Talvikuvia pitkässä takissa ja oma domain!

Eilen, kuten tänäänkin saatin nauttia auringonpaisteesta, ja iltapäivällä saatin napattua mitä kauneimmat vastavalokuvat. Tykkään siitä, miten aurinko rajaa kullallaan ääriviivat. Kuvissa muuten näkyy myös joululahja itselleni. Myytyäni Mulberryn Lilyn ostin tilalle neljännen jäsenen Chloé-perheeseeni, Marcie minin. Se vetää jopa pikku järkkärini sisäänsä.

Ja juhuu, blogillani on nyt oma domain, kuten osoitteesta voi huomata! Eli jos blogini on oman blogisi linkkilistoilla, vaihtaisitko ystävällisesti osoitteen? Vanha osoite kyllä kääntää blogiin edelleen, mutta pääsääntöisesti pyrin vaihtamaan uuden osoitteen kaikille kanaville.

www.fabfortysomething.com

marco`polo coat balmuir
marc o´polo coat balmuir beanie
marc o´polo long coat
chloe mini marcie
marc o´´polo long coat
long coat

long wool coat Marc O´Polo (similar here, here, here)

beanie & scarf Balmuir 

bag Chloé

boots Tiger of Sweden (similar  here, here)

Tänään ei ole tiedossa mitään erityistä – kunhan oleillaan ja chillaillaan! Mukavaa päivää!

*adlinks

Share:

12 Comments

 1. Sara
  28/12/2016 / 1:20 pm

  Tuo miniversio Marciesta on kyllä söpö! Itselläni on medium konjakinvärisenä, mutta se on jäänyt kaapin perukoille, kun eräs Longchampin messenger-laukku syrjäytti sen täysin. Longchamp on paljon paremmin suunniteltu kuin Chloé.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2016 / 1:30 pm

  Mulla on myös medium, ostin sen kesällä 2014. Mä en moiti yhtään Marcieta, käytän sitä varsinkin kesäisin paljon ; ) Mutta niinhän se on, että joku laukuista on aina ykkönen. Nyt on tämä, mutta Mulberryn Alice tote on toinen lemppari.

 3. Tiina
  28/12/2016 / 6:24 pm

  Ihana ja niin kaunis joululahja! Marjukka kiitos, sinulla on ollut erityisen kivoja postauksia viime aikoina.

 4. Anonyymi
  28/12/2016 / 6:43 pm

  Tämä kommenttini ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta piti tulla kertomaan, että se sinun puolukka-valkosuklaakakku oli AIVAN ihanaa! Niin mehevää ja kosteaa. Just tässä mussutin viimeiset palat. Tein jouluksi kaksi kakkua, toisen annoin vanhemmilleni joululahjaksi ja toinen jäi meille. Niin hyvä ohje, että varmasti teen toistekin. Toisena vaihtoehtona minulla oli se sinun maustekakku, mutta se jäi odottamaan vielä seuraavaa leivontakertaa. Laura

 5. Anonyymi
  28/12/2016 / 10:22 pm

  Hei!Pakko kysyä Lilyn myynnistä – myitkö sen siis blogisi kautta vai jotain muuta kautta? Minulla on täsmälleen sama Lily mustana, uusi ja käyttämätön ja olen miettinyt, mitä kautta sen parhaiten saisi myytyä. Vinkkejä?Ja ihana laukku tuo Marcie!-kata-

 6. Anonyymi
  29/12/2016 / 5:35 am

  Hei Marjukka,Mulberryn Lily pääsi hyvään kotiin ja sopi tarkoitukseensa. Yksi ylitse muiden laukku on Fendi Silvana, mutta siitä mulla on vain kesäversio. Hyvää uutta vuotta!! Terv. Teija

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2016 / 9:21 am

  Eikö olekin!! Se on ihan liian hyvää… Vironperän juhlakakku on myös taivaallinen mausteineen. En tiedä kumpi on parempaa! Ihana kun tykkäsit ohjeista!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2016 / 9:24 am

  Myin blogin kautta, se meni heti. Proenza Schoulerin PS1 ei sen sijaan ole herättänyt kiinnostusta, ja mietin laittaisinko sen myyntiin Fb-ryhmän laukkukirppikselle ("Luxmerkkien flea market")vai Toriin tai Huutikselle. Tai sitten en myy sitä ollenkaan. Sä saat Lilyn varmaan kaupaksi, kun se on käyttämätön ja klassikko.Kauan pohdin pientä mustaa laukkua, ja Marcie on täydellinen, pitäisi tehdä siitä oma postaus!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2016 / 9:27 am

  Hei Teija, kiitos viestistä, mietinkin oletko sen saanut ja ollut tyytyväinen. Silvana on kaunis malliltaan ja monikäyttöinen! Yksi mun ikuisuushaave on Tom Fordin Jennifer-laukku, mutta saas nähdä raaskinko sitä koskaan hankkia.Kiitos samoin sulle Teija hyvää uutta vuotta!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2016 / 9:43 am

  Kiitos Tiina, ja kiitos vielä ahkerasta kommentoinnista!

 11. Anonyymi
  29/12/2016 / 10:04 am

  Kiitos vinkeistä, tuosta Fb-ryhmästä en ollutkaan tietoinen. Toria / huutista olinkin jo miettinyt, mutta en ollut varma, meneekö siellä merkkituotteet kaupaksi. Uskoisin, että laukulle löytyy ostaja, onhan siinä vielä metalliosien suojateipitkin kiinni :)Maailmassa on liikaa ihania laukkuja 🙂

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2016 / 10:18 am

  Onnea myyntiin!

Vastaa