Poncho ja nahkahousut

Tein mielestäni tänään varsinaisen urotyön: metsästin kaksi tuntia joululahjoja veljeni lapsille ja pienelle kummitytöllemme. Kaksi neljästä oli helppo toteuttaa, mutta kahden lahjan eteen juoksin jalkani puhki. Aikeeni käydä Tuomaanmarkkinoilla jäi todellakin aikeeksi, mutta vielä sinne menen ennen joulua! Onneksi kotona oli glögiä ja pipareita, maistuipa hyvältä kaiken sen ravaamisen jälkeen!

Viikonloppu meni nopeasti, tein paljon hyvää ruokaa ja ihanan kakun, jonka ohje pitää teillekin jakaa jossain vaiheessa. Tuli syötyä hyvin (röh), mutta mukavahan se on isää ja äitiä hemmotella hyvällä ruualla. Eilen illalla katsottiin X-Factoria, ja minä, joka yleensä viis veisaan kaikenmaailman kilpailuista, jännitin Saaran tulosta oikein kunnolla. Ja tänään jatkuu… Minusta Saara on jo voittaja, kävi miten hyvänsä.

Asu on ensi viikon työkampetta, rentoa, mukavaa ja helppoa. By Pia´s -ponhco on ihana, kauniin värinen ja lämmin päällä, toisaalta helppo ottaa pois, jos tulee kuuma.


py pia´s ponchoby pia´s ponchoby Pia´s poncho

poncho By Pia´s 

shirt Other Stories / leather pants Selected Femme

 boots Acne / necklace Rebecca

Joko teillä on joululahjat hankittuna? Kävikö helposti; ) Ja mukavaa viikkoa, hei huomenna on päättyy Icebug-arvonta, olet kai osallistunut?

Share:

5 Comments

 1. Sara
  11/12/2016 / 8:19 pm

  Pari lahjaa on vielä hankkimatta. Onneksi omat lapset, kummilapset ja veljen lapset ovat niin isoja, että lahjatoiveet on koko ajan näppärämpi toteuttaa. Olen myös hyödyntänyt verkkokauppoja paljon. Harvinaisen stressitön joulunalusaika siis. En vielä omista ponchoa, mutta se olisi kätevä syksyllä ulkona ja näin talvella sisälläkin.

 2. Tarja
  11/12/2016 / 9:17 pm

  Mulla on aina pieni ongelma ponchon kanssa — mikä takki päälle? Vai poncho laukkuun? Mutta jos on kylmä, takin alla pelkkä paitis on turhan viileä jos poncho ei ole päällä vaan laukussa… Muuten kyllä tykkään ponchoista tosi paljon. Tuo väri on ihana!! 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/12/2016 / 10:12 am

  Aina!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/12/2016 / 10:13 am

  Juu, mitä isompi lapsi, sen helpompaa! Kummilapsille olen aina suosinut kirjoja, onneksi niitä myös luetaan.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  14/12/2016 / 10:14 am

  Tää on kieltämättä vähän ongelma! Mulla on poncho laukussa, josta otan sen töissä esiin. Takin kanssa se on kyllä vähän hankala, mutta muuten kätevä!

Vastaa