Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.12.2016

Talvikuvia pitkässä takissa ja oma domain!Eilen, kuten tänäänkin saatin nauttia auringonpaisteesta, ja iltapäivällä saatin napattua mitä kauneimmat vastavalokuvat. Tykkään siitä, miten aurinko rajaa kullallaan ääriviivat. Kuvissa muuten näkyy myös joululahja itselleni. Myytyäni Mulberryn Lilyn ostin tilalle neljännen jäsenen Chloé-perheeseeni, Marcie minin. Se vetää jopa pikku järkkärini sisäänsä.

Ja juhuu, blogillani on nyt oma domain, kuten osoitteesta voi huomata! Eli jos blogini on oman blogisi linkkilistoilla, vaihtaisitko ystävällisesti osoitteen? Vanha osoite kyllä kääntää blogiin edelleen, mutta pääsääntöisesti pyrin vaihtamaan uuden osoitteen kaikille kanaville.

www.fabfortysomething.com

marco`polo coat balmuir
marc o´polo coat balmuir beanie
marc o´polo long coat
chloe mini marcie
marc o´´polo long coat
long coat

long wool coat Marc O´Polo (similar here, here, here)
beanie & scarf Balmuir 
bag Chloé
boots Tiger of Sweden (similar  here, here)


Tänään ei ole tiedossa mitään erityistä - kunhan oleillaan ja chillaillaan! Mukavaa päivää!


*adlinks

12 kommenttia:

 1. Tuo miniversio Marciesta on kyllä söpö! Itselläni on medium konjakinvärisenä, mutta se on jäänyt kaapin perukoille, kun eräs Longchampin messenger-laukku syrjäytti sen täysin. Longchamp on paljon paremmin suunniteltu kuin Chloé.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös medium, ostin sen kesällä 2014. Mä en moiti yhtään Marcieta, käytän sitä varsinkin kesäisin paljon ; ) Mutta niinhän se on, että joku laukuista on aina ykkönen. Nyt on tämä, mutta Mulberryn Alice tote on toinen lemppari.

   Poista
 2. Ihana ja niin kaunis joululahja! Marjukka kiitos, sinulla on ollut erityisen kivoja postauksia viime aikoina.

  VastaaPoista
 3. Tämä kommenttini ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta piti tulla kertomaan, että se sinun puolukka-valkosuklaakakku oli AIVAN ihanaa! Niin mehevää ja kosteaa. Just tässä mussutin viimeiset palat. Tein jouluksi kaksi kakkua, toisen annoin vanhemmilleni joululahjaksi ja toinen jäi meille. Niin hyvä ohje, että varmasti teen toistekin. Toisena vaihtoehtona minulla oli se sinun maustekakku, mutta se jäi odottamaan vielä seuraavaa leivontakertaa.

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!! Se on ihan liian hyvää... Vironperän juhlakakku on myös taivaallinen mausteineen. En tiedä kumpi on parempaa! Ihana kun tykkäsit ohjeista!

   Poista
 4. Hei!
  Pakko kysyä Lilyn myynnistä - myitkö sen siis blogisi kautta vai jotain muuta kautta? Minulla on täsmälleen sama Lily mustana, uusi ja käyttämätön ja olen miettinyt, mitä kautta sen parhaiten saisi myytyä. Vinkkejä?

  Ja ihana laukku tuo Marcie!

  -kata-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myin blogin kautta, se meni heti. Proenza Schoulerin PS1 ei sen sijaan ole herättänyt kiinnostusta, ja mietin laittaisinko sen myyntiin Fb-ryhmän laukkukirppikselle ("Luxmerkkien flea market")vai Toriin tai Huutikselle. Tai sitten en myy sitä ollenkaan. Sä saat Lilyn varmaan kaupaksi, kun se on käyttämätön ja klassikko.

   Kauan pohdin pientä mustaa laukkua, ja Marcie on täydellinen, pitäisi tehdä siitä oma postaus!

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä, tuosta Fb-ryhmästä en ollutkaan tietoinen. Toria / huutista olinkin jo miettinyt, mutta en ollut varma, meneekö siellä merkkituotteet kaupaksi. Uskoisin, että laukulle löytyy ostaja, onhan siinä vielä metalliosien suojateipitkin kiinni :)

   Maailmassa on liikaa ihania laukkuja :)

   Poista
 5. Hei Marjukka,
  Mulberryn Lily pääsi hyvään kotiin ja sopi tarkoitukseensa. Yksi ylitse muiden laukku on Fendi Silvana, mutta siitä mulla on vain kesäversio. Hyvää uutta vuotta!! Terv. Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija, kiitos viestistä, mietinkin oletko sen saanut ja ollut tyytyväinen. Silvana on kaunis malliltaan ja monikäyttöinen! Yksi mun ikuisuushaave on Tom Fordin Jennifer-laukku, mutta saas nähdä raaskinko sitä koskaan hankkia.

   Kiitos samoin sulle Teija hyvää uutta vuotta!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.