Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.12.2016

Ei enää liukastumisvaaraa ulkoillessa - ja upea arvonta!

Pikkujoulujen jälkeisenä aamuna oli mahtavaa mennä raikkaaseen ilmaan haukkaamaan happea. Tiet olivat liukkaat, pellolle vievällä tiellä oli paljon jäätä. Ilma oli kirkas ja kolea, sateli vähäsen lunta. Varsinaiset talvikelit ovat vielä edessä, lumisateet, kirpsakat pakkaset. Tykkään vaellella raikkaassa ilmassa, tuntuu, että koko kroppa alkaa hengittää!

Talvikelejä varten onkin hyvä hoitaa ulkoiluvarustus kuntoon. Sain kutsun Icebugin kampanjaan ja pääsin testaamaan valitsemiani Icebug-kenkiä. Niissä on pohjissa nastat, joten pysyy pystyssä liukkaillakin keleillä! Tämän tapaisille kengille minulla olikin tilaus, sillä esimerkiksi työssäni tarvitsen kestäviä ja lämpimiä kenkiä juurikin ulkoiluun ja liikkumiseen.

Tiesitkö, että liukastumistapaturmia tapahtuu Suomessa vuosittain noin 70 000. Siis ihan uskomaton määrä! Niistä 30 000 vaatii sairaalahoitoa - sairaalahoitoa vaativien auto-onnettomuuksienkin määrä on vain kolmannes tästä! Liukastumisien kokonaiskustannukset yhteiskunnalle nousevat jopa 2,4 miljardiin euroon. Summa on ihan hirmuinen. Venähdykset, murtumat, pään vammat ja muut voisi helposti estää oikeanlaisilla varusteilla.

Kun Suomen sääolot ovat mitä ovat, ilo ulkoiluun säilyy oikeanlaisilla varusteilla! Valitsin testattavaksi Icebug Saunter2 W BUGweb -kengät. Ne ovat lämpimät ihan kahteenkymmeneen pakkasasteeseen saakka, sillä sisällä on fleece- ja pohjallisessa alumiinivuori. Kengät ovat nahkaa. Pohjat ovat metkat - niiden pohjan kierrätyskumista valmistettu BUGweb-nastaverkko on irroitettava. Lisäksi kengät ovat tosi nätit! Kengän etuosa on kivan leveä ja varpaille on hyvin tilaa. Koko valikoimaa voit tutkailla täällä.

Kengät ovat myös tosi kivan näköiset. Tykkään siitä, että myös ulkoiluvaatteet ovat kauniita. Mallin musta-beige sävyt sopivat monen asun kanssa, eikä niitä tarvitse välttämättä yhdistää pelkästään toppatakkeihin. Aionkin kokeilla, miltä villakangastakki näyttää niiden kanssa.

Icebug Saunter2
Icebug
Icebug
Icebug
Icebug
Icebug
Icebug
Icebug

Miten sinä varustaudut liukkaille talvikeleille? Kerropa omat suojautumiskeinosi kommenttiboksiin, ja voit voittaa valitsemasi Icebugit itsellesi! Mallistosta löydät varmasti mieluisat. Osallistumisaikaa on viikko, 12.12. klo 12.00. saakka. Jätä vastauksesi lisäksi nimimerkki tai nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Arvonnan säännöt löydät vielä täältä.

Jos arpaonni ei satu suosimaan, löydät Icebug-kenkien jälleenmyyjät täältä.

Mukavaa sunnuntaita ja turvallisia ulkolenkkejä!Yhteistyössä Icebug

251 kommenttia:

 1. No nyt olet asian ytimessä! Tuntuu, että nykytalvet ovat enemmän ja vähemmän jäisiä, ja oma suojautuminen liukasta vastaan on vaan se oma varovaisuus. Olen päiväkodissa töissä ja liikun ulkona säällä kuin säällä, ja kyllä sitä kieli keskellä suuta koitetaan mennä lasten perässä. Kyllä sen huomaa, kuinka erilailla iän myötä tämä kaatumishomma sujuu, lapset menevät lähes aina ketterästi kumoon ja jatkavat matkaa, mutta kun aikuinen mätkähtää maahan, on jälki usein sen mukaista!
  Olen ehdottomasti mukana arvonnassa, ja kyllä nuo kengät tulisi enemmän kuin tarpeeseen!!
  Pia

  VastaaPoista
 2. Icebugit ovat jo monta vuotta olleet oma keinoni välttää liukastumisia😊. Kun ulkoiluttaa kahta noin 40 kiloista koiraa, haluan olla varma, että minä päätän mihin mennään ja se ei onnistu ilman nastoja. Vanhat Icebugini alkavat olla tiensä päässä, joten uusille olisi kyllä tarvetta, mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu sellaset irrotettavat nastat kengissä. Nuo popot tulis enemmän kuin tarpeeseen :) Mukaan arvontaan siis.
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Erikseen kengänpohjiin liukuesteet, kun en ole vielä hennonut icebugeja ostaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pukeutumalla hyvin ja myös kunnon talvikengät jalassa. Ei ole icebugeja :(
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti arvonnassa mukana.
  Omat suojautumiskeinoni on mummonastat, jotka tosin heitin pois viime talven jälkeen, koska olivat jo liian kuluneet. Toinen suojautumiskeino on kävellä pientareella, siellä ei yleensä ole niin liukasta. Koiran taas käytän liukkailla ilmoilla mieluiten pellolla, en tahdo sen kanssa tiellä kävellä, koska saattaa vetästä ykskaks jonkun eläimen perään.
  Itselläni on tärkeää jo rikkonaisen kaularangan ja alaselän vian takia suojautua jo horjahduksilta. Harmi vaan, että jätin liukuesteiden oston niin myöhäiseksi, että lähikaupasta ne olivat jo loppu. Pitemmälle on autottomana ja selkävikaisena vaikea lähteä :/

  VastaaPoista
 7. Irroitettavat suutarilta ostetut liukuesteet pahimmilla pääkallokeleillä käytössä.
  Et suinkaan vaan käytä aitoa turkissomistetta hupussasi?

  T. Marita

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan.
  Liukkaalla kelillä koetan olla mahdollisimman varovainen. Pyrin ennakoimaan liukkaat paikat ja kierrän ja kaarran vaikka tarvittaessa kauempaakin. Olen jo useamman talven haaveillut nastakengistä, jotka toisivat turvaa ja helpottaisivat liikkumista. Tähän asti olen turvautunut irroitettaviin liukunastoihin.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. En omista icebugeja, yritän vain olla varovainen ja ehkä penkkoja pitkin mennään..
  kirsti.p46@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Nuo ovat aivan ihanat, ja jos nyt oikein ymmärsin niin tuon verkon voi vaivattomasti irrottaa, jos menet vaikka kauppaan! Minulla on icebug- nastakengät, mutta noihin verrattuna ne ovat hirvittävän rumat ja nastat pysyy. Koiran kanssa ulkoillessa hyvät, mutta jos haluaisi lähteä liukkaita kätuja pitkin kauppaan niin ongelmalliset. Nyt olisi Joulupukille asiaa: hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 11. Olen vannonut Icebugien nimeen jo vuosien ajan, ison koiran kanssa lenkkeillessä on pakko olla pitoa. Olen kokeillut kaikenlaisia nastakenkiä, mutta Icebugit ovat ihan omaa luokkaansa. Kengät ovat olleet aktiivisessa käytössä jo 5-6 vuoden ajan (ainakin) ja edelleen hyvät, vaikka en ole säästellyt niitä.

  Tuollaiset irrotettavat olisivat hyvät, käytän Icebugeja oikeastaan kaikkialla liukkaiden aikaan (joita riittää täällä Etelä-Suomessa). Loistavat kengät myös töihin (välkkävalvonnat). Erityisen mielelläni siis mukana arvonnassa.

  -kata-

  VastaaPoista
 12. Juuri tuollaiset kengät minulla onkin ostoslistalla talvea varten! Juoksuun onkin jo nastalenkkarit, mutta lasten kanssa ulkoiluun on tällä hetkellä vain nastattomia kenkiä.

  VastaaPoista
 13. Kerran olen liukastunut talvella ja murtanut nilkkani, joten nykyisin olen älyttömän varovainen liukkailla keleillä. Kävelen pientareella, jos tie on ihan jäässä. Eilen viimeksi lenkkeillessä sai jatkuvasti katsoa alaspäin, niin liukasta oli. Onneksi en kaatunut! Ihana arvonta, mukana ehdottomasti.

  ahaurinko@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Yritän olla varovainen ja kävelen tipuaskelia :D Hyvät nastakengät olleet kyllä etsinnässä jo pitkään!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 15. No just noi samat valkkaisin kuin sulla, ovat kivat ja varmasti toimivat pakkaskelillä ja liukkailla. Varmaan nastat on paras suojautumiskeinoja ainakin ulkona lenkkeillessä ja niitä saa onneksi myös , sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 16. Upea arvonta!
  Olen käyttänyt kenkien päälle laitettavia liukuesteitä mutta nämä olisi toki paljon paremmat.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Nastakengät lienevät parhaat jalkineet liukkaille keleille. Sillä vaikka kuinka yrittäisi kävellä hissukseen, niin kun tarpeeksi liukas kohta osuu tielle, niin silloin se on menoa... Talviulkoiluun sopivat kengät multa puuttuu kokonaan, joten toivottavasti arpaonni suosii. :)

  T. Maaria, maaria.thule(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Pyrin vain olemaan tosi varovainen ja tarvittaessa kierrän kauempaa. Tänä talvena on muutaman kerran tullut liukasteltua, mutta en ole onneksi kaatunut kertaakaan. Icebugit tulisivat siis tarpeeseen! :)
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Icebugit aukeavat niin alas että murtuman jäljiltä jäykkänilkkainenkin saa ne jalkaan. Mukana arvonnassa. - Seijahannele hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mulla on nyt kolmatta talvea Icebugin lenkkarimalliset kengät ja ainoat,joilla olen ollut kaatumatta.Alkavat vaan ahkeran käytön jäljiltä olla tiensä päässä.Ja kovilla pakkasilla ei niin lämpimät.Eli juurikin sinulla kokeilussa oleva malli on varmasti parempi arkikäytössä.Tuo caffelatte väri on kaunis.
  Hyviä ulkoilukelejä kaikille!

  jausar62@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Omistan yhdet Icebugit,jotka toimivat loistavasti.Ei enää tarvitse jännittää liukastumista.
  Nämä uutuudet näyttävät oikein herkullisilta väriltään ja muodoiltaan.
  Toivottavasti onni suosisi tällä kertaa.

  late49@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Talvikenkäni pitävät hyvin liukkauilla keleillä. Icebugeja en ole koskaan omistanut.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 23. En omista minkäänlaisia nastakenkiä tai liukuesteitä kengissä, joten liikun vain varovaisesti ja koitan varoa erityisen liukkaita kohtia teillä. Moneen vuoteen ei ole nyt tullut liukastuttua, kunhan vain menee hissukseen ja tarkkailee maastoa. Olisi kyllä hienoa kokeilla Icebugeja, erityisesti tulisivat käyttöön talvisilla lapinreissuilla :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 24. Ilman nastoja ei koirien kanssa lenkillä pärjää. Tuo sinun valitsemasi malli kelpaisi minullekin, muuhunkin käyttöön kuin vain koiralenkeille. Toivottavasti onni suosisi tällä kertaa.

  VastaaPoista
 25. Olen itsekin miettinyt Icebugeja, kun joudun paljon lenkkeilemään suht ison koiran kanssa.
  Tähän asti olen pärjännyt vaelluskengillä ja lenkkareilla talvilenkit.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mulla on irrotettavat nastat, mutta harvoin niitä tulee käytettyä. Taaperran siis varovasti. Icebugeista olen haaveillut!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Juokulenkit hoidan nastalenkkareilla, käveleskelyt hoituu toistaiseksi ilman. T. Niksu
  knyman (at) luukku.com

  VastaaPoista
 28. Monet Icebugit perheeseen vuosien mittaan ostettu. Ainoat kunnon kengät.
  Terveisin koiranomistaja

  VastaaPoista
 29. Minun on monta talvea pitänyt ostaa talvikenkiin sellaiset erillisinä myytävät nastajutut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi ostaa. Muutaman kerran olen kyllä kaatunut kotipihassa todella "lahjakkaasti", mutta pelkällä säikähdyksellä olen selvinnyt. Elikkä kyllä tosi varovaisesti yritän liukkailla kulkea. Nuo olisivat todella tarpeelliset.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Varovaista sipsuttelua on meno pahimmilla liukkailla.
  briksu@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Minulla on ollut Icebugit käytössä jo vuosia. Tuo uusi malli näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 32. Varustaudun liukkaille irtonastoilla, mitkä eivät varmastikaan ole yhtä hyvät kuin Icebugit. Kokeilin äitini nastakenkiä viime talvena ja oli kevyet sekä tukevat jalassa! kmannermaa et gmail.com

  VastaaPoista
 33. Minulla on yhdet Icebugit, mutta tällaiset, joilla tarkenee myös kylmemmillä keleillä ja joissa on irrotettava nastaverkko, tulisi kyllä tarpeeseen. Jos ei ole nastoja alla, on sipsuteltava tooosi varovaisesti.

  VastaaPoista
 34. Mukaan tarpeelliseen arvontaan.pari vuotta sittten nilkka murtui ja nyt on irrotettavat nastat. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Lähinnä vain yritän katsoa sellaiset reitit jotka on hiekoitettuja tai muuten "ei niin liukkaan näköisiä".
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 36. laitan kunnon kengät jalkaan ja kävelen varovasti :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tähän asti jo monta talvea olen pärjäillyt juurikin Icebug - kenkien avulla. Nyt nastat ja itse kengätkin ovat jo tulleet tiensä päähän, joten toivottavasti arpaonni olisi myötä ja pääsisin hankkimaan uudet kengät. Icebug kenkiä voin suositella!
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Valitsen reitin tarkasti ja vältän hiekoittamattomia teitä ja jyrkkiä mäkiä.

  pieniatarinoita@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Liukastellen monet kerran kaatumista hipoen. Ei kokemusta nastoista tai Icebugeista.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 40. En oikeastaan mitenkään, kävelen varovasti! Pitäisi panostaa enemmän. emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 41. Ostin kengät, joista sanottiin ettei ole liukkaat, mutta olihan ne, menin nurin.
  Nyt yritän liikkua varovasti.
  kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 42. Hyvät kengät, huolellinen reitin valinta sekä varovaisuus ovat pitäneet tähän asti pystyssä. Esittelemäsi Icebugit ovat kyllä tosi kauniit. jaana.anttila@outlool.com

  VastaaPoista
 43. Kunnon pitoa olen etsinyt ulkolukenkiin jo pitemmän aikaa. Geokätköjä talvisessa metsässä hakiessa oikea maastopito olisi enemmän kuin tarpeen jottei liukastelisi jäisiltä tai lumisilta kallioilta. Monet mainostetut vaelluskengätkään eivät Suomen talvikelissä tunnu tarjoavan tarvittavaa talvipitoa.

  geokuukkelit@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onpa hienot kengät :) Oma suojautumiskeino on pihan hiekoitus, kulkeminen tien penkalla tai pysymällä sisällä pahimmilla keleillä. Nastakenkien osto käy aina mielessä liukkaiden kelien saapuessa. Pari vuotta sitten kaaduin jäisellä pihalla ja mursin yhden selkänikaman, sen myötä olen oppinut välttelemään liukkaimpia kohtia vähän paremmin. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Icebugit on minullakin olleet paras ostos talveen.Noi ruskeat olisi hienot!

  VastaaPoista
 46. Varovasti liikkuen ja irroitettavilla nastoilla olen pärjännyt,mutta lceburgit olis niin nätit.Terveisin Marja Leena

  VastaaPoista
 47. Minulla ei ole kunnollisia suojautumiskeinoja liukastumiselta, icebugit olisivat siksikin itselleni hyvä :) T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Juoksulenkkarit löytyy nastoilla, mutta icebugeja olen katsellut koiranulkoilutukseen.
  T. Marja
  m.hyvonen10@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Olen myös harkinnut nastakenkien hankkimista. Otan usein kävelysauvat mukaan lenkille talvisäässä, koska niistä saa tukea jos sattuu lipsahtamaan.
  anvarp88@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Nastakengät ovat edelleen hankkimatta, vaikka olen niitä harkinnut jo parina vuotena. Liukkaimmilla keleillä olen joutunut jättämään ulkoilun kokonaan, liikkuen vain pakolliset reissut.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 51. Nastakengät varmasti ehkäisisivät monet loukastelut :) Tällä hetkellä lähinnä vältän liukkaita polkuja.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Ulkoilija
  Monenlaisia liukuesteitä olen kokeillut ja todennut ne hankaliksi käytössä. Nämä sinun jalassasi olevat näyttävät kivoilta. Toivottavasti helposti irrotettavissa ja helposti paikoilleen laitettavat.
  merjam10@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Onpas toiminnallisuuden lisäksi myös hyvännäköiset popot! Tähän saakka olen varustautunut liukkaille talvikeleillä lähinnä seikkailumielellä, jonka tajuan kyllä olevan edesvastuutonta. Pahimmissa tilanteissa on vedelty siellä lumisemman pientareen puolella, jossa jäästä ei ole ollut tietoakaan. Liikun kovasti kävellen ja aina on melkoinen vauhti päällä ja rivakka askellus, joten näille Icebugeille olisi totisesti tilausta!:)

  Terkuin Kopi manis

  VastaaPoista
 54. Välttelen liikkumista liukkailla keleillä, mutta nastakengillä uskaltautuisin ulkoilemaan säässä kuin säässä! Jalassasi oleva malli on oikeasti tosi kivannäköinen :)
  Kati T.
  perheonparas(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Varustautuisin liukkaisiin juurikin tällaisilla kunnon Icebugeilla, jotka vielä puuttuvat valikoimista! ;)

  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Irrotettavat liukuesteet käytössä, nastakengät olisivat nastat😊
  Riikka.Kulla@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 57. Oi, nuo olisivat arjen pelastus minulle! Rakastan ulkoilua kelillä kuin kelillä, mutta talvisin aiheuttaa ihan ärtymystä jatkuva "liukastelu". Vatsalihakset tiukkana saa olla liikenteessä. :D En siis osaa varustautua liukkaisiin keleihin, kylmiin kyllä lämpimillä toppavaatteilla. Tarpeeseen tulisivat nämä, ja nätitkin vielä.
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 58. Pukeutumalla suojaavasti ja olemalla varovainen ulkoillessa.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Suvi - Kotonainen4.12.2016 klo 21.54.00

  Minä suojaudun liukkailta keleiltä juuri samalla tyylillä. Olen ollut Icebugien onnellinen omistaja jo kolmen talven ajan. Huomaan, että kenkien ulkonäkö on muuttunut kivampaan suuntaan ja tuo irrotettava piikkipohja on loistoidea. Noilla omillani kun ei kehtaa sisätiloissa kävellä. Muutenkin olisi mukava päivittää Bugit jo uusiin, joten innolla arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 60. Minulla oli Icebugit muutaman talven ja voin sanoa että ovat talven liukkaalla aivan ehdottomat! Vanhojen kenkien hajottua (olivat tosiaan kovassa käytössä) olisipa mukava saada uudet.
  -SoileK
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Ennen muinoin valmistettiin "läskipohjatalvikenkiä, sellaista vaalea kumia pohjissa. Niillä oli hyvä mennä talvikelissä. Sellaisia ei enää ole, joten nastakengillä olisi parasta varustaua liukkaisiin keleihin. Kaatuminenkin oli ennen vaarattomampaa, nykyisin en tahtoisi katuun mätkähtää...
  Maarit, house.collection8(at)gmail.com

  VastaaPoista
 62. Koiralenkillä kieli keskellä suuta, focus reittivalinnassa sekä liukuesteet kenkiin. Usein tosi irtoavat kesken matkaa, joten niitä en voi lämpimästi suositella. Kivannäköiset nuo sinun kengät!

  VastaaPoista
 63. Yritän kävellä varovasti =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Minulla on kenkiin kiinnitettävät liukuesteet, hankalaa tosin vaihtaa kengistä toisiin ja se ulkonäkö... vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Icebugit ovat parhaat, ekan talven liukastelin koiran kanssa, mutta sitten satsasin Icebugeihin enkä ole katunut.

  VastaaPoista
 66. Vanhat piikkikengät alkavat olla niin huonossa kunnossa että uusille olisi tilaus! Venla1984 at hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Mulla on muutaman vuoden vanhat icebugit. Ne on tai oli kyllä hyvät, mutta nyt alkaa ikä painaa kenkärassuja. Ehkä nastat alkaa olla loppu... T:maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Icebug kengät puuttuvat ja tulisivat todella tarpeeseen ettei tarvitsisi liukastella, äidiltäni nämä löytyvät mutta tyttäreltä ei, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 69. Liukkaalla kelillä ehdottomasti Icebugit jalkaan niin pysyy pystyssä 😊 Ja ulkoilu on mukavaa😊 anelma72@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Minulla on juoksukenkinä talven liukkailla icebugit. Ovat ihan verrattomat. Saa päästellä, vaikka jäistä mäkeä vaiuhdilla ja pito on mainio.

  T.Saskia

  VastaaPoista
 71. Icebug kengät ovat käytössä, mutta voisi vaikka uusia. Kenkäsi ovat todella tyylikkäät.
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 72. Talven liukkaat - oh, dear...
  Kuljen hiekoitettuja reittejä, kierrän kauempaa, palaan muutaman askeleen takaisin, kierrän uudestaan, palaan jälleen muutaman askeleen takaisin, horjahdan, pysyn pystyssä, kiroan keski-ikäisyyttä ja huonoa tasapainoaistiani.
  Aloitan homman alusta, kierrän jälleen - tällä kertaa hangen kautta, kengän varsi hörppää lunta, joka sulaessaan kastelee sukan. Toivon, että olisi kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä keski-ikäinen onhoitti laittaa osoitteen, pahoittelut. Ehkäpä se vielä ehtii. Eli; pia.tiainen(at)kolumbus.fi

   Poista
 73. Pelkkää varovaisuutta olen käyttänyt.Se toimii, mutta on raskasta! Icebugit tulisivat tarpeeseen.
  jaanavirtanen@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Airiina
  Minulla on sellaiset liukuesteet jotka saa pois jos menee vaikka kauppaan, työläät huonoselkäiselle ja lisäksi toinen oli murtunut poikki, nämä kengät olisivat minulle suuri unelmien täyttymys.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 75. Henna28
  Icebug kengistä olen lukenut mutta en omista, lähinnä liukkailla kuljen varovasti tai vaunuihin turvaten jos vauvan kanssa lenkillä. Osallistun ja kengät tulisivat tarpeeseen.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 76. Ostin erikseen laitettavat liukuesteet, mutta käytössä eivät niin kivat. Icebug kenkiä olen miettinyt.. Ja myös tyttärelle lahjaksi, koska hän on jo kaksi kertaa murtanut nilkkansa! Huh.. ja hänellä on vahva koirakin, vaikka näihin murtumisiin koiralla ei ollut syytä, mutta parempi olisi katsoa kuin katua... Kauniitkin ovat!

  VastaaPoista
 77. Varustaudun vain normaalia varovaisemmalla kävelytyylillä, joten olisi ihan tarpeellinen lisä nuo nastalliset kengät!

  -Kami-

  VastaaPoista
 78. Mukana arvonnassa. Nytkin on ulkona niin liukasta että lähdemme koiran kanssa metsälenkille. Nykyiset kenkien päälle laitettavat liukuesteet alkavat olla huonossa kunnossa.
  ksariola@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Kävelen varovasti sillä seurauksella että lihakset kipeytyvät. Eli tarpeeseen tulisivat. satu.illikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Mukana arvonnassa. Suojaudun liukkailla lähinnä kaatumistekniikalla. Eli kaaduttaessa menen kippuraan enkä ota käsillä vastaan. Helpommin sanottu kuin tehty. Eli kengät voisivat olla paremmat!riikka.vento@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 81. En ole koskaan omistanut tuollaisia, useasti olen kyllä liukastunut. Tarpeeseen tulisi.👍

  VastaaPoista
 82. Takkia, hanskaa, pipoo, polvisukkaa tms. löytyy, mutta aina olen käpytellyt kengillä, missä ei pitoa löydy. Olisipa ihana saada tuollaiset helpotukseksi, niin talvikin olisi kivempi :)

  VastaaPoista
 83. Minulla ei ole nastakenkiä, mutta yritän liukkailla keleillä tiedostaa kaatumisvaaran ja kävelen varovasti. t. Maritta

  VastaaPoista
 84. Pidän huolen tasapainolihasten huollosta ympäri vuoden ja vaihdatan talvikenkiin Suomen oloihin paremmin soveltuvat pohjat. Onnettaren osuessa kohdalle valitsisi juurikin nuo SAUNTER2 W BUGwebit.
  - Jaana

  VastaaPoista
 85. Minäkään en vielä omista nastakenkiä mutta miehellä on icebugit ja hän kehuu niitä. Itse yritän vain kävellä varovasti. Pyörään on kyllä vaihdettu nastarenkaat:)
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 86. Pakko myöntää että en oikein mitenkään, jonka takia saankin kärsiä joka talvi pahemman kerran D:

  Aivan ihana palkinto jaossa, joten toivotaan että onnetar on puolellani :>
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 87. Tosi hyvännäköiset kengät. Nuo pitää hankkia jos ei arpaonni suosi!

  VastaaPoista
 88. Icebugeja on käytössä jo kolmannet parit, kylläkin juoksukengät. Nyt en enää voi vamman takia juosta niin tarvitsisin kävelyyn sopivat kengät

  VastaaPoista
 89. Tällä hetkellä ei oikein mitenkään, Icebugit tulisi tarpeeseen.
  -suffeli

  VastaaPoista
 90. Icebugeista olen haaveillut monta vuotta. Kaikkein liukkaimmilla laitan irroitettavat liukuesteet ulkoilukenkiin, mutta niiden laittaminen ja poisottaminen käyvät jo treenistä; todella hankalat eikä niillä oikein muualle kuin pimeälle sivutielle viitsi lähteä käveleskelemään. Jalassasi olevat ovat oikein hyvännäköiset! Kunpa voittaisin!
  marianne

  VastaaPoista
 91. Mä varaan aikaa jos vaikka täytyy ehtiä bussiin niin en lähe viimetipassa ( no sen kun näkis..) :D Kävelen siinä missä on enemmän hiekkaa ja koitan varoa, mutta eihän se aina auta. Kiva, että näissäkin on kehittynyt tuo ulkonäkö kivempaan suuntaan. Tulis kyllä kovaan käyttöön mulla, metsässä, mökillä ja voisin kuivalla kelillä kokeilla pilkilläkin :)

  VastaaPoista
 92. Liukuesteet kengänpohjiin tai sitten muuten pitävät/karkeakuvioiset jalkineet. Icebugit on kyllä hankintalistalla, ennemmin tai myöhemmin :)
  t. Siru
  sirukka(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Heippa!
  Icebugeista olen minäkin jo muutaman talven haaveillut. Olisivat varmasti ihan ehdottomat perheemme Chihua ulkoiluttaessa. Ja nuo ruskeat, todella kauniit!
  T. Laura
  laura.laukkanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 94. Karkeapohjaiset kengät käytössä liukkailla. Jo toiset Icebugit myös käytössä. Ihan ehdottomat koiralenkillä. Kiva ominaisuus, että nastat saa pois. Myös kivoja uusia malleja.
  -Sari-

  VastaaPoista
 95. Just perinteinen ongelma: jos lenkille on menossa, niin kyllähän ne irrotettavat nastat nykäistään jalkaan. Shoppailemaan sitten ei ja kaupungin ytimen liukkailla kaduilla tepastellaan sitten hyvinkin varovaisesti, vaikka talvijalkineet on valittu pitävyyden perusteella. Nastat otin lenkeille käyttöön, kun urheilussa tullut jalkavamma leikattiin ja piti hiukan varovaisesti mennä ekat lenkit kävellenkin :D On pitänyt pitkään kokeilla Icebugeja, osallistutaan siis arvontaan :D kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 96. Mun suojakeino on tähän asti ollut kävely tipsutellen :D Hyvät nastakengät on ollut hankintalistalla varsinkin talven kävelylenkeille. kokkonen.heini@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Liukuesteet kyllä on,mutta ne ovat aika hankalat käyttää,joten icebugeille kyllä olisi tarvetta.
  marjo.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Paras arvonta ikinä! Tänä talvena olen kerran tuiskahtanut rähmälleni, vaikka ei ollut edes tällaista pääkallokeliä kuin tänään. Ihan hirvitti! Nastat tulisivat tarpeeseen ja nuo ovat vielä kivannäköiset! 🍀 Tuija

  VastaaPoista
 99. Kaapista löytyy viime talvena hankitut lenkkarit nastoilla. Valitettavasti eivät olleet kuitenkaan mun juttu. Jotenkin tönköt ja jos vähääkään alfalttia alla niin on kuin auto+nastat alla :). Työmatkat kävelen. Kertaalleen olen viistänut maata ja käsi paketissa oli uskottava, että jokin liukueste on oltava. Eli nyt käytössä irroitettavat liukuesteet. Ei nekään hyvät mutta paremmat kuin ei mitään.
  Sinulla jalassa kyllä hyvännäköiset ulkoilujalkineet, tykkään :) terv Maarit
  Suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Ilmeisesti en ainakaan terveellä järjellä! :D Tänään lähdin vahingossa jumppaan kesätennareilla ja lopputulos oli sangen liukas.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 101. Olen käyttänyt sellaisia irroitettavia nastoja.Icebugit olisivat tosi hyvät kun nyt lenkkeily on lisääntynyt koiran hankkimisen jälkeen!
  marika.suomalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. En omista nastakenkiä, enkä myöskääm liukuesteitä. Siksi pelkäänkin vähän, että kohta liukastun ja pahasti. Ostoslistalla on tosin nyt talvena kunnon nastakengät, todennäköisesti juuri Icebugit. Olisi kiva lenkkeillä talvellakin.
  T.Maikki
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Koiran kanssa ulkoillessa nastakengät olisi pakko olla, kun on melkein aina liukasta.
  Jalassasi olevat kengät ovat hyvän näköiset

  susa3019@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Olen käyttänyt irrotettavia liukuesteitä, mutta....nyt niitä ei löydy mistään! Tulis srpajaisvoitto tarpeeseen ;)
  T: Marja

  marja.aronen@outlook.com

  VastaaPoista
 105. Kamalaa, enhän mä taida omistaa yhtäkään paria kenkiä, joilla en jollain tavalla liukastelisi. Mutta fillarissa on nastarenkaat! Ajan läpi talven. Ihanaa talvea meille kaikille. T. Marie
  Marimeez@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Tällä hetkellä en muuten kuin kävelemällä varovasti. Nastakengät tulisi kyllä tosi tarpeeseen, koska nykyiset ulkoilukenkäni vetelee viimeisiään.

  MaaritN mjnummila ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
 107. En omista nastakenkiä / liukuesteitä, joten tällä hetkellä suojaudun liikkumalla varovasti ja hiekoitettuja teitä pitkin. Arpajaisvoitto tulisi todella tarpeeseen!
  NinniJ

  VastaaPoista
 108. Ei ole ollut muita suojautumiskeinoja kuin kävellä varovasti. Viime talvena lämpenin ensimmäistä kertaa nastakengille ja ne ovatkin hankintalistalla!
  tkellokumpu@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Onpa tyylikkäitä nastakenkiä. Pidän kovin ulkoilusta säällä kuin säällä, melko usein saa repiä nastalenksut talvikenkiini. Jos onni suosii askel muuttuisi paljon varmemmaksi :) kb

  VastaaPoista
 110. Kivan näköisiä nastakenkiä :) Pidän ulkoilusta säällä kuin säällä ja olen huomannut, että aika usein saa repiä nastalenksut talvikenkiini. Olisi ilahduttavaa jos arpaonni soisi, ulkoilu muuttuisi vielä nautinnollisemmaksi. Kb

  VastaaPoista
 111. Valitsisin juuri nuo samaiset kengät kuin sinulla jutussa, on kaikkein siisteimmät icebugit. Työn puolesta tarvitsen nastoja kengissä ja tähän asti olen käyttänyt irrotettavia nastaremmejä ja noissahan on sama periaate.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Annanen75@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Liukastelen ja kaatuilen....ja haaveilen icebugeista, en vain ole raaskinut ostaa. Olisi niin hienoa voittaa moiset!

  VastaaPoista
 113. Hei,

  Minulla ei tällä hetkellä ole käytettävissäni kuin huonoja keinoja liukkaita kelejä varten! Oi voi. Pysyttelen siis lähinnä sisällä kun kelit muuttuvat kovin liukkaiksi. Viimeksi tänään meinasin kaatua hiekoittamattomalla pihalla. Olen haaveillut icebugeista, mutta työttömänä en ole voinut niitä hankkia. Minulla on ollut tässä monenlaista jalkavaivaa, ja hyvät kengät olisivat aivan ehdottoman tärkeät. Voi kunpa arpaonni suosisi!

  Maria
  hiekanjyva@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Pääasiallinen suojautumiskeinoni on varovaisuus. Liukkailla keleillä jätän kovapohjaiset korkkarit suosiolla kotiin.
  AmyM

  VastaaPoista
 115. Icebugit ovat kyllä olleet mietintämyssyssä, mutta ei ole vielä tullut hankittua. Tähän saakka suojautumiskeinona liukkaudelta on siis ollut vain varovasti käveleminen ja katseen maassa pitäminen. :D

  aensti@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Talvella laitan jalkoihin säärisuojat, jotka suojaavat lialta ja lumelta sekä pehmentävät kaatumisia, joilta koiran ulkoiluttajana ei voi välttyä. Icebugit tulisivat tositarpeeseen - jos selviäsi sitten vähemmin mustelmin.
  Sasa - sasamaarit(at)gmail(dot)com

  VastaaPoista
 117. Icebugeilla mennään. Ainoa vaihtoehto kun koiran kanssa pilkkopimeään aamuun lähtee.
  Maarit64

  VastaaPoista
 118. Yhtä monena talvena kuin perheessämme on ollut koira, olen haaveillut Icebugeista. Valitettavasti tuntuneet liian kalleilta. Siksipä kävellään viikonloppuisin paljon metsässä, eikä jäisillä kaduilla, mutta päivänvalon puutteessa arki-iltaisin mennään pahimpina päivinä lumisia penkkoja pitkin. Monen koiranomistajaystävän kanssa onkin juuri ollut puhe että pitäisi mennä porukalla kokeilemaan icebugeja, ehkä heruisi pieni joukkoalennus ;)
  Natureaddict

  VastaaPoista
 119. Sormet ristissä, toivoen parasta ja peläten pahinta.. Ehdottomasti mukana siis arvonnassa!

  leena_karkkainen@luukku.com

  VastaaPoista
 120. Liukuesteitä kokeiltu, mutta eivät ollenkaan niin kätevät kuin Icebugit olisivat. Usein mennään kieli keskellä suuta toivoen parasta, peläten pahinta... Paljon kävelevälle Icebugit olisivat todella tarpeen, etenkin kun jo oma pihatie varsin jyrkkä.
  SariT66

  VastaaPoista
 121. Liukuesteet mataliin kenkiin, kovin liukkaalla kävely menee köpöttelyksi niidenkin kanssa.
  MerjaK

  VastaaPoista
 122. Luistelen neljän kilometrin työmatkani vanhoilla Merrelleilläni. Kun on jäistä, kävelen pientareilla jos se vaan on mahdollista. Eikä sovi unohtaa keskivartalojumppaa ja tasapainoilua, joista varmasti on apua jäisillä teillä huojuessa.

  VastaaPoista
 123. Voi ei, en tyhmyyksissäni ole varautunut millään lailla.
  Hyvää tuuria ollut tähän asti.
  Maarit

  VastaaPoista
 124. Seuraan säätä, olen varovainen ja nastat kenkiin liukkaille teille. Icebug❤ maarit.j.makela@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän irrottavat nastat, muttei niihin oikein voi luottaa. Ne tulevat irti itsestään kun niitä todella tarvitsisin. Sitten seison siellä kädet paljaana kovassa pakkasessa ja yritän saada niitä taas paikolle, tai sitten istun tiellä kun taas olen kaatunut kun nastat ovat pettäneet minua. Tarvitsin kyllä IceBugit, ja kun lompakon sisältö ei ole riittänyt IceBugien hankkimiseen niin ehkä nyt Onni suosii minua :) fiab85@gmail.com

   Poista
 125. Köpöttelen pientareella tai koetan pysyä luistelutekniikalla pystyssä... Ikävä kyllä täällä Kainuussakin on nykyään talvien lauhduttua entistä enemmän pääkallokelejä, eli Icebugeille olisi tarvetta!
  sannav72@gmail.com

  VastaaPoista
 126. En mitenkään ja sehän se on ongelman ydin ja arvontaan osallistumisen syy!
  LeenaW

  VastaaPoista
 127. kävelen varovasti kunnon kenkiä ei tällä hetkellä ole köpöttelen rikkinäisillä syksyn kengillä muutaman kerran jo kontillani ollut mutta eteenpäin vain uudelleen tai sitten kävelen reunalla missä ruohoa tai enempi lunta <3 minna-1968@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Kaksi vuotta työttömänä, joten toimeen on tultava niillä irroitettavilla liukuesteillä, joita joutuu monta kertaa lenkin aikana korjailemaan. Näistä haaveillut jo pitkään, mutta en todellakaan tiennyt, että näitä saa myös näin upean värisenä! <3

  VastaaPoista
 129. Mulla on talvikengissä irroitettavat piikit, välillä vaan irtoavat silloin kun ei tarvis. Icebugeista oon haaveillut, mutta ei nyt opiskelijana ole varaa

  VastaaPoista
 130. Pitkin pientareita varovasti jos on ihan pakottava tarve lähteä ulos pääkallokelillä. Eteisen korista kyllä löytyy yhdet kenkiin laitettavat liukuesteet, mutta ne ei tunnu hyviltä missään kengissä. Icebugeja odotellessa.
  sarinarhi (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Itse käytän Icebugeja koiran kanssa ulkoillessa, eli ehdoton vakiovaruste liukkaille keleillä. Uusille nastakengille olisi tarvetta, kun edellisillä alkaa olemaan jo kilometrejä takana kiitettävästi.
  tiggergirl@suomi24.fi

  VastaaPoista
 132. Juuri nyt olen pitkällä sairaslomalla ja ihan vain sen takia, että liukastuin ulkona ja mursin jalkani :( Tässä jalkaa lepuutellessa on tullut mietittyä monen moisia keinoja estää liukastuminen toistamiseen tänä talvena, mutta taloudellinen tilanne ei juuri nyt salli ostaa uusia talvikenkiä. Mieli tekisi ostaa "mummonastat" kenkien pohjaan, mutta en ole vielä päässyt kauppaan sellaisia hakemaan ja Icebugit kiinnostaisi! Mukana siis todellakin arvonnassa <3 tytonhupakko@windowslive.com

  VastaaPoista
 133. Meillä on Icebugit ahkerassa käytössä, kun koiran kanssa pkäydään päivittäin ulkona. Toiset icebugit tulisivat tarpeeseen, jotta voitaisiin tehdä perhelenkkejä liukkaalla säälläkin :)

  kumpula.sami@gmail.com

  VastaaPoista
 134. No tästä löytyisi liukkauteen ongelman ratkaisu kerralla, toivotaan onnea kilpailuun.

  timo hattunen, timo.hattunen@outlook.com

  VastaaPoista
 135. Varovasti kävellen mutta kyllä olen liukastunutkin ja ranne murtui.

  VastaaPoista
 136. Täällä koirien kanssa lekkeilevä nainen ja liukkailla ois tarvetta kovasti.
  Moisala.jonna@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Pahalla säällä ikivanhat nastalenkkarit jalkaan. Muuten koitetaan etsiä helpoin reitti :)
  m.halonen@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Aila Väätäinen8.12.2016 klo 18.14.00

  Kieli keskellä suuta ja menoksi

  VastaaPoista
 139. Itselläni on vain sellaiset kamalat liukuesteet jotka eivät yhtään istu mihinkään kenkiin, koiran kanssa kävellessä jonkinlaiset nastat ovat kuitenkin välttämättömyys. Terveisin Icebugeista haaveileva ja ps. nastat on nasta juttu =) -Helena, helakola@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Kuvissa oleville Icebugeille olisi tarvetta. Itsellä on kyllä jo kahdet koirien kanssa lenkkeilyyn, mutta tänään töistä tullessa lensin selälle lyöden takaraivon asfalttiin/jäähän :(, joten työmatkalle ja paikkoihin, joissa alusta muuttuu nuo olisi hyvin tarperilliset varsinkin, kun nilkasta nivelside meni poikki viime vuonna.

  Anne
  annemaaret.heikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Yritän pysyä pystyssä ;) Icebugit tulis kyllä tarpeeseen. Täällä napapiirillä erityisesti.
  paivi.hannula@hotmail.com

  VastaaPoista
 142. Irralliset nastat löytyy, vaan ei ne oikein meinaa pysyä menossa mukana. Monta vuotta olen jo Icebugeja katsellut, vaan ei ole saanut aikaiseksi hankkia :( Kerran olen jo tänä syksynä ollut nurin, onneksi ei käynyt kuinkaan...
  minna.kaijanranta@gmail.com

  VastaaPoista
 143. käytän kengissä sellasia kenkänastoja,,jotka pannaan kengän päälle,,ja pitoa on

  city3@suomi24.fi

  VastaaPoista
 144. Valitsemalla ne talvisista kengistä, joiden pohjat pitävät parhaiten liukkaalla.
  Icebugeja tekee mieli, mutta vielä ovat hankkimatta.
  Ehkä voitto sattuu kohdalle :D

  VastaaPoista
 145. Kyllä näin talvella olisivat hyvät pelit
  lintu6@luukku.com

  VastaaPoista
 146. Minäkin hipsuttelen hiljakseen pientareita pitkin kieli keskellä suuta kun jäätikkökelit yllättää 👟
  repe79@msn.com

  VastaaPoista
 147. Icebugit jalassa ei tarvitse stressata kuukaudesta. Ehdottomasti yksi parhaista hankinnoista aikoihin.

  tikkelperi@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Kävelysauvat pääsevät lenkille mukaan.

  VastaaPoista
 149. Icebugit on olleet ostolistalla jo pitkään! Nyt minulla on vain sellaiset kantapäihin laitettavat piikit ja ne on hankalat. Pelkään kaatumista, taustalla on olkaluun murtuma ja 3kk sairausloma 6 vuotta sitten. Ei tämä käsi ihan sama ole ollut sen jälkeen.

  Mervi.klapuri@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Pitämällä tasapainosta huolta :)

  Oinas-@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Voi kun olisikin Icebugit! Olen mummo, jolla on titaaniset lonkat ja pelkään kuollakseni liukastumista! Kepin kanssa köpöttelen ja yritän olla varovainen...

  VastaaPoista
 152. Irtoliukuesteillä...Icebugeilla olisi käyttöä...Tänä aamunakin liukastuin kotipihalla kyynärpää edellä jäiseen maahan...onneksi ei tainnut tulla murtumia...
  jatulintarha(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 153. Varovasti köpötellen luottaen hyvään tuuriin.
  T: Eijavain eijakoo(a)gmail.com

  VastaaPoista
 154. Varovasti kulkien..
  enxs22@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Itsellä aina Icebugit. Kuulin juuri, että äitini oli kaatunut. Hänellä ei vielä ole Icebugeja, joten hänelle menisi nämä.
  rasasenheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 156. Yritän kiertää liukkaat paikat ja kävellä köpöttelen varovasti ja siitä on seurauksena kipeät jalkalihakset.Olisi mahtavaa kävellä reippaasti lenkkiä jos olisi hyvät nastat alla.! katielina@netti.fi

  VastaaPoista
 157. Jokapäivä on pakko lähteä koirien kanssa ulos joten kenkään pujotettavat nastat ovat käytössä, jos vain tiedän olevan liukasta ennen ulis lähtöä - harvemmin! Ikkunasta ulos katsoessa kun ei teiden kuntoa tiedä. Marketin pujotettavat nastat tuntuat aika kököiltä kävellessä sillä ne ei muotoudu kengän pohjan mukaan

  -helire

  VastaaPoista
 158. On ollut erilaisia nastakenkiä ja grippipohjia. Agilityssa käytän nastattomia Icebug juoksulenkkareita, joissa on useimmille alustoille loustava pito! Olisi kiva päästä kokeilemaan Icebugin talvimalleja! ��

  VastaaPoista
 159. Minulla on nyt toista talvea käytössä liukuesteet, mutta kyllä niiden räpeltäminen kiinni kenkään ulkorappusella, jotta lattia ei naarmutu, on yhtä tuskaa. Hyvin alkanut lenkkeilyinnostus koki melkoisen syöksykierteen kelien kylmettyä, koska liukkaus on vaan yhtä tuskaa, kun joka askeleella joutuu jännittämään ja kaatumisista on huonoja kokemuksia. Icebugeista olen haaveillut muutaman vuoden ajan, mutta en ole vielä raaskinut hankkia. Pitääkin kirjoittaa joulupukille :)

  peasofmind (at) outlook. com

  VastaaPoista
 160. Kaksi vuotta työttömänä, joten joudun suojautumaan niillä irroitettavilla, halvoilla liukuesteillä. Juuri niillä, joita joutuu useita kertoja lenkin aikana fiksaamaan. Näistä haaveillut jo pitkään, mutta en todellakaan tiennyt, että näitä saa myös näin kauniin sävyisenä! <3 Mukaan arvontaan! sipe.anttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Yrittämällä pysyä pystys 😁 pyöräs oltava nastarengas!
  Riitta H.

  VastaaPoista
 162. Irroitettavat nastapohjalliset on käytössä. Icebugeihin ei toistaiseksi ole varaa :/ Nuo irralliset vaan siitä huonot että lumihangessa tarposessa ne tippuu jalasta, tasaisella maalla vaan pysyvät menossa mukana.

  Terveisin, Pauliina Niemi (pauliina.niemi88@hotmail.com)

  VastaaPoista
 163. aivan upean näköiset ja varmasti hyvät, mutta ei pienellä eläkkeellä tuollaisia osteta. Hirveän kalliit!!!

  VastaaPoista
 164. Eilen kävin ostamassa ensimmäiset Icebugit. Niillä varustaudun jatkossa liukkaille, joskaan en vielä ole päässyt kunnolla niitä testaamaan. Toinen pari ei varmasti olisi pahitteeksi jos voittaisin, mutta luulen että jos onni suosisi ja voitto osuisi kohdalle, antaisin kengät äidilleni tai isälleni, että pääsevät hekin liikkeelle säällä kuin säällä.

  VastaaPoista
 165. Nastat jalan alle parasta jotta pysyy pystyssä. Minä en uskalla leikkiä liukkaalla. Nyt kyllä tarviis toiset normi käyttöön entiset on enempi työ käytössä�� t. eija_kudjoi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 166. Mulla on vain sellaiset kantapäihin kiinnitettävät liukuesteet, mutta kyllä ison koiran kanssa lenkkeillessä olisi hyvä olla kunnon jalkineet. Ikääkin mulla on jo sen verran ettei murtumat äkkiä parane. Tarja.Viholainen@gmail.com

  VastaaPoista
 167. Jäiset ja vetiset jalkakäytävät ovat petollisia, varovasti köpötellen eteenpäin, Icebugit olisi ihanat!

  VastaaPoista
 168. haluan nastakengät

  VastaaPoista
 169. Kengät joissa on nastat, on hyvä suojautumis keino. Myös on hyvä pitää omasta kunnosta, tasapainosta ja vatsalihaksista huoli, näin tasapainon säilyttäminen on helpompaa

  VastaaPoista
 170. Just ostin sellaiset kenkiin kiinnitettävät liukuesteet. En ole vielä päässyt testaamaan. sirppis4@luukku.com

  VastaaPoista
 171. Varovasti tepsutellen, liukkaita vältellen, vaikeaa on, icebugit olisi pelastus.
  marianne.hakala@live.com

  VastaaPoista
 172. Olen varustautunut sellaisilla oikein kunnon telaketjuilla :D Pelottaa, että ne saattaa jalat jotenkin väärään asentoon juostessa, joten Icebugit olis enemmän kuin tervetulleita käyttöön :)

  sanna.vesanen (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 173. Hei pitkästä aikaa! Täällä maalla ulkoilu on näillä jääkeleillä aika hankalaa, kun en vielä nastakenkiä omista. Nuo esittelemäsi ovat kyllä kivan näköiset ja piti heti googlailla niistä lisätietoja. Kelpaisivat miullekin! ;) Tällä hetkellä sujuttelen kylän raitteja mummoni vanhalla potkukelkalla, ja liukkaasti lenkit sillä sujuvatkin - vain harvoin jalakset iskevät kipinää hiekanmurun löytäessään. Nastakengille saattaisi siis olla käyttöä ja varmasti niillä saisi napakamman potkun jäisestä tien pinnasta potkukelkkaillessakin.

  VastaaPoista
 174. Mulla on yhdet icebugit... niihin luotan. Mutta olisi tosi hienoa saada sellaiset lenkkarit, joilla voisi käydä paremmin lenkillä!
  Kaisamaaria.nieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Polvivammanen kun olen (menee lumpio sijoiltaan) niin on pakko olla nastat kenkien alla, jouduin ostamaan jo uuden parin kun vanhasta toinen meni poikki viime talvena. T.osh1972@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Tien pengarta pitkin täytyy varovasti hipsiä! Ihan mielettömän hyvä että on IceBugilta on tullut kengät joita voi irroitettavan nastaverkon ansioista käyttää myös muutoin!

  Johanna.a.martikainen(a) gmal.com

  VastaaPoista
 177. Icebugit on jalassa kun ulkoilen, ne on ehdottomat. työmatkoille nuo irroitettavat nastat olisivat täydelliset, voisi kävellä sisällä ilman nastoja ja matkat nastoilla. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 178. Olen aina haaveillut icebugeista mutta ei ole varaa niitä ostaa. Minulla on vahva vetokoira joten nurin olen monet kerrat mennyt. Aina pelkään että tulee murtumia kun on osteopenia todettu..
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 179. Mahtava arvonta!
  Itse olen haaveillut Icebugeista viime talvesta lähtien, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Liukkaalla kelillä käytössäni on kenkiin kiinnitettävät liukastumissuojat. Nekin on kyllä asiansa ajaneet, mutta menevät rikki melko helposti. Ja oishan nuo Icebugit sata kertaa tyylikkäämmät! :) -Selma-

  VastaaPoista
 180. Oi kun kauniit kengät ja olisi kiva kokeilla! :)
  Itse yritän liikkua varovasti ja vältellä jäisiä kohtia... :D
  mia.kerola@gmail.com

  VastaaPoista
 181. Kunnon liukuesteet tai nastakengät ovat hyvät näin liukkaalla kelillä. Toivottavasti pääsen testaamaan näitä nastakenkiä. :)

  VastaaPoista
 182. Kyllä sujuisi työmatkat turvallisemmin jos tuollaiset kengät omistaisi. Icebugit on olleet haaveena niin kauan kuin muistan. Hinta vaan rajoittaa ostamista :(
  Liukkailla keleillä ei auta muu kuin olla varovainen ja varata matkaan hyvin aikaa.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 183. Kuljeskelen sellasilla halpaversio-nastalenkkareilla joissa ei ole minkäänlaista lämmittävää vuorta vaan lisätään villasukkia pakkasen mukaan

  VastaaPoista
 184. Minulla on käytössä irtonastat, siis sellaiset mitkä tulevat kenkien päälle. Nämä ovat kuitenkin huono ratkaisu, irtoilevat ja pito on huono. Kävelen paljon kahden koiran kanssa ja tänä talvena ensimmäiset kertaa mukana lenkillä myös lastenvaunut joten pitoa tarvitaan. Icebugeista olen kuullut paljon hyvää ja sellaiset onkin hankintalistalla kunhan sopiva tarjous tulee vastaan.
  tuominensanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 185. Käytössä on Icebugit. Tosin on jo 6 vuotta vanhat, eli uusille on tarvetta. Ehdottomat koirien kanssa liikkuessa.

  VastaaPoista
 186. Mulla on jo toiset icebugit menossa. Tuollaiset irrotettavalla nastoituksella olisi tosi kätevät, tahtoo! Tzirpis@gmail.com

  VastaaPoista
 187. Kenkien päälle laitettavia liukuesteitä olen pitänyt,muutama nasta on molemmista jo irronnut ja kaikkiin kenkiin ei liukuestettä saa kovin helposti venytettyä,mutta viime talven kaatumisen jälkeen olen tullut todella varovaiseksi.Hyvät pitävät kengät olisi tietysti paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
 188. unohdin laittaa sähköposti osoitteen elikkä jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 189. En vielä omista noin hyviä. Viime talvena ostin kenkiin kiinnitettävät liukuesteet. Jokin nasta lähti pian irti. Varovainen kävely on opittu viime talven kaatumisen jälkeen ( ei murtumia onneksi ). Toivon Onnettaren löytävän minut ! pirjo.huikko@live.fi

  VastaaPoista
 190. Nastakengistä parhaat eli Icebugit alla pysyy pystyssä, arvonnassa mukana siis!
  s.e.anttila(at)elisanet.fi

  VastaaPoista
 191. Voi ei. .Mulla vaan yhdet liuku esteet kenkiin ja ne ei mene kaikkiin popoihin. Siksipä liukastelen ulkona tämän tästä. Icebugit olleet haaveissa jo vuosia.Ja varsinkin kun 45kilosen rotikka tytön kanssa liikkuu niin ois kaatuilematta. tiitufrida@gmail.com

  VastaaPoista
 192. No en oikeen mitenkään, lähinnä yritän käyttää jotain erilaisia kenkiä joissa kunnon pohjat, mutta kaikki vaan aina hajoo, eli ei ole kunnollisia :/ Sit vaa pitää yrittää kävellä varovasti....:/ Sen takii nyt ois niiiiiiiiiiin todella tarvetta kyllä kunnon kengille joissa kunnon pohjat, ettei kaadu :D

  miia.kajander@gmail.com

  VastaaPoista
 193. Minä torjun liukkautta irrotettavilla mummonastoilla. Ne eivät kuitenkaan ole parhaat mahdolliset pysymään kengissä oikealla paikallaan ja nastatkin irtoilevat parissa kuukaudessa.

  VastaaPoista
 194. Aivan mahtavat 👟 icebugit💞
  haaveillut olen pitkään icebugeista. Työssäni olen paljon ulkona päivittäin lasten kanssa, joten kunnon "liukkaankelinestot" ,olisivat
  suotavat 😉 varovaisuutta, harkintakykyä, kieli keskellä suuta sekä tasapainoilua pääkallokeleillä. Niksejä on monia 🌠 toivon todella, että onni potkaisisi nyt minua🎁 käyttöön ehdottomasti tulisi 😘
  teijanyberg@gmail.com

  VastaaPoista
 195. Kolmatta talvea käytössä Icebugs kengät juuri liukastumisen estoa varten. Pohjat alkavat olla puhki ja osa nastoista on karissut. Uusille olisi jo tarve.
  ~Kirsi~
  kirsi.ihanus@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 196. En enää pärjää yhtäkään talvea ilman Icebugejani! Jo viides talvi niillä! Ovat erittäin lämpimät eivätkä siis neljän talven jälkeen ole uutuuttaan pahemmat. Onneksi on Icebugit <3

  VastaaPoista
 197. Vanhoilla kannan alle laitettavilla liukuesteillä on menty. Olisi hienoo kun sais kunnon kengät liukkaille keleille.
  ailaska@suomi24.fi

  VastaaPoista
 198. Icebugit on ihan ehdottomat liukkailla! Ja tosi kivan näköiset noi sun kengät. :-)

  k_nouska @ hotmail.com

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.