Paljetti- tai metallinhohtoinen paita – miten käyttää arkena?

Yksi tämän hetken kuumimpia trendejä on metallinhohtoiset vaatteet, ja kylläpä se näyttää hyvältä minunkin silmääni! Trendi on siitä hieno, että se sopii sekä nuorelle että varttuneemmalle. Näyttävästi, silti hienostuneesti siihen ovat pukeutuneet vauvaa odottava Jaana Pelkonen ja seitsenkymppinen kuningatar Silvia, kaksi ihan eri-ikäistä naista. Miksi jäädä seinäruusuksi, kun voi hohtaa oikein viimeisen päälle?

Omaa silmääni viehättävät niin metallisävyt kuin paljetitkin. Omistan yhden kullanhohtoisen neuleen, jonka esittelen jossain vaiheessa myöhemmin, mutta tilauksessa on vielä pari muutakin – katsotaan, miten ne istuvat! Ihastuin tähän – joka on lähes nyt loppuunmyyty, .

Metallipaidat tai -neuleet tai paljetit eivät todellakaan saa olla pelkkä juhlajuttu, vaan hei – pue päällesi sellainen arkenakin! Innostuin ihan hirveästi, kun mietin miten kuvan kivihiilenhohtoisen paljettipaidan voisi yhdistää. Trendipaidasta tai -neuleesta en halua maksaa kovin paljon, mutta kyllähän sen pitää hyvännäköinen olla.

Kokonaisuudesta tulee rauhallinen, kun ei sotke siihen liian montaa väriä. Valkoinen raikastaa arkiasua aina – siksi kollaasissa on ikisuosikkini valkoinen kauluspaita.

Paljettien kanssa sopivat arkena skarpit housut, joissa on jokin juju. Malliltaan ne voisivat olla vaihteeksi vähän erilaiset, erikoisempi leikkaustms., tai mikä ettei punaiset. Punainen on muuten kevään trendiväri – varaudu kaivamaan punaiset vaatteesi esille!

Hameen valitsisin vartalotyyppini mukaan, itselleni parhaiten sopii a-linjainen. Talvella myös ehdoton juttu on täysin peittävät sukkahousut (H&M:llä jopa 200den). Ei tarvitsee pelätä, että asu olisi jotenkin ”liikaa”.

Korkoa pitää olla – paitsi ei ylipolvensaappaissa. Niissä matala, leveä korko näyttää parhaalta.

1. sininen huivi 2. korvikset
3. paljettipaita 4. punaiset housut

5. mustat housut 6. kauluspaita
7. punaiset nauhakengät

8. viininpunainen huivi 9. kid mohair-huivi

10. rauskunnahkarannerenkaat
11. nilkkurit

1. viininpunainen huivi 2. paljettipaita (linkki yllä)

3. korvikset 4. kello

5. punainen hame 6. tumma hame

7. kid mohair-huivi 8. nilkkurit

9. rauskunnahkarannerengas

10. pitkät saappaat

Oletko sinä katsellut metallinhohtoisia tai paljettivaatteita ”sillä silmällä”?

Mukavaa viikonlopun aloitusta kaikille – viikon päästähän on joulukin ovella!

*adlinks

Share:

1 Comment

  1. Mapsi
    18/12/2016 / 8:10 am

    Hello! Ehdottomasti, täällä yksi harakka tunnustautuu paljettien ja kimalluksen kaveriksi. Niin kuin mustasta väristä tykkäänkin, niin ripaus glamouria on aina paikallaan -myös arjessa. Olkoon se sitten vaikka kullanhohtoinen luomiväri tsm. Olen käyttänyt töissäkin hillittyä kimaltelevaa neulepuseroa jakun alla. Toimii oikein kivasti. Nyt nappasin juuri fb-kirpulta yhden mustapohjaisen kimaltelevan paitiksen, joka ei kyllä vielä ole tullut. Ihan ajattelin lähes arkikäyttöön sitä! Kivoja comboja sulla tuossa!

Vastaa