Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.12.2016

Poncho ja nahkahousut

Tein mielestäni tänään varsinaisen urotyön: metsästin kaksi tuntia joululahjoja veljeni lapsille ja pienelle kummitytöllemme. Kaksi neljästä oli helppo toteuttaa, mutta kahden lahjan eteen juoksin jalkani puhki. Aikeeni käydä Tuomaanmarkkinoilla jäi todellakin aikeeksi, mutta vielä sinne menen ennen joulua! Onneksi kotona oli glögiä ja pipareita, maistuipa hyvältä kaiken sen ravaamisen jälkeen!

Viikonloppu meni nopeasti, tein paljon hyvää ruokaa ja ihanan kakun, jonka ohje pitää teillekin jakaa jossain vaiheessa. Tuli syötyä hyvin (röh), mutta mukavahan se on isää ja äitiä hemmotella hyvällä ruualla. Eilen illalla katsottiin X-Factoria, ja minä, joka yleensä viis veisaan kaikenmaailman kilpailuista, jännitin Saaran tulosta oikein kunnolla. Ja tänään jatkuu... Minusta Saara on jo voittaja, kävi miten hyvänsä.

Asu on ensi viikon työkampetta, rentoa, mukavaa ja helppoa. By Pia´s -ponhco on ihana, kauniin värinen ja lämmin päällä, toisaalta helppo ottaa pois, jos tulee kuuma.


py pia´s poncho
by pia´s poncho
by Pia´s poncho


poncho By Pia´s 
shirt Other Stories / leather pants Selected Femme
 boots Acne / necklace Rebecca

Joko teillä on joululahjat hankittuna? Kävikö helposti; ) Ja mukavaa viikkoa, hei huomenna on päättyy Icebug-arvonta, olet kai osallistunut?

6 kommenttia:

 1. Kyllä neule ja nahkahousut sopii hyvin yhteen 😊

  VastaaPoista
 2. Pari lahjaa on vielä hankkimatta. Onneksi omat lapset, kummilapset ja veljen lapset ovat niin isoja, että lahjatoiveet on koko ajan näppärämpi toteuttaa. Olen myös hyödyntänyt verkkokauppoja paljon. Harvinaisen stressitön joulunalusaika siis.

  En vielä omista ponchoa, mutta se olisi kätevä syksyllä ulkona ja näin talvella sisälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitä isompi lapsi, sen helpompaa! Kummilapsille olen aina suosinut kirjoja, onneksi niitä myös luetaan.

   Poista
 3. Mulla on aina pieni ongelma ponchon kanssa -- mikä takki päälle? Vai poncho laukkuun? Mutta jos on kylmä, takin alla pelkkä paitis on turhan viileä jos poncho ei ole päällä vaan laukussa... Muuten kyllä tykkään ponchoista tosi paljon. Tuo väri on ihana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kieltämättä vähän ongelma! Mulla on poncho laukussa, josta otan sen töissä esiin. Takin kanssa se on kyllä vähän hankala, mutta muuten kätevä!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.