamuyöllä kotiin suupielet korvissa ja mahalihakset kipeänä nauramisesta. Meillä puolet tulevat autolla ja loputkin nauttivat sen muutaman lasin maltillisesti. Siitä huolimatta riemu on katossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilta oli ihan mahtava! Meillä on aina teemapikkujoulut, ja ohjelma ihan superia. Just näin, ei tarvii pämpätä, että on huippuhauskaa. Mä olin yhden maissa nukkumassa, ja nyt siivoilen jo täyttä päätä täällä hymy korvissa eilisestä!

   Poista
 3. Hei!
  Pusero ja hame ovat ihania! Minkä merkin tuotteita ne ovat?

  VastaaPoista
 4. Hei ! Upea kokonaisuus ! Olen seurannut blogiasi parin vuoden ajan ja todella tykkään sinun teksteistä että kauniista tyylistäsi. Kiitos siis, hyvää ja iloista loppuvuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olen niin iloinen, että tykkäät! Kiitos itsellesi ja ihanaa joulun odotusta!

   Poista
 5. Kyllä kelpaisi noilla käydä kahden suuren koiran kanssa lenkillä, kelillä, kuin kelillä! Selkä on romuna, eikä kestä kaatumista vaan todennäköisesti murtuu, jos kunnolla kaatuu. Irralliset jäänastat ollu käytössä, mutta eivät kunnolla pysy paikoillaan! Olisi hienoa lenkkeillä ilman jatkuvaa pelkoa! Osallistun ehdottomasti arvontaan!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.