Joulukuvien viimeiset ja joulukuulumiset

Niin meni joulu mukavasti ja rennosti kotosalla. Ja sitten seuraavaksi odotellaan uutta vuotta. Kahtena viime vuotena olen ollut jo nukkumassa, kun vuosi vaihtuu. Niin taitaa käydä tänäkin vuonna. En jaksa hirveästi ns. pakollisista juhlimisista välittää kuten uudesta vuodesta tai juhannuksesta.

Joulussa nautin varmasti eniten oman kodin tunnelmasta. Oli kiva sytyttää kynttilöitä joka puolelle, kun alkoi hämärtää, ottaa jotain hyvää syötävää ja kuunnella musiikkia. Monenlainen musiikki soi tänä vuonna, Susan Boylen ihanista joululevyistä vanhaan Philomelan levyyni, joka taitaa olla 24 vuotta vanha, irkkujoulumusiikkia unohtamatta. Joulupäivän iltana pelasimme Scrabblea oikein urakalla. Scrabble on muutenkin oikein kunnon aivojennollauspeli.

Saimme pukilta elokuvalippuja, ja eilen kävimme myöhään katsomassa ensimmäisen leffan: Liittoutuneet (Allied), pääosassa Brad Pitt ja Marion Cotillard. Olen hurjan kiinnostunut elokuvista, jotka liittyvät maailmansotiin. Tämä oli enempi ihmissuhdedraama kuin varsinainen sotaelokuva, ja suosittelen kyllä. Marion Cotillard oli huikean hyvä. Puvustus oli ihana, ja koko elokuvasta jäi sellainen täyteläinen olo, tiedättekö kun on nähnyt juuri mieleisensä leffan.

Mutta nyt suunnataan verhokangaskaupoille. Lähes kaksi vuotta roikkunut (inhokki)projektini on pakko aloittaa, mikäli löydän kankaan – se on pakko löytää, olen nyt motivoitunut! Ja sitten en lepää ennen kuin yläkerran aulassa verhot! Voi miten se onkin vaikeaa… Yritän ottaa vihamielisen ompelukoneeni kanssa iisisti…

tekokuusi muovikuusi
jouluruokaaMukavaa tiistai-iltaa, näissä välipäivissäkin on hohtonsa, vai mitä?

Share:

8 Comments

 1. Tiina A
  27/12/2016 / 9:31 am

  Ihanan tunnelmallisia kuvia! Joulu meni nopsaan, kuten aina! Olen samaa mieltä kanssasi – välipäivissä on oma hohtonsa ja sellainen kiva fiilis kun tietää että joulun jälkeen on vielä yksi suurempi juhla (ei myöskään ole tullut juhlittua enää vuosiin vuoden vaihtmista!) ennen perusarjen alkua.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2016 / 3:52 pm

  Kiitos! Meni tosi nopsaa, vaikkei mitään erityistä tehnytkään. Just näin – ja mä olen ainakin joulun jälkeen ihan energiaa täynnä kaikkiin mahdollisiin projekteihin. Hyvä vaan kun saa aikaiseksi!!

 3. Lady of The Mess
  28/12/2016 / 12:07 am

  Kaunista ja tunnelmallista joulua on kuvissasi! Ja juuri oikeanlaiselta kuulostaa myös joulunviettonne; meillä se meni hieman toisin kuin oli suunniteltu, mutta hyvä joulu tästä sittenkin tuli.Hyvää loppuvuotta, Marjukka <3

 4. Anonyymi
  28/12/2016 / 6:34 am

  Ihania joulukuvia!Mitä sarjaa valkoiset astiat kuvissa ovat? Muotokieli on tosi kaunis, varsinkin syvässä lautasessa.Mukavaa vuodenvaihdetta:)Miss Koo

 5. Päivityksiä
  28/12/2016 / 11:02 am

  Niin tunnelmallisia kuvia, tuli ihanan levollinen olo niitä katsellessa!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2016 / 11:50 am

  Kiitos, toivottavasti teidänkin joulunne onneksi meni hyvin! Kiitos samoin, nopsaan on vuosi mennyt!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2016 / 11:51 am

  Kiitos, Pentikin astioita ovat, Anis-sarjaa. Mä tykkään kovasti Pentikin tuotteista.Samoin sinulle hyvää vuodenvaihdetta, Miss Koo!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2016 / 11:51 am

  Kiitos! Kiva, jos tunnelma välittyi!

Vastaa