Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.12.2016

Joulukuvien viimeiset ja joulukuulumiset

Niin meni joulu mukavasti ja rennosti kotosalla. Ja sitten seuraavaksi odotellaan uutta vuotta. Kahtena viime vuotena olen ollut jo nukkumassa, kun vuosi vaihtuu. Niin taitaa käydä tänäkin vuonna. En jaksa hirveästi ns. pakollisista juhlimisista välittää kuten uudesta vuodesta tai juhannuksesta.

Joulussa nautin varmasti eniten oman kodin tunnelmasta. Oli kiva sytyttää kynttilöitä joka puolelle, kun alkoi hämärtää, ottaa jotain hyvää syötävää ja kuunnella musiikkia. Monenlainen musiikki soi tänä vuonna, Susan Boylen ihanista joululevyistä vanhaan Philomelan levyyni, joka taitaa olla 24 vuotta vanha, irkkujoulumusiikkia unohtamatta. Joulupäivän iltana pelasimme Scrabblea oikein urakalla. Scrabble on muutenkin oikein kunnon aivojennollauspeli.

Saimme pukilta elokuvalippuja, ja eilen kävimme myöhään katsomassa ensimmäisen leffan: Liittoutuneet (Allied), pääosassa Brad Pitt ja Marion Cotillard. Olen hurjan kiinnostunut elokuvista, jotka liittyvät maailmansotiin. Tämä oli enempi ihmissuhdedraama kuin varsinainen sotaelokuva, ja suosittelen kyllä. Marion Cotillard oli huikean hyvä. Puvustus oli ihana, ja koko elokuvasta jäi sellainen täyteläinen olo, tiedättekö kun on nähnyt juuri mieleisensä leffan.

Mutta nyt suunnataan verhokangaskaupoille. Lähes kaksi vuotta roikkunut (inhokki)projektini on pakko aloittaa, mikäli löydän kankaan - se on pakko löytää, olen nyt motivoitunut! Ja sitten en lepää ennen kuin yläkerran aulassa verhot! Voi miten se onkin vaikeaa... Yritän ottaa vihamielisen ompelukoneeni kanssa iisisti...

tekokuusi muovikuusi
jouluruokaa

Mukavaa tiistai-iltaa, näissä välipäivissäkin on hohtonsa, vai mitä?

8 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Joulu meni nopsaan, kuten aina! Olen samaa mieltä kanssasi - välipäivissä on oma hohtonsa ja sellainen kiva fiilis kun tietää että joulun jälkeen on vielä yksi suurempi juhla (ei myöskään ole tullut juhlittua enää vuosiin vuoden vaihtmista!) ennen perusarjen alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meni tosi nopsaa, vaikkei mitään erityistä tehnytkään. Just näin - ja mä olen ainakin joulun jälkeen ihan energiaa täynnä kaikkiin mahdollisiin projekteihin. Hyvä vaan kun saa aikaiseksi!!

   Poista
 2. Kaunista ja tunnelmallista joulua on kuvissasi! Ja juuri oikeanlaiselta kuulostaa myös joulunviettonne; meillä se meni hieman toisin kuin oli suunniteltu, mutta hyvä joulu tästä sittenkin tuli.
  Hyvää loppuvuotta, Marjukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti teidänkin joulunne onneksi meni hyvin! Kiitos samoin, nopsaan on vuosi mennyt!

   Poista
 3. Ihania joulukuvia!
  Mitä sarjaa valkoiset astiat kuvissa ovat? Muotokieli on tosi kaunis, varsinkin syvässä lautasessa.
  Mukavaa vuodenvaihdetta:)
  Miss Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pentikin astioita ovat, Anis-sarjaa. Mä tykkään kovasti Pentikin tuotteista.

   Samoin sinulle hyvää vuodenvaihdetta, Miss Koo!

   Poista
 4. Niin tunnelmallisia kuvia, tuli ihanan levollinen olo niitä katsellessa!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.