Hapsuhelmat ja Saara-kannustus

TGIF! Takana parikymmentä tuntia joululaulujen laulamista, joten nyt olen mieluiten ihan hissukseen. Vanhempani ovat kyläilemässä viikonlopun, joten ohjelmassa on ihan vain rentoa oleilua ja hyvää ruokaa. Huomenna on tietty jännä ilta, Saara Aallon X-Factor-finaali, ja jos suinkin pysyn hereillä aion kyllä sen katsoa. Mun hurja veikkaus on, että Saara voittaa. Sunnuntainahan se sitten selviää. Se olisi kyllä hieno juttu, vaikka jostain luin, että hän toivoo kakkossijaa, jotta voisi olla vapaana tulevan vuoden omille projekteilleen.

Saara on kyllä jotenkin niin mahtis nainen, niin itsevarma, ulospäinsuuntautunut ja iloinen. Olen ihaillut hänen äänensä lisäksi hänen työteliäisyyttään ja paineensietokykyään. Itse en ole yhtään kilpailuhenkinen, oli laji mikä hyvänsä. Olisi ihan tuskaa osallistua mihin tahansa kilpailuun, jossa pitäisi olla televisiossa, huh. Poden myös esiintymisjännitystä. Saara taasen osaa kääntää mahdollisen jännityksensä positiiviseksi energiaksi. Ja miten hän nauttii lavalla olosta! Hän ihan säihkyy laulaessaan.

Nuoria suomalaisia menestyy nyt mukavasti maailmalla. Mieleen tulevat Saaran lisäksi Alma, Patrik Laine ja kapellimestari Santtu-Matias Rouvali. Ja onhan heitä muitakin. Pari-kolmekymppisille maailma on pienempi kuin omalle ikäluokalleni, ja veikkaan, että kynnys lähteä ei ole kovin suuri.

No mutta tuo asu. Höyhenreunaisen hamosen hankin viime vuonna Dotsista, ja nyt on taas sille oiva sesonki. Jotenkin joulun alla sitä haluaa pukea ylleen vähän kimallusta ja hörhelöitä. Mustan paitulin ja rennon neuleen kanssa se on tarpeeksi kesy makuuni. Neule on Willanan, Positive-liikkeestä saatu.


second female skirt
wreth
willana neule
willana neule
--
second female skirt

skirt & skirt Second Female 

knit Willana 

 boots Kennel & Schmenger

Mukavaa perjantaita itse kullekin! Relataan!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  09/12/2016 / 5:17 pm

  Mukavaa viikonloppua. Saaraa kannustetaan ja joulua valmistellaan täälläpäin. Niin jouluiselta sinun kotisi jo näyttääkin.Hapsut sopii ilman muuta jouluun ja juhlaan 🙂 terveisin Maarit

 2. Anonyymi
  11/12/2016 / 9:07 am

  Saara on todella menestyksensä ansainnut, kävi miten kävi! Hänessä ei ole tippaakaan pyrkyryyttä, pahansuopuutta tai kieroutta, vaan hän on vilpittömän iloinen myös toisten menestyksestä. Hän silminnähden nauttii esiintymisestä ja antaa kaikkensa lavalla. Harvinaisen ekstrovertti suomalainen 😉 Hamosesi on aivan ihana, höyhenet ovat asun "clou". Juuri tuollaista tyyliä suosin, yksinkertaisen tyylikästä maustettuna jollakin kivalla yksityiskohdalla! Ihanaa joulunalusaikaa toivottelee Ansu.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  11/12/2016 / 3:19 pm

  Jees, Saara pitää jännityksessä loppuun asti! Tänä iltana saa taas jännittää…Kiitos, joulu on meillä jo ja tykkään nauttia siitä jo ennen varsinaista juhlaa!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/12/2016 / 10:16 am

  Saara on tehnyt todella paljon töitä menestyksensä eteen. Sekään ei aina riitä, välillä tarvitaan tuuria, ja toivottavasti tässä oli nyt sitä!Kiitti, minustakin hamonen on aivan hurmaava! Kiitos samoin sinulle!

Vastaa