Icebug-arvonnan voittaja!

Kylmä maanantai…väsyttää, sillä pitihän sitä valvoa X-Factorin finaalin takia. Minä, joka en jaksa talent-kilpailuista innostua, tapitin puoleen yöhön asti jännäten Saaraa. Ja vaikka monipuolisin ja paras ei minusta voittanutkaan, Saara on silti voittaja. Luin muistaakseni Aamulehden haastattelua Saarasta, jossa hän kertoi tehneensä laulun eteen ihan hirveästi työtä.

Monesti kuvitellaan, että laulaja joko on luonnostaan hyvä tai sitten ei. Eihän se näin kuitenkaan mene. Saaralla on takanaan Pop-Jazz-konservatorion ja Sibelius Akatemian tutkinnot, kymmenen vuotta laulutunteja, hirmuinen määrä työtä, valtavasti esiintymiskokemusta ja kisan edetessä hän tosiaan kasvoi myös lavalla. Äänestä kuulee myös, että sitä on koulutettu, niin vahvana ja tasaisena se soi. Ihan mahtavaa! Nyt pidetäään hänelle peukkuja jatkovalintojen suhteen. Että ura urkenisi hänelle toivomallaan tavalla.

Mahtavaa on myös Icebug-arvontaan osallistuneiden määrä! Kiitos hurjasti kaikille osallistuneille. Random orgin arpakone suosi tänään seuraavaa kommenttia, jonka oli kirjoittanut Leena:

Sormet ristissä, toivoen parasta ja peläten pahinta… Ehdottomasti mukana siis arvonnassa!

Laitan sinulle sähköpostia saman tien, superonnittelut voitosta!


Ilta sujunee leppoisasti, pitäisi kääriä muutama paketti paperiin ja laittaa postituskuntoon. Myös Netflixissä on meillä jännärisarja 24:n toinen sesonki menossa!

Mukavaa iltaa!

Share:

Vastaa